reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

hej dziewczynki

no juz za późno juz licytowałam no nic i tak zostałam przelicytowana więc i tak juz nie wygram tych aukcji ale rzeczywiście trzeba czekać do końca i w ostatniej chwili dac swoja cenę nastepnym razem tak zrobie:-D
ale dzieki wszystkim za odpowiedzi i rady chciałam kupić szczeniaczka uczniaczka uzywanego bo nowy kurcze za drogi juz troche

sylwia no mam nadZieję że Marcel nie jest taki leniwy jak Kuba i będzie mu sie chciało chodzic bo mojemu leniuszkowi nie chce sie heheh ale wreszcie będzie musiał :-D:-D

Asia Kasia Dotka wypędzam od wszystkich wszelkie dolegliwości a kysz:-D:-D

a Kuba właśnie narobił w pieluche i śmierdzi tak blechhchchch ide przebrać śmierdziela bo juz nie mogę:-D:-D

reklama
Dzień Doberek:-):-):-)

Grzechotka ja też mam szczeniaczka kupionego używanego:tak: Dalam chyba 5Ł za niego a moja siostra to jeszcze lepiej miała bo udało jej się wyhaczyc go za 1Ł:szok::szok: Szukaj dalej:tak::-)

Kasia udanej podróży i nie wiem czego tam się życzy jak się lata samolotem:baffled::baffled::-D

Paula u mnie też mega nudy się zapowiadają:baffled:

Jutrzenka ja też chora juz od tygodnia:wściekła/y: Oprócz kaszlu mam ból gardła:-( i nie mogę żadnych tabletek:-(:-( Całe szczęście że Marcel się jakos uchował i nie zaraził ode mnie:-)

No kosztują zabaweczki kosztują ale szczeniaczek jest superaśny. :tak:

Ewedja już w kraju bo na NK ją widzę i bb też wczoraj odpaliła. No czekam aż się odezwie i napisze co nu Zakiego!!! :-)

witajcie kochane

jak paula slusznie zauwazyla to jestem od wczoraj w polsce ale tylko na dwa tygodnie i wlasnie staram sie nadrabiac zaleglosci ale strasznie tego duzo :szok::szok::szok:

u nas wszystko ok nasze malenstwo ma juz roczek i biega po calym domu, ma 6 zabkow i juz 7 razy lecialo samolotem, co jeszcze moge napisac to nie wiem musze sie przygotowac i wszystko wam poopisuje a na poczatek dolaczam jedna fotke mojego mikolajka

Załączniki

• mikolaj.JPG
    mikolaj.JPG
    35,7 KB · Wyświetleń: 41
hejo w niedzioele
ja na moment bo o 14 gosci mamy a musze sie ogarnac:-D:-D:-D
EWEJDA witaj laska jak dawno cie nie było uuuuuuu:-) ale Zaki duzy :tak::tak::tak: wklejaj foty i pisz co tam jak tam itd czekamy na swiesci :tak::tak:
a reszcie miłej niedz\ieli :-D:-D:-D:-D

Dzień dobry!
Chyba mam zapalenie oskrzeli. Płuca chyba dziś wypluję, bleee.
A Filip ma takie zapalenie spojówek, że w nocy oczy mu się skleiły i nie mógł powiek podnieść. Ale się wystraszył. Musiałam przemywać dopóki ten cały syf nie usunęłam. Koszmar...
Mówicie laski, że ten szczeniaczek fajny? Może się i ja skuszę :):-)

reklama
Witam

kataru ciag dalszy buuu :angry::angry::angry:

Ewedja witaj witaj, sliczny ten Zakus, mowisz ze chodzi, gratki. On ogolnie szybko sie rozwijal w porownaniu do reszty. Super.
Napisz koniecznioe co tam u Was. A kiedy bedziesz miala neta we Wloszech??. Jak Wam sie tam mieszka??

A i jak wrazenia po podrozy do Afryki, kurde musialo byc fajnie :tak::tak::tak:. W Nigerii byliście?? Jak masz jakie fotki to pokaz

A my dzis wypykamy na obiadek do lokalu, a co sie bede w niedziele w kuchni meczyc :-D:-D

Asia szczeniaczek fajny, ladnie spiewa i taki slodki jest.

A gdzie sie podziewa Joanna???. Chyba dawno nie byla??

A i Monia sie w weekend nie pokazala jak zwykle

Milego dnia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry