reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Jutrzenka w Algierii a nie w Nigerii:-D:-D:-D:-D

Ewedja witamy:-) Nie nadrabiaj bo i tak Ci się nie uda:-D opowiadaj co u Was:confused::-)

Marcel twardo trenuje:tak: Jak ma sam pokonac dystans jakiś to idzie na czworaka ale jak ja go postawię przed czyms i ide za nim to zasówa juz przez cały pokój:szok::-) No i kupkę na nocnik zrobił:tak:
A tak wogóle to ostatnio zaczął pokazywac palcem na różne rzeczy i mówic "toto" czo oznacza oczywiście "co to?"
Wiecie co? u nas ten roczek był normalnie przełomowy:tak: jak wcześniej nic tak teraz w ciągu kilku dni tyle rzeczy sie nauczył:-) a ja jestem cała szczęśliwa:-)
Tylko kanapki na sniadanie nie chciał zjesc:baffled: ale suchego chleba to i owszem:dry:

reklama
cześć dziewczynki w niedzielne popołudnie:-):-D:-)
ewejda- witaj, :tak::tak::tak:
asia, jutrzanka, filipek i kto tam jeszcze chory dużo zdrówka- niech was te choróbska opuszczą wreszcie:tak::tak::tak:
alex- dzięki za odpowiedź z tym karmieniem,
no właśnie coś joanna dawno się nie odzywała :dry::dry:
ja jadę dziś z mikołajem do dzieci mojej siostry jak tylko Łukasz się obudzi
to miłej niedzieli:tak::tak::-):-):-)

Czesc dziewczynki!:-)
Sylwia- no widzisz, jaki Marcel zdolniacha, jak chce.... gratki! Moj tez wlasnie w ostatnich paru dniach zdobyl duzo umiejetnosci. Najpierw stanal, a za pare dni juz chodzil, ciagle wola mamma, kiedy mowie daj, to daje to co ma w raczce, macha pa pa, tylko brawo nie bije jeszcze....acha i wczoraj, jaj zapytalam co robi kaczuszka, to powiedzial, ze kwa kwa, tylko tak troche smiesznie, po swojemu- tatata- jakos tak to brzmialo....
Paula- a no juz tylko 15 dni :-):-):-)Ale sie ciesze....
Witaj ewedia!:-)

WITAM!!!
Po pierwsze spóżnione życzonka
MARCELKU WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DUŻO ZDRÓWKA I UŚMIECHU
JUTRZENKA I AGA rzeczywiście mnie nie było dziękuję wam za pamięć :tak::-D
a byłam sobie w szpitalu ale napiszę w odpowiednim miejscu a wczoraj na chrzcinach i była masakra:wściekła/y:
SYLWIA wielkie gratki dla MARCELKA za tak duże postępy:tak::-D
EWEJDA witaj!!!:tak:
FILIPEK,ASIA I JUTRZENKA dużo dużo zdrówka:tak::-)
Poczytam i znowu nadrobię:tak:
MIŁEJ NIEDZIELKI!!!!
Ale KSAWEK jest nie grzeczny mówie wam w każdą dziurę wejdzie i wszystko rozwali to co nie jego a zabawki narazie poszły w kąt:baffled::dry::confused:

Hej Laseczki:)

Wreszcie jestem!
Dzień tak mi leci za dniem że na nic kompletnie nie mam czasu, a wieczorem jak Wiktorek idzie spać to już jestem tak padnięta że też się kładę nawet nie włączając komputera czasem. Nawet wczoraj tj. w sobotę byłam w pracy, bo jest tyle roboty, że w tygodniu nie ma szans się wyrobić ... a to dlatego, że zbliża się koniec roku a z tym koniec starych emerytur i wszyscy składają wnioski, nie ważne czy prawo mają czy nie ... ale rozpatrzyć trzeba!!! A chciałam sobie wziąć wolne koło świąt i sama nie wiem jak to będzie:crazy:

A poza tym u nas po staremu ... no może poza tym, że Wiktor zaczął chodzić!!!! W zeszłym tygodniu u dziadków zrobił pierwsze trzy kroczki i teraz śmiga ... choć jeszcze się chwieje i trochę boi ale CHODZI!!!!
I dlatego właśnie dostał od mamusi na Mikołaja "balkonik" do nauki chodzenia ... jest nim zachwycony ...
http://www.allegro.pl/item492601740_chicco_edukacyjny_chodzik_pchacz_2w1_pileczki_hit.html
a od tatusia polarkowy dresik adidaska.

Zęby nadal trzy ... nocne wrzaski też się zdarzają nadal ... i jedynie czopki Efferalganu pomagają (wiesz Dotka). Strasznie pomału mu te zęby wychodzą i biedaczek cierpi a ja nie mogę mu pomóc:-(

No nic ... postaram się nadrobić te zaległości forumowe i odezwę się wieczorem ... BUZIAKI:):):)

Aha ...
Ewedja WITAJ!!!!

no a my juz po gosciach
Paula a tak se wpadli bo jakos sie ostatnio ciezko było nam spotkac i było fajnie i kieliszeczek wódeczki wypiłam :) jeny jak ja dawno nie piłam zaraz bedzie 19 mc szok
gratki dla zdolnych chłopaków Marcelka mojego zieciunia :)
i dla Wiktorka zdolni mezczyzni

hej

i znowu poniedziałek i znowu do kieratu :-D:-D

Joanna Kuba też strasznie rozrabia wszędzie musi wpleść i ściąga wszystko ze stołu wyciąga z szafek mały desrojer

Monia gratulacje dla Wiktora chodziarza :-D:-D:-D mam do ciepie pytanie ale na privie
Sylwia gratki dla Marcela zdolniachy

Alex zabierz mnie ze soba na ta Dominikane plis plis

Ewedja witaj ponownie opowiadaj Zaki urósł i czupurne jaka ma czarniutka

miłego dnia

dzień dobry:-)
grzechotka- niestety poniedziałek:wściekła/y::baffled::crazy:
joanna- Łukasz też rozrabi, niszczy wszystko co mu w ręce wpadnie, obrusa na stole to ja juz nie mam, i na niższych półkach nic juz nie leży, ale on jest duzy i saięga do wyższych szafek i je otwiera:szok::szok::szok:
monia- wiem o czym mówisz ja takie wnioski na emerytury szykuję w ciągu miesiąca ostaniego miałam z 5:szok::szok::szok: koniec roku jest straszny
prawie dziś zaspałam do pracy i się trochę spóźniłam, bo Łukasz nie chciał mnie wypuścić z domu, tak się strasznie popłakał:-(:wściekła/y:
Nic mi sie nie chce:no::no::no::no:
może później coś więcej napiszę jak się dobudzę

reklama
Dzień dobry!
Umieram... Już dawno nie miałam takiego przeziębienia. Chyba muszę iść do lekarza po jakiś antybiotyk, bo mi w ogóle nic nie przechodzi.Masakra...
Sylwia, gratki dla Marcela za tyle osiągnięć :-)
Kal.aga- pracuj pracuj, na pewno się obudzisz, albo jakiś wkurzony petent cię obudzi ;-);-)
Nie wiem, co mogłabym jeszcze napisać.
Aaaa, śniła mi się dziś Kacha.wawa. Ciekawe jak tam Oliś u dziadków :-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry