reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Grzechotka mam nadzieję że to nie był chwilowy wybryk:-D Pierwsze dwa kroczki postawił już trzy dni temu:tak: i cały czas próbuje więc może, moze:-)

Nie wiem czy na allegro jest tak samo jak na ebay'u ale poweim Ci jak my kupujemy. Ustalamy maksymalną cenę jaką jestesmy za daną rzecz zapłacic i czekamy do samego końca, nie licytując wogóle w między czasie. Na kilka sekund przed końcem wbijamy naszą kwotę i wtedy ktoś tam nie ma juz czasu żeby nas przebic:-D:-D:-D Tylko, ze na ebay'u jest tak, że jeśli pobrzedni bidujący dał np 2Ł to nawet jak ja wbiłam 10Ł to zapłacę i tak tylko 2 z groszami:tak::tak: Oczywiście pod warunkem że ktoś w tym czasie nie wbił więcej niż 10:-p:-p A licytując tak jak Ty, albo za pomocą automatycznej licytacji podbija się cenę niepotrzebnie:-)
Nie wiem czy skumałaś:zawstydzona/y:

reklama
Ja tam nie wiem jakie są programy ale czasem wpisuję cenę jaką mogę dać max i ktoś próbuje mnie podbić to mu się właśnie takie coś pokazuje że zostałeś przelicytowany. Trzeba próbować do skutku o ile możesz tyle dać... :tak:

No, przyszedł do mnie Mikołaj... z kubkiem, hehehe:-):-):-)
O jejusiu, jaka ja jestem chora:-(:-(:-(Nos jak kartofel, łeb pęka, w płucach rzęzi. Chyba będę umierać...
Wezwaliśmy dziś do Filipa naszego lekarza, bo zaczęły mu oczy strasznie ropieć. No i mamy antybiotyk. Niestety... Trzeba wyleczyć tego gronkowca i paciorkowca, bo sam se chłopina nie może z nim poradzić i stąd zapalenie ropne spojówek.
Dostałam tydzień zwolnienia. W robocie się ucieszą...hehehe
Jak tam laseczki w sobotni wieczór?

Co do allegro, to tak jak dziewczyny mówią... Grzechotka, nie licytuj jak masz jeszcze sporo czasu do zakończenia aukcji, bo sama sobie podbijasz cenę. Na sam koniec wpisz maxymalną kwotę jaką możesz dać i licz na szczęście, że nikt nie dał wyżej. :-):-):-)

dobry wieczór:-)
grzechotka - ja tam się nie znam na licytacjach na allegro więc nic nie poradzę:no::no::no:
zdrówka dla chorowitków:tak::tak::tak:
sylwia- gratki dla Marcelka,:tak::tak::happy2: mój niunio to leniuch patentowany raz postawił trzy kroki i nawet nie próbuje więcej:-(:no:
a ja sobie kupiłam aparat Nicon, wersja kieszonkowa zdjęcia wychodzą w porządku, rzadna rewelacja, ale ja nie jestem profesjonalnym fotografem, więc mi wystarczy:tak::tak:

hej laseczki
:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:jany jestem padnieta cały dzien w rozjazdach ludzie poszaleli w marketach tłumy i tylko kase wydalismy bo zakupki małe na imprezke robilismy :rofl2:
u mnie mikołaj tez był hehe :-p:-p:-p:-p
lece sie wykapac i spac bo wczoraj grałam z T do 3 w nocy:szok::szok::szok::szok::szok::szok:i mała wstała i niechciała spac ale usneła i wstała o 6,30:szok::szok::szok::szok::szok: wiec moje oczy nic juz nie widza
gratki dla mojego zdolnego zieciunia:tak::tak:;-);-)
i zeby Krzysiowi juz zabki dały spokuj i zeby nie płakał i Pawełkowi tez buziolki dla chłopaków

Ostatnia edycja:
Hej!
Sylwia-gratki dla Marcelitka! Moj wczoraj kroczki postawil i musze powiedziec ze zawziecie trenuje.....:tak::-)

Ja uwazam , ze jest roznica miedzy lustrzanka a zwyklym aparatem....:tak:mam i lustrzanke, tylko, ze stara nie cyfrowa i zwykly aparat cyfrowy i musze powiedziec ze z tej starej lustrzanki zdiecia sa suuuuper!!! :tak: A teraz to w ogole choruje na nikon D60, moze na urodziny wyblagam....?

A u nas nuda. Bylismy w miescie prawie caly dzien, kupilam buty i nic poza tym.....

witam

katar mam do pasa normalnie, juz nie wiem skad on mi sie bierze, dmucham i dmucham i tak w kolko.

Dotka u nas jakos strasznie nie bylo z zebami, asmarowalam dziasla. Co do czopkow to moze sporbuj nurofen,chyba lepszy niz paracetamol. Oby szybciutko mu wyszly te zebole

Asia zdrowka dla Filipka

Sylwia gratki dla Marcelka

Kasia zdrowka i szczesliwej podrozy.

Grzechtoka ja jak kupuje na allegro to tylko jako kup teraz. Moj R raz licytowal dysk automatem, ustawil podbijanie co 1 zeta chyba i dal maksymalna kwote jaka chce zaplacic i mu sie udalo.

Co do aparatow towg mnie SONY jest super, widzialam rozen zdjecia z roznych aparatow innych firm i zdecydowanie wole moje robie soniakiem mimo ze ma kilka ladnych lat. One maja super optyke, nastepny tez kupimy sony.

Ide zaraz spac bo fatalnie sie czuje.

Wlasnie Kasia- milej podrozy, ja zapomnialam, ze juz jutro jedziecie....baw sie dobrze!
Stefanka- dobrze, dobrze, my tylko przeciez wymieniamy poglady, co lubimy i co nam sie podoba...:tak::-):-D

Chorowitki- duzo zdrowka dla Was!

reklama
Dzień dobry!!! :-):-):-)

Dla Marcelka gratki z kroczki. Teraz to już z górki :tak::-)

Alex Ty już za 15 dni lecisz... Fajnie :-):-):-)

U nas nudy. D pojechał do szkoły a my se siedzimy same... Czasem dobrze się ponudzić... :tak:;-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry