sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
Grzechotka mam nadzieję że to nie był chwilowy wybryk
Pierwsze dwa kroczki postawił już trzy dni temu
i cały czas próbuje więc może, moze:-)
Nie wiem czy na allegro jest tak samo jak na ebay'u ale poweim Ci jak my kupujemy. Ustalamy maksymalną cenę jaką jestesmy za daną rzecz zapłacic i czekamy do samego końca, nie licytując wogóle w między czasie. Na kilka sekund przed końcem wbijamy naszą kwotę i wtedy ktoś tam nie ma juz czasu żeby nas przebic

Tylko, ze na ebay'u jest tak, że jeśli pobrzedni bidujący dał np 2Ł to nawet jak ja wbiłam 10Ł to zapłacę i tak tylko 2 z groszami
Oczywiście pod warunkem że ktoś w tym czasie nie wbił więcej niż 10
A licytując tak jak Ty, albo za pomocą automatycznej licytacji podbija się cenę niepotrzebnie:-)
Nie wiem czy skumałaś
Pierwsze dwa kroczki postawił już trzy dni temu
i cały czas próbuje więc może, moze:-)Nie wiem czy na allegro jest tak samo jak na ebay'u ale poweim Ci jak my kupujemy. Ustalamy maksymalną cenę jaką jestesmy za daną rzecz zapłacic i czekamy do samego końca, nie licytując wogóle w między czasie. Na kilka sekund przed końcem wbijamy naszą kwotę i wtedy ktoś tam nie ma juz czasu żeby nas przebic

Tylko, ze na ebay'u jest tak, że jeśli pobrzedni bidujący dał np 2Ł to nawet jak ja wbiłam 10Ł to zapłacę i tak tylko 2 z groszami
Oczywiście pod warunkem że ktoś w tym czasie nie wbił więcej niż 10
A licytując tak jak Ty, albo za pomocą automatycznej licytacji podbija się cenę niepotrzebnie:-)Nie wiem czy skumałaś

mój niunio to leniuch patentowany raz postawił trzy kroki i nawet nie próbuje więcej:-