reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
he ja też nie liczen a prezenty a zresztą ja też dla niego nie mam może jak zgodzi się żeby na swieta kupić nowy aparat to cos dostanie heheh
ja włanie choruję na nowy aparat juz od jakiegos czasu prosze żebyśmy kupili ale to troche kasy kosztuje a podoba mi sie sony alpha nowy ale drogi jest:baffled:

No właśnie kal.aga liczy się gest:tak::tak::tak::tak::tak: Ja mogę się założyć o wszystko że do mnie nie przyjdzie Mikołaj. A przynajmniej nie w nocy tylko jak mój R. zobaczy że coś dostał to mi coś na szybkiego kupi. Co roku tak jest:dry::dry::dry: Ale co tam. Przecież robi mi piękną łazienkę:-):-):-):-)
A ja się jakoś tak dziwnie czuję. Jak na początku ciąży. Co chwilkę mnie mdli, boli mnie głowa i nie mam apetytu choć jestem głodna. Idę zaraz chłopaczkom przygotować paczki i do spania.

A tak na marginesie to Tadziu dostał od chrzestnej kilka dni temu tą kostkę drewnianą o której dyskutowałyśmy kiedyś i powiem Wam że rewelacja. Bardzo lubi się nią bawić:tak::tak::tak::tak:

weroniczka- ty będziesz mieć piękną łazienkę :happy2:a ja nie będę miała serca ściąć tych włosów:no::no::no:. Doceniam go za ten gest. :tak::tak::tak:
Ja przed porodem miałam wilczy apetyt, zjadłam z 10 kawałków ciasta z serem, a później pół nocy latałam do łazienki. :szok::szok::szok::szok::szok:

Ja na pewno nic na mikolajki nie dostane :no:, bo moj jest angolem i tu sie nie obchodzi....:crazy:

Aga - ja jeszcze karmie ,ale powiem Tobie,ze juz mniej,tzn mniej niz kiedys.Doslownie moze 2 razy na dobe ,po razie z kazdej piersi.I u mnie to pewnie bedzie tak wygladalo,ze po prostu stopniowo bede mniej karmila az przestane w ogole....

cześć:-):-):-):-):-)
ja tylko na chwilkę, bo miałam wizytę teściów:baffled: a zaraz jak łukasz się zbudzi jedziemy do chrześniaka M.
MIłego dzionka :-D:-D:-D:-D:-D
- P.S.może Mikołaj utknął w kominie:dry:

witam serdecznie
grzechotka zdecydowanie ci odradzam sony alpha bo moja "bratowa" ma i powiem ci ze dla laikow ( czyli wszystkich co nie robia zdjec w studiu itd. ) nie zobaczysz roznicy w fotce ( zreszta wiekszosc ludzi nie wie co to znaczy ze to lustrzanka cyfrowa ) a sam aparat jest wieki i ciezki ( heh i tutaj zdecydowanie tanszy ). my mamu tez sony tylko model podobny do tego
Buy SONY DSCH10B.CEH | 8 megapixel digital camera - Cameras & Camcorders | Comet i bardzo polecam.
no i widzisz jakie ladne zdjecia robie Gajutkowi :)

reklama
Hej Dziewczynki, o mnie też Mikołaj zapomniał, ale co tam, w nosie go mam ;-) Zresztą ja już żyję jutrzejszym wyjazdem, generalnie już spakowana jestem, ale jeszcze jakieś popierdółki dorzucić muszę i zabawki Młodego do bagażu podręcznego ;-)Jutro przed nami ciężki dzień, najpierw trzy godziny samolotem, a potem pewnie z 5 godzin samochodem, bo trzeba jakieś postoje z tym moim ancymonkiem robić:-) Przy dobrych wiatrach może się uda dotrzeć na 18 do domku ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry