viki31
mama Damiana i Pabla:)
i STO LAT DLA VALDIEGO a co mu kupiłas???? ????
kurcze no wlasnie nic mu nie kupiłam...po pierwsze on ma dosć "drogie" zainteresowania hehe no a po drugie nawet nie mialam kiedy .ale na szczescie umowilismy sie ze nie kupujemy sobie prezentow....za duzo mamy wydatkow w grudniu
bo przeciez damian i paweł tez maja urodziny no i do tego mikolaj, swieta...no i dzieki za zyczenia
Viki no widzisz jak miło...:-):-):-) Pytałam czy będziesz 13 w stolicy? Żebyśmy i my mogły poznać wspaniałych synów wspaniałej Viki ;-);-);-):-):-):-)
Sto lat dla Valdiego!!!:-):-):-)
dzieki paula, a co do spotkania to sama nie wiem...teraz jak paweł tak daje w kosc to nawet myslec mi sie nie chce o 3 godzinach w samochodzie pozniej ze dwie w tej calej huli kuli i znow 3 godziny w aucie...
gdybym miala choc troche blizej...
kurcze jeszcze bede myslec nad tym. bardzo chciałabym przyjechać, jednak rozsądek podpowiada mi ze za duzo chce heh
Viki, ja ciebie nie znam osobiście, ale też mi się wydaje, że twoje chłopaki to takie wesołe dzieciaczki :-):-):-) A ten nocny płacz Pabla to pewnie zęby. W nocy dziecko czuje ból bardzo intensywnie, bo nie docierają do niego inne bodźce. Stąd ten płacz, nerwy itp. Może daj małemu coś przeciwbólowego.
dzieki Asiu. tez tak mysle ze jego wlasnie cos boli...i mysle ze przyczyna są zeby. kurcze narazie spi ale jak zacznie wojowac to dam mu panadol...
:-):-):-)
- zestaw spinek do włosów
wie, że chcę ściąć włosy i w ten sposób chyba chce mnie przekonać żebym tego nie robiła.