reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Witam w ten mgielny poranek własnej dupki nie widzę nawet :-)

Grzechotko właśnie w styczniu mam zamiar robić jej testy ale podobno to sie pobiera krew i dodaje się jakieś tam odczynniki i lekarz powiedział mi żebym sama zrobiła sobie liste na jakie tez rzeczy mam robić testy
Ciesze się tez twoim spotkaniem z Viki i dzieciaczkami

Kasia mam pytanie to ile Oliś śpi na cała dobę chodzi mi o godziny

Aneczka wieki dylemat masz ale wybrała bym noworodki

Paula widzę że zaczął ci sie sezon przed świąteczny na strzyżenie

Jutrzenko współczuje ci takiego młynku

A u nas się troszkę szykujemy do urodzinek Bo Madza 22.12 obchodzi a Roksana 01.01 wiec blisko siebie 2 imprezy mamy i jeszcze za miesiąc chrzciny Madzi a mój ślub kościelny wiec boje sie tego biegania załatwiania dziś jeszcze mój kochany mąż wyleciał mi z tekstem czy przełożymy ślub na Kwiecień ja go prawie wzrokiem zabiłam bo przecież juz ludzie zostali powiadomieni i pismo poszło z kościoła a on mi kutwa dobił a ostatnio to tylko się sprzeczamy bo mnie denerwuje co chwile to zaczynam wrzeszczeć na niego. On chyba sobie nie zdaje sprawy że mi na tym kościelnym ślubie zależy i że nie robię go po to aby go mieć wreszcie za sobą :wściekła/y:

A teraz ważne pytanie jeśli chodzi o nasz zlot podajmy dokładny termin i godzinę i oczywiście adres tej hali bo trzeba zacząć planować

reklama
cześć ciotki :-)

chwilę nas nie było, najpierw Nela chorowała (uszy i gardło), potem nam sie zepsuł internet, a teraz mała miała dwa dni taką okropną biegunkę :angry: patrzę do buźki a tu wszystkie czwórki! :confused:
wczoraj sama przeszła pół pokoju :-):-):-):-):-):-)

uff, musiałam się pochwalić :-)

poczytam was trochę, może sie szybko złapię w tematach :happy:

Cześć dzieczynki:-):-):-)
witaj Diana po latach:szok::szok: gratki dla Neli:-)

anetka - to chyba nerwy przed ślubem, wszystko się na pewno ułoży:tak::tak:

viki i grzechotka- fajnie że się udało wam spotkanie:-D

dota- biedy Krzyś ciekawe co mu się stało

aneczka - po dłuższym zastanowieniu też bym wybrała noworodki

sylwia- to roztargnienie to na pewno przez ciążę:tak::tak:

Paula- Łukasz mi ostatnio dzień w dzień budzi się o 5.30-5.50, to już u niego norma,:baffled:

A Łukasz dziś w nocy tak wrzasną, z takim przerażenien, że się zerwałam z łóżka i nie wiedziałam co się dzieje, chyba mu się coś strasznego przyśniło:szok::szok:
A teraz zerwałam się ze szkolenia, nie chce mi się słuchać test wypełniłam

miłego dnia:-D:tak::-D

Ostatnia edycja:
Fajnie,ze popieracie moj wybor, jakby co to bedzie na was ,ze mnie namowilyscie:rofl2:;-)
Dotka moze go brzusio bolalo? biedny Krzysiulek
Anetko to chyba normalne ,e tak sie denerwujesz, duzo imprez przed wami, no i slub to zawsze duzy stres

spadam walczyc z moimi bestiami;-)

Ja naprawdę chyba przez ciążę roztargniona jestem:zawstydzona/y::wściekła/y: Poszłam sobie dzisiaj na tą play group, o której Wam wczoraj mówiłam. A tu du...a bo ona odbywa się w czwartki:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Hehhe Marcel tak strasznie sie wybawił, że aż padł po drodze:-p:-p:-p
Ślisko jest strasznie. Dobrze, że z wózkiem idę to zawsze moge sie go przytrzymac:tak:

Witam się z Wami w ten słoneczny u nas poranek :-)
Noc jednym słowem do d..., Młody obudził się o 1 i dawał czadu do 3, chyba w końcu zęby idą, bo władował sobie nawet smoka do buzi, chociaż nigdy za nim nie przepadał.
Anetko, on śpi na dobę może jakieś 8 godzin:baffled: Nigdy tak z zegarkiem w ręku nie liczyłam;-)
A widzimy się 13 grudnia w sobotę w Hula Kuli w Warszawie ul. Dobra 56/66 (budynek Biblioteki Uniwersyteckiej) o godz. 14 :-)
Normalnie padam na ryj, a ten ancymon mały nawet nie zamierza drzemki sobie zrobić:baffled:

heloł dziewczynki
jeny jak duzo naskrobałyscie:szok::szok::szok::szok::szok:
Sylwia ubawiłas mnie z tym roztargnieniem hihihi dobrze ze sa spoko ludzie i np kluczy dla siebie nie wzieli bo by sie działo
Grzechotka ale ci fajnie :tak::tak::tak::tak: ja tez cała rodzinke bardzo ciepło odebrałam :tak::tak::tak::tak: superasna rodzinka no i bardzo sie kochajaca a maz Viki to taki spokojny i widac ze kocha ja niesamowicia mocno :tak::tak::tak::tak: a Pablo :-D:-D:-D poprostu boski a Damiano przystojniak i taki grzeczny i wychowany :tak::tak: az sie zdziwiłam ze Kubus taki dziki hihihihi ja myslałam ze moja bedzie dzikuska a tu ..... taka rozrabiara hihihihi zabawki zabierała hihihih
Paula jeny moja dzis o 8 wstała i dała mi spac do 9.15:szok::szok::szok::szok: tak ładnie sie bawiła w łózku trocha mnie pobiła ale buziakow tez dostałam sporo:-D:-D:-D
Dotka biedny Krzysio ....:-(:-( a dałas mu cos nowego????
hmmmm i co tam jeszcze??? niepamietam
........a Aneczka masz wielkie serducho :tak::tak::tak::tak::tak::tak:podziwiam cie a tez bym wybrałabym dzieciaczki :tak::tak: wiem ze ciezko ale trzeba pomagac jedno umrze i zal niesamowity ale walczyc trzeba i zawsze miec nadzieje;-);-);-) jak kogos pominełam to krzyczec

Ja już po robocie :-):tak:
Elcia fajnie że dłuższy post... :-):-):-) wracaj, wracaj...

Anetka Kasia już napisała o której i gdzie! Będzie też Ewa79 z Adasiem. Pozwoliłam ją sobie zaprosić. Mam nadzieję że nikt się nie obrazi :dry::-)

Aga Jula też tak długo wstawała ale ostatnio udawało się do 7 pospać a teraz... :baffled::no:

Ale się cieszę na to nasze spotkanko... To już za tydzień...:-)

reklama
Ja się za Ewcię napewno nie obrażę i tak się z nią miałam spotkać ;-)
Ach, a ja już bym chciała być w Polsce... Troszkę mnie to przeraża, że lądujemy w Krakowie i będzie jeszcze kilka godzin jazdy samochodem zanim do domu dojedziemy, biedny Oliś będzie jajko znosił z nudów i nas zakrzyczy ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry