reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Aneczka żeby wykonywac Twój zawód to chyba naprawdę trzeba miec powołanie:tak: Ja nie dałabym rady ani tu ani tu:no: Na noworodkach bym ciągle płakała a na chirurgi to....pewnie zabrzmi to okrutnie ale nie dałabym rady robic przy tych pijakach:zawstydzona/y: Chyba bym zwymiotowała:zawstydzona/y:

Asiacur łooooosz ciuuuu 50 za strzyżenie dziecka:szok::szok::szok: Ja mojej fryzjerce nie płacę bo ona taka złota dziewczyna i Marcelka za darmo ciacha. Ja za swoje pasemka z podcięciem płacę 25Ł czyli jakeś 100zł:tak:

Kal.aga z moim było dzisiaj to samo. Chyba z 15 razy musiałam pojsc do niego na górę zanim zasnął. ale wreszcie udało się, uffff;-)

Grzechotka i co dojechali twoi Goście Specjalni?:-D:-D

Ja jutro wybieram się z Marcelkiem na taką Play Group. to jest coś w stylu jak Alex była:tak: Tylko, że tutaj nie płaci sie nic:-p:-p Ciekawe czy Marcelowi się spodoba:confused: ale pewnie tak bo on uwielbia inne dzieci i zawsze pieje na ich widok:tak::-D

Heheh dopiero teraz doczytałam:-D:-D:-D Ja mówiłam, że jestem zakręcona ostatnio:szok::szok::szok:
Pytałaś się jakim cudem ja tą torebkę zgubiłam. Poprostu przymierzałam buty i byłam tak podjarana nimi, że sobie poszłam bez torebki:wściekła/y::wściekła/y: Mówię wam, mam więcej szczęścia niż rozumu:wściekła/y::wściekła/y:
Kilka razy zdarzyło mi się, że ktoś dzwonił do drzwi i oddawał mi moje klucze:-D:-D bo ja je w drzwiach zostawiałam:baffled:

A tak na serio to ja nie wiem co sie ze mną dzieje:no: kiedyś tak nie miałam:no::wściekła/y:

Paula dzieki jestes jedyna osoba , ktora dla mi iskierke nadzieji( w sensie powiedziala ze to nie jest calkowicie chore w co chyba sie wpakuje)
Sylwia moze to efekty uboczne ciazy;-)to zakrecenie
Dzisiaj sobie drina walnelam zeby pomysle c nie na trzezwo o tym moim problemie bo na trzezwo nic nie wymyslilam:-D;-) No i nie wiem ale cos mi sie wydaje ,ze czuje sie potrzebna tym maluchom a na chirurgii to niech sobie twade baby pracuja. ja tam nie umiem byc niegrzeczna i hamska do ludzi a tam czasem( nawet czesto) trzeba.I tak o wszystkich paskudztwach tego oddzialu nie pisze:baffled:

Aneczka ja kocham dzieci i na prawdę wybrałabym pracę w ich kierunku :tak:
A że jestem fryzjerką to nie mam podobnego dylematu.:dry::-D Tyle mojego co sobie napiszę.
Fakt to przykre że maleństwa odchodzą:-( ale Ty możesz być kolejną cudowną osobą która będzie walczyła o ich życie :tak::-)
Decyzja należy do Ciebie :-):-):-)

Dobrej nocki Kochaniutkie!

Aneczko ciężka decyzja przed Tobą, ale będąc w Twojej sytuacji napewno wolałabym pomagać dzieciom:tak:
A Oliś nadal czuje się jak niemowlak ;-) Nie obchodzi go to, że już za nim rok życia :-p Nadal po swojemu gada, robi to na co ma ochotę i generalnie ma w swojej zgrabnej dupince wszystko ;-)

reklama
No robi sobie co chce, a mnie normalnie trafia ;-) Bo które roczne dziecko chodzi spać o 1 ?? Oczywiście tylko Oliś, nie ma mowy, żeby zasnął o 20, bo o 21 już by był wyspany :-p Teraz bawi się na podłodze, a nawija z prędkością karabinu maszynowego :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry