hej
goscie dojechali wszyscy

powiem wam że ja jestem zachwycona i Pawełkiem i Damianem Paweł ma tyle energii w sobie jest uśmiechnięty nie boi sie wcale cały czas wariował śmiał się
ciocia Maja a ciocią Wiki nie jesteś zachwycona?

no i przesadzasz z tym Kubą..nie było tak żle...moze jak troche poprzebywa z dziecmi to nie bedzie taki spiety.
no i potwierdze ze jest mistrzem min heheeh uroczy maluch
no to teraz dzien dobry.
spałam dzis w nocy niecale 2 godziny....paweł non stop sie budził, p.łakał, gadał, spiewał, wciaz wstawał w lozeczku jak go kladłam to spał jak tylko wychodziłam z pokoju to byl ryk...tak wiec padam dzis na twarz..wyglądam jak zombi..
najgorsze jest to ze to juz 3 noc z rzedu a nie znam przyczyny bo w dzien jest marudny ale nie placze, bo w nocy to tak jakby brzuszek go bolał..a moze to znow te zęby?
echh
dzis u nas pada, a damian jest na zawodach sportowych i mają biegac po jakims parku w aleksandrowie....a zeby bylo smiesznie bedzie oceniany strój...świateczny...i cała klasa damiana jest przebrana za mikołaja

mają czapki, czerwone t shirty na kurtkach pod tym poduszke zeby był duzy brzuch no i pasek co by ta poducha nie wypadła...no i mają jeszcze worki z niby prezentami hahaha.
aneczka - ja tez mysle ze lepsza praca z maluszkami
belka - mowisz ze są wazniejsze rzeczy hehe bo na nk bywasz czesto

no ale ucałuj zosie od nas i wklej jakies foteczki w galerii.
no to zdrowia dla chorych, spokoju dla mam ktorych dzieci wyrazają nadpobudliwosc, snu dla niewyspanych no i co tam jeszcze???
milego dnia wszystkim