reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

dzien dobry

no wlasne weronika hop hop!!!

sylwia gdzie fotki:wściekła/y:;-)super ze imprezka sie udała:tak:

stefanka jak gaja?? jutrzenka zdrówka dla kuby, mam nadzieje ze juz dzis bedzie lepiej, i nie pracuj tyle;-)

paula, dobrze ze to nie rózyczka...mojej sasiadki dziecię dostało w zeszłym roku ospy..mając 9 miesiecy..masakra, bidulka się męczyla strasznie.

monia a jak u was????

a u nas ostatnio totalny brak czasu...do tego paweł marudny na maxa, w nocy budzi sie co 20/30 minut z potwornym placzem.
czasem to juz padam...dobrze ze jest u mnie mama to chociaz w dzien troszke odetchne jak zabiera pawła na spacerek..chociaz w tym czasie to ja tez zabiegana jestem, bo tu na zabiegi musze jechac, zakupy zrobic itp...

a i wiecie co , zamowilam damianowi ta książke w ktorej jest bohaterem i powiem wam ze wygląda to superrrrrrrrrrrr na serio polecam wam taki prezent:tak:

dobra lece pic kawke.

reklama
Viki ja już wypiłam :-);-) to fajnie że książeczka sprawdzona :tak: chrześnicy zamówię na 3 urodzinki :-):tak:

Różyczka jest wręcz wskazana w wieku dziecięcym. Bo niedobrze jak np.ciężarna zachoruje. A poza tym to przechodzi bez objawowo. Tylko 2-3 dni wysypka i po chorobie :tak: ale na razie to nie różyczka. :-)

Witam

Zdrówka życzę Kubusiowi i Gajutkowi

100 latek Dużo zdrówka i uśmiechu na twarzy Dla naszego Marcelka

happybirthday1yl7.gif

Madzia już lepiej się czuje katarek się wyciszył za to Roksana podniecona chodzi bo jutro do przedszkola przychodzi mikołaj więc chodzi cała w skowronkach Sebek jeszcze nie wie bo nie chodził cały tydzień do przedszkola ale jutro go puszcze :-):-) niech się nacieszą bo dzieciństwo szybko ,mija

Jutrzenko życzę ci mniej pracy bo przed świętami i nowym rokiem to jej kocioł

Paulo moja Madzia też ma uczulenie jak dostanie coś do jedzenia mocno ulepszonego a powiem ci że ona ma skazę ale dawałam jej tą kanapkę kindera przez 2 tyg. i nic jej nie wyskoczyło dziwna ta skaza

Viki a może to zęby znowu Pawełkowi i dla tego taki nie spokoiny i mam nadzieje że po tych zab iegach będziesz juz się dobrze czuła ;-)

Weroniczko
wracaj do nas i jak tam dzidziuś ;-)

Odezwe się później

Marcelku kochany na pierwszy roczek mnostwa zabawek i duzo radosci i usmiechu sto buziaczków od Oliwci i tesciowej:-D:-D
zdrówka dla chorowitków i miłego dzionka laski
Sylwia gdzie foty???

Hej dziewczynki.

Dzięki za pamięć. Miło mi ogromnie :tak::tak::tak::tak:

Nie odzywałam się bo najpierw przez trzy dni nocowałam u rodziców ( to przez remont łazienki) a potem nie miałam keiedy do Was pisać mimo że udawało mi sie Was podczytywać.:-p:-p:-p

Ja czuję się co raz bardziej zmęczona ale nie mam kiedy odpoczywać bo Tadziowi znów ruszyły ząbki i jest marudny.
Wczoraj byłam u mojej ginki i wiecie że to już była ostatnia wizyta przed porodem:szok::szok::szok::szok: No i dowiedziałam się żo brzuch mi już opadł więc maluszek najprawdopodobniej pojawi się pod koniec tego miesiąca:szok::szok::szok::szok: A ja jestem totalnie nie przygotowana. I nawet nie mam jak się przygotować narazie. Ach....

A na koniec

STO LAT I DUŻO ZDRÓWKA I MĄDROŚCI DLA NASZYCH JEDNORACZNIAKÓW

Dziewczynki jest wątek życzeniowy :-):-):-)

Anetka a może ta skaza po prostu już mija. U dużej części dzieci odpuszcza koło roku. Skoro po Kinder kanapce nic nie było to może zacznij wprowadzać coś więcej z mleka. Może jogurciki. Julka co dzień po południu opyla spory jogurt Danona. Zwykły naturalny bez cukru. A jak przy tym mruczy, taki pyszny :-D:-D:-D:-D po każdej łyżeczce jest "mmmm...." :-D

Weroniczka i będzie córeczka? Bo ja bym chciała w przyszłym tygodniu coś wysłać :-) Super że wszystko ok :-)

Ostatnia edycja:
hejka:-)

hej gapy zyczenia na watku zyczeniowym:tak:;-)no nic jest jeszcze wczesnie to Was rozumiem...hehe:-D

Zyczymy zdrówka wszystkim!!!!!

No Weroniczka w tym miesiacu...o kurcze....
Jutrzenka a widzisz...heheh...teraz wiesz przynajmniej co to jest praca:-pcały rok obijania,to chociaz na koniec popracujesz:-D

Co tam jeszcze u Was???
Ja tak mało czasu mam ostatnio....codziennie jezdzimy na całe popołudnia na różne zakupy...i tak spędzamy czas w centrach handlowych....jeszcze wszedzie tyyyyle ludzi:tak:No ale podczytuje Was...tak tak:tak:
A mój Dziubek zasnął...tak dziewnie wczesnie, no nic niech chłopak śpi....wstanie to pójdziemy na spacerek:-)

Miego dnia!!!:-):-)

Marcelek bardzo dziękuje Ciociom za życzonka:-)
Sam chyba postanowił uczcic swój dzień wielkim płaczem:baffled: bo kwiczy juz od rana:wściekła/y: W nocy obudził się chyba milion razy:-(

Weroniczka może Tadziowi na roczek siostrzyczkę sprezentujesz:-D:-D

Dziewczynki co do tej córci to ciągle nie do końca wiadomo:dry::dry: Więc pewnie tak naprawdę dowiemy się dopiero w dniu urodzin skrzata.
A tak w ogóle to ja na 99% będę za tydzień w Warszawie u mojego brata więc kochane może uda mi się z Wami spotkać:tak::tak::tak::tak:

Sylwia a co do prezentu dla Tadeuszka to jednak wolałabym coś innego:dry::dry: Jakoś tak wolę żeby jednak maluszek był z początku roku no ale... To ono decyduje nie ja. A tewraz zmykam bo jadę do mamy na imieniny. Tak więc pewnie do zobaczenia za wieczorem albo nawet dopiero jutro.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry