reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

hej:-)
Dziękujemy za troskę:tak:no u nas dziś w nocy powtórka z wczoraj.....niestety....mały tak bardzo płakał, mąż go nosił.....dopiero jak dostał czopek paracetamolu to zasnął.....
dziewczyny co dawałyscie maluchom na ząbki??? wiem,ze Paula tez dawała.....vibrucol???? tak? kupie dzisiaj to moze pomoze....

No widze,ze Mikołaj do niektórych nie przyszedł bo byłyscie niegrzeczne...heheh....a ja jak zwykle byłam grzeczna i Mikołaj o mnie pamietał:tak:
Udanej soboty laaseczki:-)buziaczki;-)

reklama
Do mnie też nie przyszedł mikołaj:-(:-(:rofl2:

Dotka a co Tobie przyniósł???
Kasia ale Ci zazdroszczę:-) No i wreszcie odpoczniesz sobie bo dziadkowie zajmą się prezesikiem:-D
Stefanka ja też mam podobny:tak: SONY DSCH3:tak: I jestem w miarę zadowolona:baffled:

Sylwia oni tak się nim zajmą, że rozpuszczą mi go jak dziadowski bicz i miesiąc po powrocie do Belfastu jeszcze będę go naprostowywać ;-):-p
Dotka, niestety u nas na dziąsła nie działa nic :-( Zanim żel zacznie działać to Oliś już go zlizuje ;-):rofl2:

hej panny Mikołajki

do mnie tez Mikołaj nie zawitał chyba bloki pomylił heehhe no nic jakoś to przeżyje

aparatu nie będzie ani żadnego no nic jakoś to przeżyję heheh:-D:-D

byliśmy dziś kupić prezenty dla Kuby i Amelki te zabawki dla takich 5 latek są potwornie drogie kupiliśmy jej domek dla konika ponny z mebelkami i jednym małym konikiem no i 90 zł szok:szok:

jestem padnięta po pracy dziś jeszcze dzis ankiety robili na temat lektora nie lubie takich dni ale wszyscy pocenili mnie na 5 więc sie cieszę:-D:-D

miłego wieczoru

witam serdecznie
grzechotka zdecydowanie ci odradzam sony alpha bo moja "bratowa" ma i powiem ci ze dla laikow ( czyli wszystkich co nie robia zdjec w studiu itd. ) nie zobaczysz roznicy w fotce ( zreszta wiekszosc ludzi nie wie co to znaczy ze to lustrzanka cyfrowa ) a sam aparat jest wieki i ciezki ( heh i tutaj zdecydowanie tanszy ). my mamu tez sony tylko model podobny do tego
Buy SONY DSCH10B.CEH | 8 megapixel digital camera - Cameras & Camcorders | Comet i bardzo polecam.
no i widzisz jakie ladne zdjecia robie Gajutkowi :)

no a my mamy własnie sony alpha200 i jestesmy bardzo zadowoleni.a przeszlismy z cyfrówki Minolty Z3(kilka lat temu najlepiej oceniany aparat przez wszystkich fotografów) i wg mnie lustrzanka jest duzo lepsza. jakosc zdjec jest rewelacyjna i nie ma co porównywac do minolty.
jest moze duza, ale mam tez mały aparat olimpusa ktory miesci sie w torebeczce:biggrin2: i jak nie ma warunkow by nosic sonówke zawsze jest substytut

dota u nas nic nie pomaga...ani viburcol, ani panadol, ani zel na dziąsła...wiem wiec co to znaczy jak maluch płacze:-(zycze by krzysiowi szybko przeszło, bo u nas kazdy ząb zaczyna sie wlasnie takim zachowaniem

viki dobrze ze jesteś ty licytujesz na allegro
poiwedz mi czemu jak wpisuję kwotę na licytacji automatycznie za chwilę mam osobę która mnie przebiła chociaż jej kwota wpisana jest duzo wcześniej i tak wkłóko ja wpisze i jakis tygrysek mnie przelicytuje i zawsze jest wyżej niezaleznie ile bym nie napisała w takim razie jest niemozliwe wygrać

Grzechotka, ja co prawda nie Viki, ale są programy, które automatycznie licytują ;-) Mój tata jest zapalonym allegrowiczem i jak nie ma czasu to ustawia sobie w tym programie, żeby automatycznie podbijał cenę jak ktoś go przelicytuje ;-)

uwaga uwaga.....chwalę się:-):-):-):-):-)
Marcel dzisiaj kilka razy zrobił po 3, 4 kroczki:-):-):-):-) myslę, że to kwestia dni i zacznie juz sam chodzic:tak: a jeszcze niedawno nawet sam nie umiał ustac:-D:-D

no i co nie wygram takiej licytacji???

ho ho sylwia gratulacje dla Marcelka
ale powiem ci że Kuba już jakies 2 tyg temu postawił pierwsze kroki i jak do tej pory nie chce mu sie dalej chodzić

Ostatnia edycja:
reklama
Grzechotka zależy jak ktoś ma ustawione, ale może być ciężko... Chyba, że komuś program się popsuje ;-)
Sylwia gratki dla Marcelka :tak:

Mam dość wiedziałam, że tak będzie... Katar mi padł na uszy i czuję się jakby walec przeze mnie przejechał :-(A jak mi znowu będą kazali jedzenie Młodego jutro próbować w czasie odprawy to i jego jeszcze przeziębię :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry