reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

helol ewrybody pomarancze!;-)

Kasia wariatko!(w pozytywnym znaczeniu oczywiscie:-D). Dobrze ze tego aktu ur. nie zapomnialas, bo dopiero by jaja byly:tak::-)
I brawo dla Prezesika, ze w koncu te zebiska z piet wylazly;-):-D
Asia, no to po meza pracy walcie do lekarza..po co masz sie dluzej meczyc? I duzo zdrowka w ogole dla wszystkich chorujacych!

A ja jestem padnieta po weekendzie...tylko bieganina po sklepach byla, cos w domu porobic...I mamy juz choinke ubrana!!!:szok:
A wczoraj -17 stopni mielismy (odczuwalna -25, bo wiatr paskudny), to nie za fajnie na dwor sie wychodzilo...Dzis tez siarczysty mroz, za to piekne sloneczko swieci:-)

I zaraz mnie szlag trafi, bo detektor dymu mi piska za uchem (jakies dziady na schodach przeciwpozarowych fajki pala, to u mnie sie wlacza).Zawsze R wylacza, a ja tez to zrobie, ale czekam az sie Kaya obudzi, bo teraz co jakis czas lekko zapiszczy, a przy wylaczaniu przez chwile dluzej napiernicza, az uszy wiedna...
Musze to do administracji zglosic ale pewnie i tak z tym nic nie zrobia....

reklama
Pryzybela, o tej godzinie to mnie żaden lekarz nie przyjmie. To Polska jest. rejestrować trza się o świcie i tak nie mogę być pewna, że się dostanę. Taki lajf tu jest.
Niezły mrozik u was. U nas +5 było w dzień.

hej

tu zmęczona grzechotka jestem tak padnieta że nie mam siły nawet w te literki pukać dzis znowu o 20 do domu wróciłam

Kasia ale si,e ciebie żarty trzymaja nie wiesz że służby celne pczucia humoru nie mają hehehe no i gratki dla Olisiowego ząbka ale to jeden czy dwa bo w suwaczku widzę dwa

Dotka takie tam czary mary każda czarownica potrafi zawsze do usług dobrze że Krzysio już nie płacze

alex no to jade nawet sie poopiekuję dzieckiem spoko ahehhe ale ty płacisz:-D:-D

pryzybela -25 brrrrrr że tez ci sie chciało w takiej zimnicy zamieszkać i wychodzisz na spacer z Kają w taki upał hehehhe:-D:-D:-D

asia zdrówka zdrówka

No właśnie Przyzybela wychodzisz z Kayą w taki mróz?
Bo wszędzie piszą że do -10 a potem to już lepiej nie wychodzić :dry:

Grzechotka odpocznij jak nie masz siłki w literki pukać :-D:-D:-D

A gdzie reszta???????????

Aga nie martw się ;-):-) nawet się nie obejrzysz a będzie biegał jak szalona Julka.
Widziałaś film w galerii? Też z dnia na dzień coraz więcej i więcej... A dziś biega jak szalona :baffled::baffled::baffled::-D:-D:-D

Widziałam, Julka jest super.:tak::tak::tak:
Łukasz chociaż za rączkę jedną ładnie chodzi, tylko jakoś nikt nie chce nam filmu nakręcić:-( sam nie ma odwagi albo mu się nie chce ale to pewnie kwestia czasu:tak::tak::tak: na czworak to juz za nim nadążyć nie mogę:szok::szok:

reklama
Kuba tez coraz więcej robi kroków sam czasem sie puści i pójdzie trochę ale nie uzo bardziej jak ja go puszcze to więcej chwiejnych kroczków zrobi no ale do biegania to jeszcze daleko

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry