reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

hej
mnie tak okropnie głowa boli ze chyba ja wyrzuce:-p:-p
mała wczoraj jak zaczeła piszczec i płakac to do 2 nie spałam i dzis znowu z płaczem estała o6,30 :szok::szok::szok::szok::szok: normalnie padam teraz zadowolona biega bo juz chodzenie jej sie znudziło biega biega i jeszcze raz biega :-D:-D:-D:-D i ma teraz taki etap ze bierze miska lub teletubisia (dostała od mikołaja) i go tuli i z nimi biega :-D:-D:-D ledwo co udzwiga ale biega :-D:-D:-D
Paula Julka tez tak robi???
Viki nie wiem jak ci pomódz mała je cyca tez w nocy i jakos musze to zniesc ale to juz koncówka i po nowym roku bedziemy juz odstawiac
Grzechotka :-D:-D:-D rózowy??? chodz sie zamienimy ja mam ciemno czerwony to chyba bardziej pasuje hihihihia Oliwka tez szybko załapała o co chodzi tylko chasem zaduzo wciaga i sie krztusi
reszcie rzycze zdrówka i buziaczki
Dota odezwij sie :tak::tak:pisałam na gg i co????:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry::angry::angry:oszszszszszszszsz ty tytytytyty niedobra:-D:-D

reklama
viki nie wiem co ci poradzić z tym jedzeniem Kuba jakoś sam przestał jeść jak skończyłam karmić piersią jadł dwa razy w nocy potem dawałam tylko jedną butelkę ale i tak sie budził o stałych porach karmienia a potem jakoś zauważyłam że mimo że się budzi i jak mu dam butle to zje wszystko to bez butelki też zaśnie i przestałam mu dawać i nie je od tamtej pory

a ta żyrafa to fajna jest żałuję że jej teraz nie kupiłam ale kupię ją pod choinke dla Kuby ale nie mam pojęcia jakie baterie

Cześć!

Viki, nie wiem, co Ci poradzić, jeśli chodzi o nocne karmienie. U nas nie ma tego problemu. Od dawna Filip nie je w nocy. W ogóle mu się nawet wieczorem jeść nie chce.
O jaką żyrafę chodzi, bo są dwa rodzaje?
Jeśli do takiej
FISHER PRICE Żyrafa pełna klocków POLECAM !!! (496506241) - Aukcje internetowe Allegro
to trzy baterie 1,5V.
Jeśli o tę chodzi
FISHER PRICE PIŁECZKOWA ZJEŻDŻALNIA ŻYRAFA (498929414) - Aukcje internetowe Allegro
to nie mam bladego pojęcia, ale może też takie same.

Ale mnie dziś twarz boli. A do lekarza się nie dostałam. Brak numerków . Kurza stopa... Człowiek płaci grubą kasę na ubezpieczenie i nie może jak człowiek pójść do lekarza.

viki 3 lata??:szok::szok::szok: a myslalam ze to kwestia miesiecy :dry:
zanim nela sie urodziła to bawiłam dwuletnia dziewczynke, chodziłam na noce bo tak jej matka pracowała i ta mała jadła dwa razy w nocy ale jadła i spała a moja klucha jak sie rozbudzi to koniec, dwie godz z głowy :dry:

co do żyrafy, koleżanki mająi sobie chwalą, :)

Nela dostała od dziadka na mikołaja nocnik ale jak na razie siedzi na nim w ciuchach i odrywa oczy (bo to foka jest z oczami i nosem:P ) ha ha

viki - mój Łukasz też je w nocy i dość często się budzi, ale mi jest łatwiej bo je jeszcze cycusia, nie wiem co ci poradzić bo sama nie wiem co z tym fantem zrobic:no::no::no:
elcia- ja też mam taki plan na odstawianie po nowym roku:tak::tak:ciekawe czy mi wyjdzie ten plan:dry:
asia - no to współczuje, nie ma to jak leczyć się w Polsce:crazy::baffled::szok:

No właśnie Aga, nie ma to jak służba zdrowia u nas. Jak jutro się nie dostanę, to pozostaje mi prywatna wizyta. Nic mi nie przechodzi, a wręcz przeciwnie. A taką mam ochotę na sobotnie spotkanie grudniówek. Mam nadzieję, że dam radę.

Za wcześnie się wczoraj ucieszyłam z tą przespaną nocą. Dzisiaj była pobudka o północy, zabawa do 1, później o1 do 2 płacz i od 2 do 3:30 znowu zabawa:tak: Oszaleć można z tym ancymonem. Viki Olisiowi niestety też się poprzestawiało z tym jedzeniem, w ciągu dnia są strajki jedzeniowe i ni huhu nie wcisnę mu jedzenia jak się uprze za to w nocy strasznie głodny jest i musi butlę natychmiast dostać;-):-p
Ja cały czas chora, ucho cały czas zatkane i już mi to działa na nerwy, bo nic prawie na nie nie słyszę :-(
A tak w ogóle to miłego dnia Dziewczynki :-)

reklama
WITAM!!!!
U nas też dzisiaj pobudki aż 3:szok::szok:napił się i poszedł spać i tak na okrągło:tak:
A pogoda w miarę fajna słoneczko świeci:tak:
VIKI ja też ci nie doradzę...
ASIA dużo zdrówka:tak:
KASIA a to OLIŚ dobry jest z tym spaniem:-Da tobie dużo zdrówka:tak:
MIŁEGO DNIA!!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry