elcia12
Grudniowa mama Oliwii
hej
mnie tak okropnie głowa boli ze chyba ja wyrzuce

mała wczoraj jak zaczeła piszczec i płakac to do 2 nie spałam i dzis znowu z płaczem estała o6,30

normalnie padam teraz zadowolona biega bo juz chodzenie jej sie znudziło biega biega i jeszcze raz biega 

i ma teraz taki etap ze bierze miska lub teletubisia (dostała od mikołaja) i go tuli i z nimi biega 

ledwo co udzwiga ale biega 

Paula Julka tez tak robi???
Viki nie wiem jak ci pomódz mała je cyca tez w nocy i jakos musze to zniesc ale to juz koncówka i po nowym roku bedziemy juz odstawiac
Grzechotka

rózowy??? chodz sie zamienimy ja mam ciemno czerwony to chyba bardziej pasuje hihihihia Oliwka tez szybko załapała o co chodzi tylko chasem zaduzo wciaga i sie krztusi
reszcie rzycze zdrówka i buziaczki
Dota odezwij sie
pisałam na gg i co????

oszszszszszszszsz ty tytytytyty niedobra

mnie tak okropnie głowa boli ze chyba ja wyrzuce

mała wczoraj jak zaczeła piszczec i płakac to do 2 nie spałam i dzis znowu z płaczem estała o6,30

normalnie padam teraz zadowolona biega bo juz chodzenie jej sie znudziło biega biega i jeszcze raz biega 

i ma teraz taki etap ze bierze miska lub teletubisia (dostała od mikołaja) i go tuli i z nimi biega 

ledwo co udzwiga ale biega 

Paula Julka tez tak robi???
Viki nie wiem jak ci pomódz mała je cyca tez w nocy i jakos musze to zniesc ale to juz koncówka i po nowym roku bedziemy juz odstawiac
Grzechotka

rózowy??? chodz sie zamienimy ja mam ciemno czerwony to chyba bardziej pasuje hihihihia Oliwka tez szybko załapała o co chodzi tylko chasem zaduzo wciaga i sie krztusi reszcie rzycze zdrówka i buziaczki
Dota odezwij sie

pisałam na gg i co????

oszszszszszszszsz ty tytytytyty niedobra