reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Hej Cioteczki:)

Wybaczcie że wpadam tylko na chwilkę ale ostatnio wszystko wokół mnie wykańcza ... zwłaszcza nocne wrzaski Wiktora!!! Już nie mam sił normalnie, nie wiem co mu się dzieje bo cały dzień jest ok a jak tylko kładę go spać do łóżeczka to się zaczyna!!! I nie wiem jak mu pomóc:crazy: Tak strasznie płacze biedaczek ...:-(:-(:-(

Ale zaplanowałam sobie urlop w pracy od 22 grudnia do końca roku i już liczę dni ... czuję że się już wypaliłam i muszę odpocząć:baffled:

Buziaki dla Was Wszystkich:)
DOBRANOC!!!!

Grzechotka punkt "d" jest zabawny....heheh:-D;-)
No jak to, nie wiesz co się wydarzyło miedzy sexi Tomkiem a wiecznie zdołowaną i brzydką Martą......buuuu....przeciez to wszyscy wiedzą:tak::-p

A ja pozwalam mojemu dziecku wyjmować wszystko z szuflad, szafek...serio:-)a jaki mam porzadek:tak:

hej Monia:)

wiesz dota wszystko fajnie ja tez jej moge pozwolic wyciagac garnki ale nie bardzo sie uciesze jak bedzie mi wyjmowala srodki chemiczne ktore mam w szafce w kuchni.

Stefcia ja tylko na chwile ale Tobie odpowiem bo na tym sie znam;-) na szufladach mam gumki do wlosow, na zewnetrznych szufladach zabezpieczenia canpola(nie wiem czy u was takie sa) a na reszcie to z ikei , takie zatrzaski;-) wszystko zostalo jeszcze po Witku(wszedobylskim) a Antos narazie az tak nie wariuje;-)
Och musze juz leciec przepraszam, pizza przyszla a potem do roboty sie szyskuje;-)

no środki chemiczne to rzeczywiście juz problem:baffled:
Kurcze Aneczka własnie mi się przypomniało jak Twój Witek w zeszłym roku wsadził sobie do buzi tabletkę od zmywarki.....ech...te maluchy i iść ciekawość do otaczajacego świata....

No to się porobiło z tą Hula Kulą:-( Mi Kolorado by pasowało, bo w miarę jakiś dojazd tam mam. Z Górą Kalwarią nie ma u mnie szans, bo jestem na łaskę taty skazana, a wątpię, żeby po ostatniej podróży w tą i z powrotem po mnie do Krakowa chciało mu się jeszcze jechać w tą i z powrotem do Góry Kalwarii.

Oliś wrócił do swoich dawnych przyzwyczajeń i jeszcze nie śpi, leży w łóżeczku i napierdziela w szczebelki grzechotką, ten to ma siłę ;-)

hej laseczki
jeny moja mała tak mocno wczoraj płakała nie mogłam jej uspokoic :-(:-(:-(:-( wrecz az sie darła :-(:-(:-(:-( zeby ???? dziasła to ma tak napuchniete ze szok az chrypki dostała tak płakała i piszczała i sie wyginała wkoncu nie miałam sił i ja obudziłam i dałam telefon to przestała dałam piciu i wytrabiła 200ml i potem sama sie połozyła troche popłakusiała i zasneła :-(:-(:-(:-(:-( moja malutaka i jeszcz T mnie wpieniał ze ja chyba lubie jak ona płacze:szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry::angry::angry: jakis nienormalny ....:angry::angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nieodzywam sie do niego ...pojechał mi po tabletki i mysli ze bedzie ok :angry::angry::angry: głowa mi peka
Stefanka moja tez otwiera szafki i miałam o to samo zapytac :-D wyprzedziłas mnie hihihih
ale macie przerabane z tym spotkaniem
a moze Wilczeta??????mam duuuuuuuuuuuuuuuzo miejsca .... jak sie nie pomiescimy to pójdziemy na nasze pole:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D w koncu zobaczycie swoje plony hihihi:-D:-D:-D:-D i co wy na to ????

reklama
heloł

no ja dzis miałam w miarę spokojna noc wprawdzie byly 3 pobudki ale szybciutko zasypiał i nie płakał :-D

ja juz powiem wam że myślę że Kuba to biegać za szybko nie będzie wcale nie chce chodzić wczoraj na spacerze chciałam żeby pochodzil to cały czas na dupie siadał ale i tak w sobvte jade kupić mu buty mo ze w nowych bucikach będzie chciał pobiegać:-D

dzis ma przyjść nasz stolik chicco no jestem ciekawa jak się bedzie bawił a zamówiłam jeszcze teledyski na dvd z mini mini o zawsze ogląda i słucha piosenek na mini mini

DZIEWCZYNY JAKI ROZMIAR BUTA POWINNAM KUPIĆ KUBIE ZMIERZYŁAM MU NOGĘ MA JAKIEŚ 12,5-13 CM CZY PATRZĄC NA DŁUGOŚĆ WKŁADKI POWINNA ONA BYC TROSZKĘ WIĘKSZA CZY IDEALNA ???? I JAKI TO JEST ROZMIAR TE 13 CM ????

miłego dnia

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry