reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
DZIEN DOBRY

ewedja zaki jest sliczny , wyrósł ze ho ho:tak:ciesze się ze wyjazd sie udał i ze odpoczywasz, korzystaj poki mozesz:tak:

sylwia no to gratuluje oficjalnej ciązy. zycze wam spokoju, wytrwałosci i cierpliwosci bez mdłości:rofl2:

i wszystkim dziękuje za zyczenia urodzinowe:tak:dzis kolejna imprezka wiec mam troche roboty ale postaram sie zajrzec pozniej,

milego dnia
paaaa

cześć:-):-):-)
ewejda- super wakacje mieliście. Zaki to mały przystojniak:tak::tak::tak:
sylwia - no to oficjale gratulacje oficjalnej ciąży, teraz dbaj o siebie i dzidziusia i się nie przemęczaj przed świętami
grzechotka- mi też się nie chce sprzątać, ale firanki mam juz uprane na początek:no::no:
asia- zrób uczniom prezenty pod choinkę i postaw piątki, :tak::tak::tak:
viki- udanej imprezki
paula- z tego ruchu przedświątecznego jest zawsze jakiś plus - więcej pieniążków (nie to zebym była materialistką, ale ja ich nigdy nie miałam za duzo),i może jakichś ciekawostek się dowiesz;-):tak:

miłego dania:-)

Witam

wybaczcie ze Was zaniedbuje ale po prostu nie mam czasu, w pracy taki kociol ze tylko sie powiesic, nienawdze konca roku :angry::angry::angry::angry:, te cholerne statystyki :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Czytam Was ale nie dam rady odpisywac wszystkich

Elcia ja mam garnuszek i Kuba czesto po niego siega, stolik mam z Fishera ale maly go uwilebia, wlacza muzyke i tanczy przy nim. Wiadomo ze taki maluch co chwila bawi sie czyms innym.

Ewedja super ten Twoj Zakus, mam nadzieje ze we Wloszech bedziesz miala w koncu neta i do nas zzaczniesz czesciej zagladac.
A galeria jest przeniesiona na zamkniety, tam poszukaj :tak::tak:

To jeszcze tu napisze (choc juz pisalam na innych watku)

Damianku nasz przystojniaku z okazji 8 urodzinek sto latek dla Ciebie, spelninia najskrytszycha marzen i oczywiscie piatek w szkole.

A moj R tez dzis konczy 18 lat :-D:-D:-D:-D:-D (tylko 15 lat pozniej;-);-);-))

A i dziekuje za troske, moj R juz troszke lepiej sie czuje ale widac ze w nim to siedzi i nie daje mu to spokoju, ze moglo sie to gorzej skonczyc.
Wczoraj tez mielismy stresa. Normalnie jakie fatum wisi na nami chyba.

Kąpalismy Kube jak zwykle w brodziku (mam gleboki) i on odkad nauczyl sie wstawac to jak sie kapie to siada wstaje chlapie woda i tak w kolku. Ktores z nas zawsze trzyma reke i go asekuruje w tych wyczynynach. I wczoraj jakos chyba zle stanal bo sie poslizgnal (mamy mate antyposlizgowa ale widac taka jest skuteczna :angry::angry::angry:) i jakos tak sie dziwne przewrocil i na plecki upadl. I tu moj dzielny R znow sie wykazal refleksem bo momentalnie sie poderwal i go podniosl. Troche plakal ale pewnie bardziej z tego ze sie przestraszyl no i pewnie sie uderzyl upadajac ale na szczescie nie wpadl glowa do wody. Kurde no mowie Wam, jakby ktos nas sprawdzal :no::no::no:, takie dwa przypadki w ciagu kilku dni. Przeciez gdyby sie zachlysnal woda to nie chce nawet myslec. KUrde i oboje bylismy w lazience i R siedzial tuz przy brodziku a tu sekunda i maly lezy.
Niby nic sie nie stalo ale widzial ze R sie przestraszyl (ja zreszta tez), na jeszcze na swiezo to jak spadl z nim z tych schodow.
Mam nadzieje ze to koniec pecha :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.

jutrzenka no rzeczywiście jakis pech ale dobrze ze nic sie nie stało

oczywiście sto lat dla twojego 18 nastolatka z drugiej strony że też on chce taka starą babe hehhhe:-D:-D:-D

no i samych szóstek w szkole duzo prezętów i wszystkie naj naj dla Dmianka :-D:-D

hejo
PRZYSTOJNIACZKU DAMIANKU 100 LATEK I SUPER LASEK :)
Ewejda ale Zaki duzy hoho
Jutrzenka współczuje i trzymam kciuki zeby pech was opuscił
no i miłego laseczki dnia lece cos porobic :)

Ewedja Zaki śliczny przystojniaczek!!!:-):-):-)

Sylwia gratuluję oficjalnej ciąży :-D:-D:-D

Jutrzenka wiesz że nieszczęścia chodzą parami. Julkę kąpię też na macie antypoślizgowej ale jak ma dużo wody to zdarzy jej się dać nura pod wodę ale ja ją wtedy szybko siup i nawet zachowuje się jakby nigdy nic... :tak: nawet nie myślę co by było gdybym wyszła np.po jej ręcznik :no: brr..
Życzę Ci żeby to był koniec pechu :tak:;-);-):tak:

Ja już na 7:00 miałam balejage :szok::eek: szalona :eek::confused2:

reklama
jutrzenko- może to nie pech tylko wypadek, oby na tym się skończyło :tak::tak: pogratuluj R. refleksu:tak::tak:

a mój niunio wczoraj narozrabiał:szok:, otworzył sobie szafkę w kuchni i wyciągał garki i miski i tak ładnie się bawił aż nie miałam serca go zabierać z tej szafki:blink:. Pech chciał że ktoś wstawił do tej szfki czajnik elektryczny:oo: :no: i Łukasz sobie wziął ten czajnik i się dalej bawi w pewnym momencie ja się patrzę a on siedzi w kałuży wody:szok::szok::surprised:, całe spodnie mokre:huh::huh:, no bo ten ktoś kto wstawił ten czajnik nie wylał wody (ja o tym nie wiedziałam):hmm::hmm:. Łukaszowi ta woda nie przeszkadzała rozcierał ja na podłodze:happy2::-D. Dzięki temu mam wymytą podłogę w kuchni:tak::tak::tak:

nie chce mi się już pracować:no2::no2::no2::no2: chcę do domu:tak::tak::tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry