reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

dzięki za komplementy, miałam zrobić grzywkę ale mi fryzjerka odradziła bo włosy mi się trochę kręcą i wyszłoby fiu bździu.:rolleyes2::rolleyes2:(podoba mi sie ten emonitek ja mam taki oczopląs po całym dniu pracy:tak::tak:)

weroniczka - smutna historia, świat nie jest sprawiedliwy:no::no: a najsmutniejsze jest to że choroba dotknęła nie winne dziecko:-(:-(:-(
ja niestety nie jestem w stanie pomóc, bo M. od 1 grudnia już nie pracuje i mamy tylko jedną moją - mikrą wypłatę i sama nie wiem co to będzie:no::no:

kasia- no i się dorobiłaś a tyle było mówione że przeziębienia nie można lekceważyć.Siedź w domu i zdrowiej:tak::tak:

a ja zaraz jadę do domciu koniec pracy na dziś.
A w czwartek idziemy z Łukaszem na szczepienie, aż się boję co będzie:unsure::unsure:

reklama
100LATEK DLA NASZEJ VIKI I DUUUUUUUUUUUUUUZO PREZENTÓW:tak::tak::tak::tak::tak:
my dzisiaj z mała bylismy u lekarza i mała ma zapalenie gardła i mokry kaszel ale na szczescie szybko zadziałalismy i moze przejdzie bez antybiotyku a w piatek szczepienie :crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:i niewiem co bedzie czy jej przejdzie jak nie to potem w poniedz lub pózniej :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
mam pyt do dziewczyn które kupiły garnuszek na klocuszek czy maluchy dalej sie tym bawia??/ czy sa zadowolone ???? a i jeszcze o ten stolik ma go grzechotka i alex i .....??? hmmmm asia.cur ???? chyba tak??? czy sie bawia wiem ze pisałyscie ze tak ale czy to nie na 5 min???
jeny a mnie jeszcze czeka zmywanie i sprzatanie :-(:-(:-( moze któras chce pomódz???

Cześć dziewczynki!

Viki z okazji osiemnastki, życzę ci wszystkiego co najlepsze!:-)
Jutrzenka, biedny mężuś. Niech szybko dochodzi do siebie. Z wszystkim na pewno się uporacie.
Aga, fajna nowa fryz i jest ci zdecydowanie lepiej.
Kasia, zdrowiej, zdrowiej. A ty przebywasz w wawie czy poza?
Elcia, my mamy ten stolik. Ja jestem zadowolona, że go kupiliśmy. Filip bawi się nim. No nie spędza przy nim non stop czasu, ale lubi przy nim np. tańczyć, hehehe

Nie wiem, co jeszcze. Mam dużo sprawdzania wypracowań. UUUU, nie chce mi się...

Asia nie sprawdzaj, postaw wszystkim piątki :-D:-D:-D:-D młodzież się na pewno ucieszy zwłaszcza że semestr się kończy :-D:-D:-D bądź dla nich świętym Mikołajem.

Ela ja Ci pomogę jak chcesz ale potem Ty się zrewanżujesz przed świętami :-D:-D
ja teraz to jakoś nie mam weny do sprzątania bo mam sporo pracy :dry: Nie mam już miejsc przed świętami a kobiety jeszcze dzwonią :szok::happy2: Wiadomo że dużo nie pracuję bo małej mi szkoda, 1-2 osoby dziennie i to wszystko. Julka i tak dzielnie znosi moje klientki :tak::-D

Zdrówka dla rocznej Oliwki, niech zdrowieje... :tak:

Helołłłl dziołchy:-):-):-)

Ja dzisiaj byłam u położnej:tak::-) Zmierzyła, zważyła. Z pobraniem krwi oczywiście miałą problem bo ja mam baaaardzo cieniutkie żyły i jeżeli ktoś ma małe dośwadczenie to jest strasznie ciężko:baffled: Teraz już oficjalnie w UK jestem ciężarna:-D Założyli kartę ciąży. Ach, jaka ja dumna z nią wracałam do domu:-D A w środę mam kolejne usg:tak:
Teraz nadrabiam całodzienne zaległości na BB i zaieram się za prasowanie, pakowanie prezentów i mycie podłóg:szok::-D Heheh ambitny plan ale znając mnie to będzie dobrze jak wszystko poprasuję:baffled: reszta sama się zrobi:-D:-D

Elcia ja Ci pozmywam bo o dziwo lubię to:szok: ale niecierpię prasowac, okurzac, myc okien, myc łazienki, wieszac i potem składac prania:-p:-p:-p no i całej reszty też:-p:-D

Weroniczka przykre:-( ja bym chętnie pomogła ale nie mam możliwości:-( Żeby to nie był okres świąteczny to nawet w liście bym 10fuciaków wysłała ale teraz to wątpię czy by doszły:baffled::baffled:

Kal.aga no no śliczna fryzurka:tak: Myślę, że dobrze że grzywki nie obcięłaś. Ładnie Ci bez:-)

Paula kurde taki okres że wszyscy nagle włosy chcą sobie robic. Ja dzwoniłam wczoraj do mojej to umówiłyśmy się dopiero na 22 stycznia:szok::szok: Za długo z telefonem zwlekałam:baffled:

Asiacur to musi byc nudne coo?? tyle wypracowan:szok: Chociaż Ty pewnie to lubisz:-) wkońcu to Twój zawód:-):tak:

kochane mamuski naprawilam kompa teraz 5 dni od kompa nie odejde

VIKI ZYJ NAM STO LAT :tak::tak::tak:

Normalnie dzis cala noc bede siedziala i czytala co stracilam i ogladala fotki wszystkich pieknych dzieciaczkow​

pozdrowionka dla wszystkich

EDYTUJE

co sie dzieje jak ja jestem to nikogo nie ma

strajk jakis czy co????????​

Ostatnia edycja:
kobietki was nie ma wiec ja wam zrobie niespodzianke na jutro rano i w koncu napisze co sie u nas dzialo jak nas nie bylo :tak::tak::tak:

jak tylko wyjechalismy z Polski pod koniec czerwca, posiedzielismy miesiac we Wloszech a pozniej Zaki pojechal na podboj Afryki do Algierii:-):-):-)

jak zawsze strasznie mi sie podobalo bo moj maz mieszka nad samym mozem, wiec praktycznie byly wczasy bez oplacania hotelu;-);-);-)

odpoczelam sobie bardzo, Zaki mimo tego ze zaczynal wlasnie chodzic trzymajac sie mebli caly czas byl pod czujnym okiem babci, a mamusia leniuchowala:-p:-p:-p

Zaki mial prawie 8 miesiecy jak pierwszy raz poszedl poplywac z rodzicami nad morze, bardzo mu sie spodobalo i nie chcial wyjsc z wody, a opil sie jej co nie miara, mimo ze slona byla :szok::szok::szok:

niestety to co dobre szybko sie konczy i miesieczny pobyt w Algierii tez bardzo szybko nam minal:-(:-(:-(

wrocilismy na stare smieci do Wloch, tatus poszedl do pracy a mamusia i Zaki spacerowali cale dnie, dzieki czemu mamusia schudla ok 10kg z czego sie bardzo ciesze:-D:-D:-D

w miedzy czasie Zakiemu zaczely rosnac pierwsze zabki a teraz ma ich juz 6 a ostre sa jak male szpileczki jak nimi ugryzie mamusie :happy2::happy2::happy2:

na poczatku pazdziernika Zaki zaczal stawiac pierwsze niezgrabne kroczki, ale dosc szybko zalapal o co chodzi i teraz biega juz tak ze ja czasami za nim nie nadazam:no::no::no:

urodzinki minely na skromnej uroczystosci mama, tata, Zaki i oczywiscie tort :tak::tak::tak:, ale za to imprezka byla minimalnie opuzniona u dziadkow w Polsce, dzieki temu Zaki dwa razy dmuchal swieczke

teraz jeszcze do soboty jestesmy w Polsce, Zaki jest rozpieszczany przez dziadkow, a ja odpoczywam i zalatwiam swoje sprawy, w sumie juz prawie wszystko zalatwione, jeszcze mi tylko zostalo zdjecie szwow z dziaslo bo musialam usunac zeba chirurgicznie, i jeszcze mam nitki w dziasle, ale najwazniejsze ze juz po bulu

wstawie wam na koniec pare fotek Zakiego tu na forum bo nie moge znalezc galerii naszych malenstw, jesli zrobie cos niezgodnego z naszym forum to prosze o poprawienie mnie

strasznie mi was brakowalo, ale chociaz teraz moge cos poczytac i popisac:happy::happy::happy:

Załączniki

• a to co lubie robic najbardziej w babci kuchni.JPG
    a to co lubie robic najbardziej w babci kuchni.JPG
    33,9 KB · Wyświetleń: 50
  • artysta.JPG
    artysta.JPG
    20,6 KB · Wyświetleń: 35
  • maly kierowca.JPG
    maly kierowca.JPG
    65,4 KB · Wyświetleń: 36
  • moj kolejny lot samolotem.JPG
    moj kolejny lot samolotem.JPG
    54,1 KB · Wyświetleń: 51
  • moje pierwsze urodzinki.JPG
    moje pierwsze urodzinki.JPG
    41 KB · Wyświetleń: 44
Ostatnia edycja:
Poniewaz i tak nikogo nie ma to ja was zasype fotkami

Załączniki

• pierwszy raz na placu zabaw.JPG
    pierwszy raz na placu zabaw.JPG
    77,1 KB · Wyświetleń: 40
  • myje zabki po kolacji.JPG
    myje zabki po kolacji.JPG
    26,1 KB · Wyświetleń: 43
  • spaceruje po lotnisku.JPG
    spaceruje po lotnisku.JPG
    21,4 KB · Wyświetleń: 48
  • uwielbiam sie kompac.JPG
    uwielbiam sie kompac.JPG
    22,4 KB · Wyświetleń: 38
  • z kuzynami.JPG
    z kuzynami.JPG
    58,9 KB · Wyświetleń: 39
reklama
hej

dobrze że dużo nie naskrobałyście od wczoraj rana:-D:-D

elcia Kuba bawi sie często przy stoliku no nie cały czas ale chyba tak jest ze wszystkim żadna zabawka nie jest na non stop troche sie pobawi potem weżmie się za coś innego ale wraca do stolika gra sobie muzyczki puszcza klocki na podłodze układa co do garnuszka to nie wiem bo dopiero na urodziny dostanie ale mysle że będzie ie bawił teraz ma takie pudełeczka z klockami sensorycznymi i lubi wkładać i wyciagac klocki.

kalaga fryzurka ładna :-)

sylwia no to gratulacje ciąży brytyjskiej hehhe:-D:-D

paula prawde mówiąc to ja tez dopiero mam zamiar się zapisac do fryzjera ale pewnie nie będzie miejsca a fryzjerzy to teraz mają zniwa z jednej strony dobrze bo przed świętami kasa sie przyda ale z drugiej i tak w domu jest kupa roboty

ewedja
no to fajne mieliście wakacje a Zaki to już bardzo duzy jest i chudziutki :-D

mnie tez sie nie chce sprzątac a w piatek rodzinka przyjeżdza i kurcze wszystko trzeba posprzatać nie wiem jak sie wyrobie

miłego dnia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry