reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Hejka
Wpadłam do Was w odwiedziny
Jestem z Wami codziennie, ale po cichutku.
A teraz pracy mam mało, bo to koniec roku u nas zawsze taki, więc pomyślałam, ze zaryzykuje karierę i wejdę do Was :-D:-)
Ale historie to widzę nie do śmiechu...współczuję!
Ewedja jeszcze się nie zdążyłam z Toba przywitać :tak: Hello!

No i oficjalnie rozpoczynam 2000 stronę Wątku Głównego :-D

reklama
Witam się z Wami w ten straaaasznie nudny dzień;-) Siedzę w domu i głupieję... Tata wziął Młodego na dwór i glutek już dwie godziny śpi na świeżym powietrzu, oczywiście o spaniu w nocy zapomina;-):-p
Życzę Wam miłego dzionka :-)

I ja się witam.

U mnie sprzątania ciąg dalszy tak więc idę do roboty:-(:-( A nie chce mi się nic a nic.

Jutrzenka Wy uważajcie na siebie kochana bo faktycznie jakieś fatum czy coś nad Wami wisi.

Ewadjawitaj po długiej przerwie.

hejka:-)
to ja tez sie chce załapac na 2000 strone;-):-D
Jutreznka teraz bedzie juz dobrze....w zadne fatum nie wierz....to tylko fatalny zbieg okolicznosci....trzymaj się siostra:tak::tak:

My po imprezce urodzinowej.....zaraz jedziemy na zabawe z małym do Tuptusia:-)
Wszytkiego dobrego laseczki:-);-)

Czesc dziewczynki :-)
Ja rano do klubu malucha znow podreptalam. Dzis male przyjatko swiateczne bylo, pozniej wkleje foty w galerii. Kazde dziecko poprzebierane bylo, byl maly poczestunek, robilismy zdiecia, dzieci dostaly po skromnym prezencie- Oliwier ksiazeczke z samochodami, fajnie bylo. :tak::tak::-)

Aga- bardzo fajnie Ci w krotszych wlosach....:tak::tak:dla Ciebie, to tak chyba radykalnie, nie? Bo takie dlugie mialas...

Jutrzenka- no pech jakis przed samymi swietami, :-(oby juz sie skonczyl.....:tak::tak::tak:

Sylwia- no to gratki z okazji karty ciazy! :tak::-D

Grzechotka- wkladaka 13 cm? Kurcze, moj mial 13 cm, jak go chrzcilam w sierpniu :tak:, to ja chyba bede musiala jakies wieksze butki kupic...nie wiem, moze 21? Albo wiecej? No zobaczymy....

Ewedia- witaj z powrotem. dobrze, ze wakacje udane....:tak:

hej

ja już nie mam siły a Kuba pójdzie spać za 4 h dopiero rozrabia jęczy steka obiadu nie chciał zjeść pluł wszystkim posprzątałam umyłam podłogę i znowu musiał myć po jedzeniu R dopiero o 7 będzie jeszcze sprzatanie dzis
zdążyłam tylko łazienke posprzątac szafy i przedpokój i jestem taka padnieta że z checia poszła bym juz spac ale obie całam sobie ze wieczoram jak maruda pójdzie spac wezmę się za szafki w kuchni blech:angry::no:

niech ktos przyjdzie i go zabierze na godzinke ;-)

alex to w sumie dobrze (no dla przyszłej żony)wiesz co mówia o facetach z dużymi stopami :)))

dziewczynki sorki, że tak tutaj ale nie mogę w prywatnej wiadomości zdjęc wkleic:-(:zawstydzona/y:

Asiacur, kochana. dzisiaj napadłam na mothercare bo były przeceny:)) Tak jak się umawiałyśmy to wklejam zdjęcia. Jak Ci się nie spodobają to mojemu Marcelowi zostawię więc nie krępuj się i mów które tak a które nie:)))

pierwsza 3.50Ł, druga 4Ł, potem 4Ł, 3.50Ł,i 4Ł

Załączniki

• DSC03552.jpg
    DSC03552.jpg
    635,1 KB · Wyświetleń: 40
  • DSC03555.jpg
    DSC03555.jpg
    535,7 KB · Wyświetleń: 36
  • DSC03553.jpg
    DSC03553.jpg
    455,9 KB · Wyświetleń: 39
  • DSC03556.jpg
    DSC03556.jpg
    459 KB · Wyświetleń: 38
  • DSC03554.jpg
    DSC03554.jpg
    505 KB · Wyświetleń: 39
no i jeszcze raz bo się nie zmieściło:-D

odpowiednio 5Ł, 5.50Ł i 4.50Ł

Załączniki

• DSC03559.jpg
    DSC03559.jpg
    516,4 KB · Wyświetleń: 37
  • DSC03557.jpg
    DSC03557.jpg
    609 KB · Wyświetleń: 32
  • DSC03551.jpg
    DSC03551.jpg
    532,9 KB · Wyświetleń: 40
reklama
dota-dzięki. Masz rację taka fryzura w porównaniu do tej którą miałam przed ścięciem jest dużo dużo krótsza:surprised::surprised::surprised::szok: ale teraz lepiej się czuję:tak::tak:. Zresztą miałam strasznie zniszczone włosy i teraz trochę odpoczną:tak::tak:
sylwia -fajne te bluzeczki:tak::tak:
grzechotka- współczuję tego sprzątania. Mnie to czeka w przyszłym tygodniu:szok::baffled:

a Łukasz też był dziś marudny, jakby go coś ugryzło i sam nie wiedział czego chce. Uspokajał się tylko jak reklama leciała w TV.:szok::no:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry