reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Diankus zrob pilkarza z masy cukrowej, albo marschmallow:-) Tylko do tego barwniki spozywcze by trzeba miec:) Albo po prostu ze sklepu zabawkowego, nie beda jadalne, ale za to pamiatka bedzie:-D
A sam pomysl faktycznie fajny, mam nadzieje ze zostanie doceniony:-)

reklama
pryzybela wybiore sie do brata w poszukiwaniu czegos piłkopodobnego :-D bo on swego czasu zbierał figurki z kinder niespodzianek :-) moze cos znajde hehe :-p:-p

a jak nie to zrobie cos z wedkamii rybami, tylko jaka galaretke zeby niebieska była :confused::-D:-D

Cześć!
No, ja dziś ostatni dzień w pracy byłam i dopiero pójdę 5 stycznia. Ale się cieszę :-):-):-):-)
Już macie szczepienia. Nam dopiero po 17 stycznia kazali się zapisać, że to niby po 13 miesiącu są. A jakie te szczepienia macie teraz?
Tak dawno nie pisałam, że nie wiem, co mam napisać ;-);-);-)

u nas tez było to na 13 m-c ;-)
odra świnka i różyczka, jedno kłucie
20.04 trzy kłucia- błonica teżec i polio :dry:

co do tortu... nie znalazłam piłkarza ani korków ale są piłki (po 6 w opakowaniu tylko ceny nie ma wrr)

Ostatnia edycja:
Ja nawet nie pamietam juz na co te szczepienia maja byc i kiedy nastepne (dowiem sie na miejscu), w kazdym razie pielegniarka nam powiedziala, ze do tych obecnych szczepien dziecko musi miec ukonczony roczek.

Fajne te pilki- swieczki:-) A i niebieska galaretke podobno mozna kupic z firmy wodzislaw czy jakos tak...(no moze tez z innych firm sa:tak:)

Asiacur, no to sporo wolnego Cie czeka:-) (zeby za szybko nie minelo:))

hej:-)
pryzybela- mail doszedł, dzięki wielkie:tak::tak:, bardzo fajne są te figurki, a może masz jeszcze przepis na masę z której robi się je robi? powodzenia na szczepieniu:tak::tak:
diankus- świetny pomysł z tym tortem:tak::tak: a Nela to po tym szczepieniu tak wymiotowała? Teraz to się boję:szok::szok::szok: Nie oddawaj komputera bez walki:no2::rofl:
asia- ale sobie odpoczniesz teraz:szok:, miłego odpoczywania:happy:
my mamy jutro szczepienie - odra, świnka, różyczka w jednym kłuciu na szczęście

Diana niebieska Galaretka? :-D To może jakaś porzeczkowa:-D

Na szczepienie to i ja muszę się umówić bo nie poszłam ostatnio na bilans i nie zapisana jestem :dry: jutro się umówię :tak:

Pryzybela taki długi post i oczywiście do mnie nic :-(

Mała już śpi, tatuś ogląda mecz a tu pusto??? :-p szkoda...

Hop, hop!!! Cioteczki!!! Co z wami? Gdzie się podziewacie???

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry