reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Hej dziewczynki:-):-):-)

Ja mam prezenty już zrobione tylko martwię się czy prezent dla męża zdąży dojsc:-(
Wczoraj byłam na USG. Dzidzia ma 51mm i wszystko na swoim miejscu:-) Kolejne usg dopiero w lutym, w Polsce sobie pójdę. Tylko muszę znalezc jaiegoś dobrego lekarza z super sprzętem w Zakopanem:baffled:

Jutrzenka to nieźle Cię trzyma:szok::szok: Może jakieś zwolnienie dostaniesz to podkurujesz się do świąt:-) Dużo zdrówka:-)

reklama
heloł laseczki !!!!
Sylwia to co Oliwia bedzie????
Jutrzenka kuruj sie laska
a mojej myszce coraz gorzej z tym kaszlem:( ma podwyzszona temp buuu i takie poliki czerwone , i taka marudna ciagle popłakuje buuuu

Elcia tutaj jeszcze na tym etapie nie sprawdzają:no: Dopiero w 20tc mówią o ile dzidzia pokaże. Ja pewnie w Polsce się dowiem:-)
Jednak przeczucia mówią mi że to chłopak. Nie wiem czemu ale poprstu tak mi się wydaje:-D

Kto mnie kopnie w moje szanowne 4 litery:confused: trzeba brac się za sprzątanie a nie chce mi się:baffled:

Część dziewuszki.

Właśnie napisałam długiego posta i mi młody wyłączył komputer:crazy:

Więc zaczynam od początku. Dziś idę na ostatnie już usg i może dowiem się kto to tak rozrabia w moim brzuiszysku:tak::tak::tak:

Jutrzenko zdrowiej kochana żeby Święta były mile spędzone.

Grzechotka co do kolorów to niestety ale niebieskiej barwy nie da się uzyskać na 100% bo jest to barwa podstwowa. A mnie możesz wierzyć bo ja się na tym znam. Od wielu lat maluję obrazy i nawet swego czasu satrowałam na studia plastyczne.
kol.aga żółty z zielonym da nam porostu jaśniejszy zielony:tak::tak::tak:
Sylwia Bardzo się cieszę że maleństwo rośnie sobie zdrowo:tak::tak::tak::tak:

A co do prezentów to ja jeszcze nic nie mam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i nie wiem kiedy to zrobię bo muszę najpierw pozbyć się chłopaczków choć na chwilkę:tak::tak:
Ach no i zapomniałam W#am napisać że Tadziu ostatnio robi jakieś cyrki wieczorno poranne. Wieczorem mimo ogromnego zmęczenia nie chce sam zasypiać tylko drze się jak opętany. A rano wstaje o 5.30. Ziewa i trze oczka ale spać dlaej już nie chce:-(:-(:-(:-(:-(

Czesc.
Humorem nie tryskam znow, bo mnie zab boli, ale wpadam sie przywitac- hej :-)
Wizyte mam na jutro, wiec godziny odliczam szczerze mowiac, chyba nigdy tak sie nie cieszylam z wizyty u dentysty....:tak:;-):-)

Sylwia- 51 mm? Cos mi mowi ze jednak dziewczynka... W 12 tc Oliwier mial 63mm, wiec mysle, ze dziewczynki sa mniejsze i ze masz tam malutka coreczke, chociaz przeciez nie ma w sumie reguly, dziewczyny potrafia byc wieksze niz chlopcy, no nie wiem, ale i tak cos czuje, ze dziewczynka....

Alex nie pamiętam ile Marecl miał w 12tc ale urodził się malutki też bo miał 2980 więc hehe Twoja teoria nie pasuje do mojego przypadku:-D:-D:-D ale pożyjemy, zobaczymy. Najwyżej w lipcu sie dowiemy:-D

Weroniczka może to chwilowe u Tadzia. Marcel też ma jakieś lotki czasem i wrzeszcy z rana i z wieczora ale potem mu mija. Oby minęło i u Was.
Fajnie, że idziesz podejrzec swoją Małgosię:-) Koniecznie zdaj nam potem relację:tak:

Ja umyłam jedno okno i kurze wytarłam ale tylko w salonie:tak: to już sukces:-p

A ja się zbieram, żeby jechać po te prezenty, ale taaaaaaaaaak mi się nie chceeee.............
O sprzątaniu nawet nie myślę. Teściowa pomyła mi okna, więc mam to z głowy, hehehe

Weroniczka to jednaj i ja dobrze napisałam z tym niebieskim że to kolor podstawowy :tak::-) A sobotni prezencik się przyda? ;-)

Alex nie jest regułą wielkość dziewczynki :-D Zapytaj dziewczyn z sobotniego spotkania, który z obecnych grudniaków szczyci się największymi gabarytami? :-D:-D:-D JULCIA!!! :-D:-D:-D:-D

Sylwia u nas też się nie da sprawdzić płci w 12tc bo ona kształtuje się dopiero koło 20tc:tak::tak::tak::-):-):-)

Asia!!! Rusz swoje 4 kropeczki do CH bo potem marny wybór będziesz miała :-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry