pryzybela
Mama Kayi i Maxia
Hej !!!!
Jeszcze nie doczytalam co tam u kogo slychac (tylko z ostatniej strony
) ale...
Weroniczka suuuuper, ze dziewuszka na 100%, w koncu bedziesz miala jakies wsparczie wsrod tylu chlopow
Viki, przyznaj sie ze to Valdi na tym kursie faktycznie masazu sie uczyl;-):-)
A Ty Jutrzenko tez sie kuruj szybko zeby zwlaszcza na Swieta zdrowko bylo!!!
W ogole zeby wszystkim zdrowko dopisalo, bo i u nas jakos niepewnie ale moze sie nic groznego nie rozwinie...tylko jutro do lekarki z Kaya, to sroche mam stresa, bo nawet jesli szczepionke przeloza, to niby fajnie ze chociaz lekarka mala przebada, a z drugiej strony, najprawdopodobniej z ostatniej wizyty 3-dniowke przywloklysmy
Dotka, widze ze u Ciebie dzisiaj wesolo i kolorowo
;-):-)
Sylwia, swietnie ze maluszek ma sie dobrze i oby tak do konca pozostalo, a Ty znos ta "oficjalna" ciaze jak najlzej!!!:-)
PAULAaaaaaaa!!!!(zeby nie bylo ze nic nie pisze;-)) Powiedz Julci, ze jej ciocia Iza zyczenia na watku zyczeniowym zlozyla!
A reszte sobie jeszcze doczytam i tylko dodam ze u nas dzis piekne sloneczko i sie piekne, biale Swieta zapowiadaja:-) na "gwalt" nam trzeba sanki kupic!!!
I kurcze, codziennie mam nalot glodnych wiewiorek na balkonie!!!!!
Jeszcze nie doczytalam co tam u kogo slychac (tylko z ostatniej strony
Weroniczka suuuuper, ze dziewuszka na 100%, w koncu bedziesz miala jakies wsparczie wsrod tylu chlopow
Viki, przyznaj sie ze to Valdi na tym kursie faktycznie masazu sie uczyl;-):-)
A Ty Jutrzenko tez sie kuruj szybko zeby zwlaszcza na Swieta zdrowko bylo!!!
W ogole zeby wszystkim zdrowko dopisalo, bo i u nas jakos niepewnie ale moze sie nic groznego nie rozwinie...tylko jutro do lekarki z Kaya, to sroche mam stresa, bo nawet jesli szczepionke przeloza, to niby fajnie ze chociaz lekarka mala przebada, a z drugiej strony, najprawdopodobniej z ostatniej wizyty 3-dniowke przywloklysmy

Dotka, widze ze u Ciebie dzisiaj wesolo i kolorowo
;-):-)Sylwia, swietnie ze maluszek ma sie dobrze i oby tak do konca pozostalo, a Ty znos ta "oficjalna" ciaze jak najlzej!!!:-)
PAULAaaaaaaa!!!!(zeby nie bylo ze nic nie pisze;-)) Powiedz Julci, ze jej ciocia Iza zyczenia na watku zyczeniowym zlozyla!

A reszte sobie jeszcze doczytam i tylko dodam ze u nas dzis piekne sloneczko i sie piekne, biale Swieta zapowiadaja:-) na "gwalt" nam trzeba sanki kupic!!!

I kurcze, codziennie mam nalot glodnych wiewiorek na balkonie!!!!!

:-)

;-);-)