Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Weroniczka GRATULUJĘ Małgosi!!! Wiesz ja miałam na sobote naszykowane coś więcej, i nawet sukieneczkę ale miałam pietra że się wygłupię a chłopczyk się urodzi
Przyzybela :-) dzięki że coś do mnie napisałaś!
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!Mała mi klawiaturę zabiera........
SSSSSPAAAADDDDAMMMMM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
no ja wreszcie mogę chwile odpocząć tz "odpocząć" bo Kuba jeszcze szaleje marudzi wuje i cały czas nie nie nie nie
ale już wszystko zrobiłam obiad na jutro gotowy kolacja też na dzis
niby wydawało mi sie że niedużo dzis będzie a dopiero usiadłam padam na pysk
moje piranie przyjadą późno bo pogoda paskudna więc wolno jadą
R tez do wawy na wigilię do szefa pojechał no i sama muszę sie ze wszystkim uporać a jeszcze jutro do pracy na rano i o 6 musze wstać
biedna ja oj biedna ja
musiałam sie wyżalić jaka to ja biedna jestem i oczywiście jaka pracowita
już mam dosyc tego nie nie nie nie nie nie
ja też stanowczo mówię NIE
hej
po wielkich trudach uśpiłam łukasza, normalnie zbuntował mi sie ale juz śpi smacznie. :-)
Ja dziś urwałam się z pracy godzinkę i pojechałam na zakupy. Kupiłam prezenty i trochę prowiantu na święta.I już mam wolne jeszcze tylko chałupę wysprzątać i luzik no i choinkę ubrać
grzechotka- odpoczywaj, zasłużyłaś, ale pracowita z ciebie kobita Łukasz też lubi mówić nie i do tego jeszcze kręci głową cwaniaczek a na tak też kiwa np. jak zapytam czy kopke zrobił viki- masz zdolnego synka, będziemy trzymać za niego kciuki jutrzenka - zdrówka
elcia - zdrówka dla Oliwki weroniczka- zdrówka dla Tadzia
paula- udanych przygotowań do imprezki
A wiecie co? Ona mi wczoraj usnęła przed 18 na kąpiel się nie obudziła i myślałam że pośpi do rana, a ona mi się obudziła o 2:30 i bawiła się zabaweczkami półtorej godziny. Po trudach usnęła o 4:00
coś się Julce poprzestawiało
a my to się uwsteczniamy, bo Łukasz do 9 miesięcy sam ładnie zasypiał w łóżeczko po tym jak ja wyszłam z pokoju , później zachorował i trochę było marudzenia ale dalej sam zasypiał a ostatnio nie mogę wyjść z pokoju dopóki nie zaśnie, bo jak wyjdę wcześniej to on wstaje i marudzi aż do niego przyjdę,nie wiem co mu się stało. Poza tym jakieś pół nocy śpimy razem a wcześniej odkładałam go do łóżeczka za każdym razem. Chyba sama sobie to załatwiłam
kalaga Kuba nie na wszystko mowi i też głową rusza przy tym kochasz mame nie nie nie chcesz am nie nie ie chcesz aaa nie nie nie mądry Kubuś nie nie nie najadłeś sie nie nie a otwiera buziaka tak więc nie oznacza wszystko
a dzisiaj Kubuś ważył mamie kaszke na rączce sie skubany nauczył i widzę że zna nektóre przedmioty mówie padaj telefon i poda telefon znajdzie go w wśród zabawek znajdzie klocki i autko rozumie jak mówie usiądz wstań tak więc zaczyna jakies postepy robić
a ja czekam na wszystkicjh pogoda okropna moi rodzice jada juz od 14 i jeszcze z jakieś 150 km maja mój brat jedzie z gdańska i też jeszcze ma kawał drogi a R z warszawy wyjechał o 18 i dopiero z nadarzyna pół h temu wyjechal tragedia więc czekam potrójnie
Kuba spi ale cos czuję że będzie ciężka noc chyba idzie mu górna 3 i nie wiem czy tez do tego brzuch go nie boli już sie roz obudził
jeszcze ies mnie wkurza bo chodzi za mna i piszczy bylam z nim teraz 2 razy pod rząd jeść dostał wodę ma nie wiem może za panem tęskni heheheh
grzechotka- Kubuś ma po prostu poczucie humoru i pewnie mówi nie na wszystko żeby mamę rozbawić:-) jeju to ty jeszcze gości na noc będziesz miała będzie wesoło
paula- całkiem mu sie odmieniło, bo z domu rano wyjść nie mogę bo jest płacz. Niedługo będzie mama ma mnie nakarmić, mama ma mnie ubrać, mama to mama tamto ale wiem że coś takiego długo nie trwa, bo później urośnie i nie będę go mogła nawet po głowie pogłaskać, bo wstyd, więc nie ma co narzekać tylko się cieszyć, że niunio tak mamusie kocha