reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Weroniczka GRATULUJĘ Małgosi!!! Wiesz ja miałam na sobote naszykowane coś więcej, i nawet sukieneczkę ale miałam pietra że się wygłupię a chłopczyk się urodzi :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Przyzybela :-) dzięki że coś do mnie napisałaś!

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!Mała mi klawiaturę zabiera........
SSSSSPAAAADDDDAMMMMM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 :-D:-D:-D:-D:-D

reklama
no ja wreszcie mogę chwile odpocząć tz "odpocząć" bo Kuba jeszcze szaleje marudzi wuje i cały czas nie nie nie nie
ale już wszystko zrobiłam obiad na jutro gotowy kolacja też na dzis
niby wydawało mi sie że niedużo dzis będzie a dopiero usiadłam padam na pysk

moje piranie przyjadą późno bo pogoda paskudna więc wolno jadą
R tez do wawy na wigilię do szefa pojechał no i sama muszę sie ze wszystkim uporać a jeszcze jutro do pracy na rano i o 6 musze wstać
biedna ja oj biedna ja :-D:-D
musiałam sie wyżalić jaka to ja biedna jestem i oczywiście jaka pracowita:-D:-D

już mam dosyc tego nie nie nie nie nie nie
ja też stanowczo mówię NIE

hej
po wielkich trudach uśpiłam łukasza, normalnie zbuntował mi sie:wściekła/y::wściekła/y: ale juz śpi smacznie. :-D:-)
Ja dziś urwałam się z pracy godzinkę i pojechałam na zakupy. Kupiłam prezenty i trochę prowiantu na święta.:tak::tak:I już mam wolne jeszcze tylko chałupę wysprzątać :oo2::baffled: i luzik no i choinkę ubrać:tak::tak::tak:

grzechotka- odpoczywaj, zasłużyłaś:tak::tak:, ale pracowita z ciebie kobita:szok::szok: Łukasz też lubi mówić nie i do tego jeszcze kręci głową cwaniaczek a na tak też kiwa np. jak zapytam czy kopke zrobił
viki- masz zdolnego synka, będziemy trzymać za niego kciuki:tak::tak:
jutrzenka - zdrówka:tak::tak:
elcia
- zdrówka dla Oliwki
weroniczka- zdrówka dla Tadzia
paula
- udanych przygotowań do imprezki

Hmmm Julka nie bardzo chce spać.:-D

A wiecie co? Ona mi wczoraj usnęła przed 18 :szok: na kąpiel się nie obudziła :no::szok: i myślałam że pośpi do rana, a ona mi się obudziła o 2:30 i bawiła się zabaweczkami półtorej godziny. Po trudach usnęła o 4:00:szok::szok::-D:-D

coś się Julce poprzestawiało:szok::szok:
a my to się uwsteczniamy, bo Łukasz do 9 miesięcy sam ładnie zasypiał w łóżeczko po tym jak ja wyszłam z pokoju , później zachorował i trochę było marudzenia ale dalej sam zasypiał a ostatnio nie mogę wyjść z pokoju dopóki nie zaśnie, bo jak wyjdę wcześniej to on wstaje i marudzi aż do niego przyjdę,:dry: :wściekła/y::wściekła/y:nie wiem co mu się stało:no::no:. Poza tym jakieś pół nocy śpimy razem a wcześniej odkładałam go do łóżeczka za każdym razem. Chyba sama sobie to załatwiłam:no:

kalaga Kuba nie na wszystko mowi i też głową rusza przy tym kochasz mame nie nie nie chcesz am nie nie ie chcesz aaa nie nie nie mądry Kubuś nie nie nie najadłeś sie nie nie a otwiera buziaka tak więc nie oznacza wszystko :-D:-D

a dzisiaj Kubuś ważył mamie kaszke na rączce:-D sie skubany nauczył i widzę że zna nektóre przedmioty mówie padaj telefon i poda telefon znajdzie go w wśród zabawek znajdzie klocki i autko rozumie jak mówie usiądz wstań tak więc zaczyna jakies postepy robić:-D:-D:-D

a ja czekam na wszystkicjh pogoda okropna moi rodzice jada juz od 14 i jeszcze z jakieś 150 km maja mój brat jedzie z gdańska i też jeszcze ma kawał drogi a R z warszawy wyjechał o 18 i dopiero z nadarzyna pół h temu wyjechal tragedia więc czekam potrójnie

Kuba spi ale cos czuję że będzie ciężka noc chyba idzie mu górna 3 i nie wiem czy tez do tego brzuch go nie boli już sie roz obudził
jeszcze ies mnie wkurza bo chodzi za mna i piszczy bylam z nim teraz 2 razy pod rząd jeść dostał wodę ma nie wiem może za panem tęskni heheheh

a ja nie mam siły sienawet wykapac :baffled:

grzechotka- Kubuś ma po prostu poczucie humoru i pewnie mówi nie na wszystko żeby mamę rozbawić:-) jeju to ty jeszcze gości na noc będziesz miała:szok::szok::szok: będzie wesoło:tak::tak::tak:

paula- całkiem mu sie odmieniło, bo z domu rano wyjść nie mogę bo jest płacz. Niedługo będzie mama ma mnie nakarmić, mama ma mnie ubrać, mama to mama tamto:szok::szok::szok: ale wiem że coś takiego długo nie trwa, bo później urośnie i nie będę go mogła nawet po głowie pogłaskać, bo wstyd, więc nie ma co narzekać tylko się cieszyć, że niunio tak mamusie kocha:tak::tak::tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry