reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Ja juz po lekarzu, dziekuje za zyczenie zdrowka. Dowiedzialam ze ze sama sobie ten katar funduje na wlasne zyczenie. Psiukam sobie juz dosdc dlugo do nosa Acatar i Afrin a te kropla po 7 dniach przestaja pomagac tylko szkodza :crazy: i ja sobie ten katar sama wywaluje. Dobrze ze poszlam bo bym dalej je psiukala. Ale ja glupia :wściekła/y::wściekła/y:. A gardlo to boli bo m9i splywa od garla z nosa i podraznia.
Dostalam Cirrus w tabletkach ACC 600 i jakias zawisine Buderhin do nosa. Moxze do |Swiat sie wylecze.

Jutro wzielam urlop bo R sie lepiej czuje to moze sie uda skonczyc to malowanie zaczete do swiat i do fryzjera na balejage pojde.

Grzechotka dziekuje za zyczenia dla mojego R :tak:

Sylwia, Weroniczka Wy nasze mamusie kochane, czekamy na relacje z USG.

Weroniczka Malgosia ma ciasno to pewnie niedlugo po Nowym Roku ja powitamy. :tak::tak:. Ale to zlecialo, dopiero co zaszlas w ciaze :tak::tak:.

Elcia zdrowka dla Oliwki

i Buziaczki dla reszty mamusiek :tak::tak:

reklama
hej

sylwia ciesze sie ze maluszek dobrze sie rozwija;-) w 14 tygodniu lekarze spokojnie moga juz powiedziec jaka jest płec dziecka..no oczywiscie jesli pokaze co tam jest miedzy nózkami.ja wiedzialam juz w 14 tc ze bedzie drugi chłopak;-)
oczywiscie zaznaczył ze 99% no ale sie potwierdziło.

weronika czekamy na realcje z usg, kurcze ale fajnie ze niebawem bwedziesz miala takie maleństwo...jak powiem szczerze juz zateskniłam za takim noworodkiem..echh no ale u nas juz nie w chodzi w gre:rofl2::-p

jutrzenka zdrówka ci zycze, kuruj sie bo powikłania są strasznie ;-)

zdrówka tez dla slicznej oliwci, no i reszty chorowitków

u nas narazie tylko ja złapałam jakies choróbsko i tez zatoki mi nawalaja...poszłam wczoraj z pawłem do przychodni, chciałam go zwarzyc i ogólnie by lekarz go zbadał...i juz w progu na nas krzyczeli zebysmy uciekali bo są dwa wirusy,...jelitówka i ospa wietrzna..mam nadzieje ze nie złapaliśmy bo swieta byłyby przewalone a w poniedzialek jedziemy juz na sląsk.

urodzinki damiana przebiegły super, imprezy nie robilismy jeszcze w domu bo robimy mu razem z pawłem w niedziele , ale we wtorek damian imprezował w sali zabaw na naszym osiedlu wraz z kolegami i kolezankami z klasy. zabawa była super, zadowolony byl strasznie a nawet prezenty dostał wymarzone:tak: pozniej wstawie fotki:tak:

teraz lece bo pablo siedzi na nocniku i juz sam z niego schodzi...i zaraz wyleje mi siuśki na dywan:baffled:

:zawstydzona/y: ja byłam przekonana że koło połowy widać płeć :zawstydzona/y:
Ja się dowiedziałam chyba koło 16tc ale powiedział że nic pewnego bo płeć się dopiero kształtuje. ;-)

Jutrzenka DUUUŻO ZDRÓWKA!!! :-):-):-) No właśnie trzeba uwaznie czytać ulotki od tych psukaczy i kropelek do nosa bo je można tylko jakiś czas stosować :tak:

Viki czekamy na foty ;-) No i dużo zdrówka dla Ciebie! A jak Twoje zabiegi? Pomagają? ;-):-)

hejka:-)

Jutreznka no i widzisz co masz przez własną głupote...:-pbiedaku mój Ty jeden:tak:Zdrowiej szybciutko:-)A dla R tez złóż zyczenia...chyba przegapiłam to jak o tym pisalaś:sorry::sorry:najlepszego dla R mojego i Twojego czylu naszego wspólnego:-D:rofl2:

A nasze ciężaróweczki rosną....heeh.....:-)trzymajta się matki Polki:-)

No i zdrówka pozastałym.....:tak:

Alex Ty tam powiedz dentyście,ze lecisz na wakcje i niech Cię uzdrowi:tak:
A pakujecie się juz??

Miłego dnia:-)u nas szaro buro....ale niech i tak bedzie:-D

Ja już po badaniu. No i okazuje się że maleństwo jest malusie bo waży zaledwie 2kg i zusg wynika że jest to nie 36 a 33 tydzień:dry: no i trochę mnie to zmarwiło. Ale łożysko 1 stopnia:szok::szok::szok: a powinno już w trzeci wkraczać:dry::dry: \No i najważniejsze że Małgosia jest zdrowa i jest na 100% Małgosią:tak::tak::tak::tak:

weronika mysle ze to ze usg pokazuje nieco mniejszą ciaże , nie jest powodem do zmartwien, najwazniejsze ze Małgocha jest zdrowa i jest Małgosią hihihihi
gratuluje ale superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

paula, chodzilam na zabiegi, ale mało pomagały...ale trafiłam na super rehabilitanta i dodawał mi cos tam od siebie tzn takie zabiegi jakich nie przepisał mi lekarz, no i czulam sie o niebo lepiej. 11 grudnia bylam u lekarza (ale juz innego) i poprosiłam o inne zabiegi bo ten poprzedni przepisał mi cos zupełnie nie na moje dolegliwosci:wściekła/y: no i teraz zaczełam i mam przede wszystkim masaze........mialam narazie jeden i zdychałam z bółu natomiast po kilku godzinach czułam sie jak nowo narodzona...jeszcze mam ich 10 ale to dopiero po nowym roku bo akurat mam @ a podczas niej nie wolno masowac...no a pozniej swieta wiec nie pracuja...

ale dzieki ze pytasz. najgorsze chyba mam za sobą i oby nie powróciło.

dota a tak do mnie nic???:crazy:(foch)

jutrzenka ja chyba tez przegapiłąm wiec najlepszego dla R

Viki mówisz, że nowy rehabilitant super:-D I dodaje coś od siebie??:confused::-D I nawet w @ nie masuje, hmmmm:-D:-D:-D:-D

Weroniczka to że malutka to jeszcze nie jest tak źle:-) najważiejesze, że zdrowa:tak: Super, że dziewuszka. Będzie oczkiem w głowie dla straszych braci:tak::-)

No ja też tak analizując wszystko dochodzę do wniosku że po pierwszy usg mogło nie dokładnie pokazać wymiary dziecka:tak: A poza tym przecież może być poprostu malutka okruszynka. Jedynie to łóżysko. No ale zobaczymy. Będę czekać do terminu a potem będę się martwić:tak::tak::tak::tak:

Paula a prezent bardzo się przyda bo tak jak pisałam mam deficyt pajacyków do spania. Zresztą nie tylko dla dzidzi ale i dla chłopaków:dry::dry: W każdym razie jeszcze raz bardzo Ci dziękuję kochana.

reklama
Hejka popoludniowo....
Bylam na zwazeniu i zmierzeniu Oliwierka dzisiaj, bo juz dawno nie bylam, a pozniej to tez sie dlugo nie wybiore, bo ta Dominikana teraz, a potem Polska....

Weroniczka- no to super ze dziewczynka! :tak::-):-) Tak jak chcialas! :tak: I nic sie nie martw, wszystko bedzie dobrze....:tak::tak::tak:
Dota- oj, powiem mu powiem....:tak::tak::-D:-D A pakowac, to powoli popakowane, bo letnich ciuchow i tak teraz nie nosimy, wiec mozna bylo je spakowac. A tak to tylko jakies toaletowe przybory jeszcze...

Jutrzenka- duuuzo zdrowka!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry