reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Witam!!!
kolorowych bombeczek
dużo aniołów i gwiazdeczek
słodkiego lenistwa i wielkiego oddechu od codziennego pośpiechu
wesołych świąt bożego narodzenia wszystkim cioteczką i maluszkom oraz rodzinie życzy aśka z chłopcami

Załączniki

• mediumjsjq6n4755d34f00f91.jpg
    mediumjsjq6n4755d34f00f91.jpg
    29,5 KB · Wyświetleń: 34
reklama
Uuuu cieniutko dzisiaj z frekwencja!;-) Ale to dobry znak, bo widac ze Grudnioweczki swietuja pelna para:-D
U nas Wigilia super udana! Mloda dzioba do barszczu otwierala z glosnym "mmmmmm":) I kurcze, az milo bylo popatrzec jak sie takiej malej istocie oczka na prezenty swieca:-) Nic dodac nic ujac, Mikolaj Kayunie uszczesliwil:-D (i dzielnie wytrzymala do 21:30 z jedna drzemka w ciagu dnia tylko:tak:

Stefanka DZIEKUJEE!!! Filmiki swietne! Jeszcze fajniej sie oglada Maluszki w ruchu niz na fotkach:) A Gajutersik za kratkami i "mamama" to juz w ogole rewelacja! I imprezka Urodzinowa ekstra!:-)

Witam w swiateczny poranek.

Kubus tez byl w szoku w czasie wigilii, zwlaszcza w trakcie zyczen nie wiedzial co sie dzieje, jak R brat go chcail pocalowac jak mialam go na rekach (R brat jest wysoki i sporo wazy i do tego ma dosc gruby glos i Kubqa sie go wstydzi( i jak sie nachylil to on sie odwrocil i rozplakal :-D:-D. Nie jest calusmy. My Kube polozyli w wozku u mojej siostry i obudzilismy wychodzac czyli przed 23. W domu umylismy go pod prysznicem zjadl i spal jak zwykle do 8:30.
My dzis na obiad do mojej siostry idziemy.

Stefanka ja tez chce zobaczyc to co widzieli inni :crazy:

Najserdeczniejsze życzonka świąteczne dla grudniaków, ich mam i tatusiów od Cioci GRZECHOTKI!!!

Ma nieczynny komputer więc przekazuję!!! :-):-):-)
Paaa.... :-):-):-)

a Gajutek na wigilii jakos tak marudzil...
pryzybela ciesze sie ze ci sie podobaly filmiki, ciagle cos dodajemy na prosbe znjomych np. widok z przed domu :)) aa te filmiki tak sie powoli dodaja ze mi sie slabo robi jak mam na to czekac!
juz sa nowe :)

Ostatnia edycja:
witam kobietki!
oj dziewczyny u nas też się działoi to już w poniedziałek wieczorem
wink.png

zostawiliśmy młodą z moimi rodzicami a sami pojechaliśmy w końcu na zakupy
młoda wieczorem 22.12 dostała b. wysokiej gorączki - niespodziewanie termometr dobił ponad 39 st.
yikes.png

zawołaliśmy we wtorek p. dr bo mała strasznie ciężko w nocy oddychała, miała przyspieszony oddech, słaniała się na rękach, oczy załzawione, spała cały dzień na raty, wieczorem o mały włos mężowi nie zasnęła w kąpieli
hmm.png
przy zasypianiu miała dreszcze, była tak gorąca, że dotknąć jej nie mogłam
yikes.png

po oględzinach przepisała eurespal, ibufen na gorączkę i to wszystko. płucka oskrzela czyste
hmm.png

zbiliśmy tempkę, wieczorem zasnęła bez problemu, przebudziła się w nocy ok. 2 cała rozpalona ale czopka ani syropu jej nie podałam
sad.png

i co się okazało?
w wigilię na nowo się narodziła!
big_smile.png

kurcze! nie miała gorączki, nie smarkała, nie kaszlała! zupełnie inne dziecko!
więc albo się czymś struła, albo idą zęby bo dziąsełka rozpulchnione (nawet posmarować ich nie dała bo od razu był płacz) - tylko chyba za wysoka ta gorączka :dry:
i tak jest aż do tej pory: nie gorączkuje, jest zdrowa a ja podałam jej tylko ze dwa razy czopka (nawet tego eurespalu jej nie dawałam
wink.png
)

martwiliśmy się bardzo jak to będzie jak będzie taka marudna w wigilię... ale niepotrzebnie
wink.png

wszystko super wyszło! dostała fajne prezenty ;-)
tort wyszedł nawet nawet
wink.png
tzn. w smaku super
big_smile.png
ale dekoracja trochę lipna i dobrze, że zostało mi trochę posypki i pisaka z chrzcin to go dostroiłam :dry: (miał kształt choinki ;-))

najwazniejsze, że już jest PO i liczymy od nowa
tongue.png

p.s. dziewczyny czy jest tu jakiś wątek zdjęciowy żeby można było dodać jakieś fotki?

odpoczywamy teraz i pozdrawiamy!

Witaj Kata ;) - masz śliczną córunie ;)

Przybela-z tymi pieskami -chcemy zostawić sobie jednego.ale jeszcze nie wiemy czy psiaka (jest tylko jeden) czy sunie?

wszystkiego dobrego,dla Grudniaczków-dużo kolorowych zabawek,uśmiechu,radosci.

z internetem to musimy poczekać do przerwy międzyświatecznej bo sąsiedzi zabiegani :-( ale mam nadzieję że juz nie będziemy mieli pod górkę:-) i wszystko już bedzie działało:tak::tak::tak:
pozdrawiamy i życzymy spokojnych świąt!!!!!

dzięki kasiamaj! :-)

po świętach czekają nas pierwsze postrzyżyny ;-) grzywa jest tak długa, że zachodzi mocno na oczy a spinki i gumki są zaraz ściągane i brane do buzi :sorry2:
babcia nie pozwoliła wcześniej obciąć ze względu na przesądy ;-)

p.s. wybaczcie ale lubię pisać wszystko z małych liter :zawstydzona/y: jest dla mnie szybciej i wygodniej...

reklama
Przepraszam ,ze nie w temacie ale Kasiamaj-jesli to sunie:tak: my pochowalismy pare dni temu nasza dwunastoletnia Nusie(owczarka niemieckiego)i dotad do siebie nie moge dojsc. prawdziwa zaloba:sorry2:
Sorry, ze ostatnio malo bywam ale ciagle pracuje:baffled: dopiero koniec stycznia bede miala luzny:-(:sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry