reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Paula atakuję go Nurofenem, kropelkami do nosa i witaminkami ;-) Nie mogę dopuścić, żeby antybiotyk mu zapisali, zresztą kardiolog nam tego kategorycznie zabronił. Kurcze w Polsce się ode mnie nie zaraził i dopiero ta klima w samolotach go pokonała:crazy:

No, no Joanna to zakupy udane? Fajnie :tak: Ja też bym sobie poszalała :sorry2:
Hehe 2 cyckonosze sobie wczoraj kupiłam :-D

Kasia atakuj, atakuj :tak:;-):-) dużo witaminy C! Ja Julce w przeziębienu dawałam 10 kropel 3 razy dziennie :tak::-)

hej ja na chwilkę oczywiście brak czasu na cokolwiek jutro sylwester zakupy trzeba zrobić i przygotować cosik bo znajomi wpadna dzis też goście Kuba marudzi jak nie wiem co przez cały dzień nie mam siły nawet czytac wszystkiego ale znajde znajde trzymcie sie mamuski

reklama
Ja się właśnie relaksuję, Łukasz mój kochany synek poszedł spać sam (tzn. ja siedziałam obok) w łóżeczku bez płaczu i brania na ręce:-):-). Powracamy do normy mam nadzieję:-):-). W dzień też zasnął w łóżeczku przy butli mleczka i spał 2,5 godziny- to u niego niespotykane. Do tej pory spał w dzień0,5-2 godz.

Samochód nam się trochę rozkraczył.:baffled::crazy: M. pojechał do miasta i nie dojechał bo prawie koło mu się urwało:baffled:. Dobrze że nic mu się nie stało:szok::szok::szok::szok:

joanna
- zakupy udane, też bym się wybrała:tak::tak:
kasia- atakuj wirusa, zdrówka dla Olisia:tak::tak:
grzechotka- udanych przygotowań do imprezy

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry