reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Czesc dziewczyny, juz wrocilam, ale mam mnostwo teraz na glowie, musze zaraz do sklepow leciec, bo mi pozamykaja, a w sobote to juz znow do Polski lece, wiec trzeba poprac itp.....Co moge tylko powiedziec....bylo suuuper!!! Po prostu raj!!!!! Poten nadrobie i wkleje zdiecia, a na razie uciekam....milego dnia!:-)

reklama
Hej:-):-):-)
a mi się nic nie chce, byłam na zakupach chciałam kupić karkówkę na jutro na obiad i nic nie było, wszystko wykupione, i mięso i udka zostały tylko filety z mintaja, no cóż coś tam się wykombinuje:tak::tak:

alex
- jak już się obrobisz to siadaj i opowiadaj jak tam było w ciepłych krajach:tak::tak:
paula- współczuję pracy, ale przed sylwestrem chyba tak zawsze jest:tak::tak:
joanna- zabawny jest Ksawek:-D z tym sikaniem, ja jak mówiłam do Łukasza sii to on po mnie powtarzał i się śmiał:-D
magdalenka- uciekaj z pracy może nikt nie zauważy;-)
ja sylwestra też w domu i też pewnie nie doczekam 24:no::no::no: czarno to widzę w tamtym roku też nie doczekałam, ale Łukasz się obudził punkt 12 i zobaczyłam Łunę nad lasem od wystrzałów petard, piękny widok:tak::tak:

Helołłłll:-):-):-)

My na sylwestra do moich rodziców idziemy. Takskromnie i rodzinnie będzie:-) Muszę jeszcze tylko nugetsy przygotowac:tak:
Muszę się Wam pochwalic, że do mnie znów przyszedł święty mikołaj:tak: i przyniósł nową sokowirówkę i prostownicę:-) ale jestm happy:tak: tak na serio to taki wcześniejszy prezent urodzinowy. Zaraz sobie odpalę pyszny soczek marchewkowy, mniaaaaam.

Alex olej pranie:-D pokaż lepiej zdjęcia:-D:-D

Magdalenka wiecznosc Cie tu nie było:szok::-D Fajnie, że zajrzałaś:-)

Paula ja też nieraz jak się nudzę to latam po innych tematach:tak: Zauważyłam, ze Ty też to lubisz bo gdzie nie zajrzałam to Pula21:-D:-D:-D

Tymczasem spadaaaaam:sorry2::sorry2: nie wiem czy jeszcze dzisiaj zajrzę, więc już teraz życzę Wam SZAMPAŃSKIEJ ZABAWY I SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU.

heloł!
i u nas sylwester w domu - w trójeczkę. jak będę na siłach to o godz. 0 zwlekę się z łóżka i z mężem szampana wypiję ;-)
młoda dopiero o 15 poszła na drzemkę :szok: wyspała się skubana rano (do 8:00) i mi spać w południe nie chciała a zachowywała się jakby ukradkiem red bulla wypiła :-D szaleństwo po prostu!
cycnęła za to 2 razy i kimono :-D

przypomniałyście mi o nocniku :baffled: trzeba będzie się wybrać do sklepu i jakiś kupić. już widzę młodą na nim siedzącą :rofl2:

No i uciekłam z pracy :-D:-D:-D
Sylwia nie opowiadaj że wieki! A po za tym duchem codziennie z Wami jestem !
Jestem już w domku i życzę WAM Spełnienia Marzeń i Cudownego Całego 2009go !

happy_new_year.gif

Ostatnia edycja:
Hej

Moje chlopaki spia a jak wstana to jedziemy na kolacje do mojej siostry i posiedzimy tam do ok 20 i potem wracamy do domku i juz w nimk zostajemy.
Ma przyjsc potem do nas (jak juz wrocimy i wykapiemy Kube) R brat z zona (mieszkaja 2 domy dalej) i prawdopodobnie jego druga bratowa (R brat gra w zespole wiec on jest sama) i posiedza u nas. O polnocy pojdziemy na dwor postrzelac, mam nadzieje ze Kuba sie wtedy nie obudzi .

Co do zasypiania to Kuba zasypia w lozeczku przytulajac pieluche. Czasem jak nie jest bardo spiacy to go biore do siebie i sie wygklupiamy ale zasypia w swiom. Nigdy nie spi w naszym lozku, nawet jak w nim zasnie to go odkladam bo wiem ze jak mu pozwole raz czy dwa to sie nauczy a tego nie chce bo R ma twardy sen i wole nie ryzykowac.

A poza tym to sie ciesze ze sie stary rok skonczyl. Nie lubie konca roku w pracy, w nowym to inaczej juz leci. Poza tym bedzie juz dnia przybywac i wiosna coraz blizej :tak::tak::tak:. Ach nie lubie tych jesienno zimowych miesicy a w styczniu i lutym to juz slonca wiecej i nie jest tak ciemno i ponuro.

Alex witaj i czekamy na fotki :tak::tak:

I nie wiem co jeszcze. Pewnie do zobaczenia jutro czyli za rok :-p:-p

Szampańskiej zabawy kochane, szczeliwego Nowego Roku raz jeszcze i do uslyszenia

Mam akurat chwilke, bo maly sobie usnal. Przez te zmiany czasu mamy totalnie rozregulowana rutyne....
Po miescie polatalam, trafilam na obnizki, i to jakie!!! Wszedzie od 50 do 70% taniej. Kupilam sobie super jeansiory i cichy dla Oliwiera, bo on wszystkie ma do 12 m-ca, wiec troche ma teraz nowych.

Co do wyjazdu- no to suuuper!:tak::tak::tak::-) Pogoda sliczna, sloneczko, plaza, kolor wody, jaki sie tylko widuje w tv w reportazach z dalekich krajow...:tak:
Poranki i wieczory troche chlodniejsze....
Moskitow niet! Ani jednego! Doslownie! :tak::-)
Urodzinki Oliwiera skromnie- bylismy w restauracji 26 grudnia, tam tez wczesniej zamowilismy torcika. Tort byl czekoladowy z niebieska polewa, napis Happy Birthday Olivier :tak::-) Tylko solenizant w polowie kolacji zasnal, wiec swieczke ja zdmuchnelam...:-D
Tylko jeszcze pozniej foty wstawie, bo nie moge kabla usb znalezc....w ogole mamy taki balagan teraz , ze sobie nie wyobrazacie...i z tym bajzelem wkroczymy w nowy rok:baffled: no coz!
Takze foty potem....obiecuje....:tak:

A teraz wszystkim mamusiom i dzidzisiom i rodzinkom zycze szampanskiej zabawy w Sylwestrowa noc i szczesliwego pelnego samych milych chwil - Nowego Roku!

Witam !!!

Wybaczcie mi Kochane, że ostatnio Was tak strasznie zaniedbuję ... ale ... mam w domu kwarantannę!!!! Ł ma OSPĘ !!!! Straszną ... tak go biedaka zesypało, że aż mi serce kraje jak na niego patrzę!!! I do tego gorączka 40stopni, gardło, katar ... A i pewnie zaraz Wiktorek złapie ... mówię Wam .... padam na pysk:-(.
Dlatego zaglądam tylko na momencik, żeby życzyć Wam Wszystkich
WSPANIAŁEJ ZABAWY SYLWESTROWEJ (gdziekolwiek to będzie) i WSPANIAŁEGO (sto razy lepszego niż stary) NOWEGO ROKU!!!!!!

U mnie niedlugo polnoc, i jakos doczekam ale z wielkim trudem i zaraz sie wykapac ide zeby na czysciocha go rozpoczac:)
Siedzimy tylko we dwojke z R, ale jest milutko:) Dogodzilismy sobie grillem na balkonie (przy -20 stopniach:)) Ale szampana juz chyba nie otworzymy bo i tak nie ma kto pic:-)
Milego 1-szego stycznia Dziewczynki! Liczcie rano pieniazki (zeby sie caly rok trzymaly:)) i nie klocic sie z dziadami i w ogole na luzaka wszystko!!!:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry