reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

uuuu
to tez macie dobrych mikołajów
a mam pytanko do mam które juz przestały karmic bo jak wam pisałam mała nie ciaga juz cysia a mi zbiera sie pokarm po tyg niekarmienia nawet sporo i takie guzki mi sie porobiły i co z tym fantem mam zrobic??? sciagac??? a nie bedzie sie dalej zbierac???bo tak se mysle ze jak bede sciagała to bedzie popyt no i podaz hmmmm vo mi doradzicie???czekam z niecierpliwoscia madrych mamusiek:)

reklama
mi się wydaje że powinnaś troche ściągać, ale tylko tyle żeby ci ulge przyniosło a z czasem będzie mniej pokarmu - radzę choć sama nie przestałam karmić ale u mnie jakoś sam ten pokarm powoli zanika po tej chorobie łukasza choć ściągałam.

Ela może daj troszkę Oliwce to ulży. Pewnie takie zastoje Ci się porobiły. Może rozmasuj troszeczkę te guzki... :-);-) A ja od Mikołaja dostałam buty :-):tak: Mój Mikołaj oczywiście się spóźnił troszkę bo sam dostał prezent rano a mi sprawił po południu bo głupio mu było że sam dostał a nic nie dał :-p:-p:-p wpajam maniery hihihi....

A i focha mam na Ciebie :crazy::-D Pytałam się jakiś czas temu i Oliwki kłucie uszu i mi nie odpowiedziałaś!!! :dry::-( Pytałam jak zniosła, czy nie przeszkadza jej i nic się nie dzieje... No i dopisz czy kosmetyczka robiła!!! ;-):-)

Jutrzenka co do telefonu to wiadomo każdy pochwali swój :-p ja mam SAMSUNGA U700 taki z panelem dotykowym. Troszkę ciężko było się przyzwyczaić ale nie jest najgorszy ;-):-) I tak jestem fanką Nokii :tak:

Weroniczka Ty to się masz... a jak remoncik? Sąsiad pomaga? :-D;-) Czy Staś wystarcza? ;-)

Kasia witaj zza wielkiej wody :-) Oliś nie zrobił kolejnej niespodzianki w samolocie? Nie wyszły następne jedyneczki? :-):-):-)

Grzechotka witaj!!! :-):-):-) Życzonka przekazane ;-) To Kubulek nie najlepiej się czuł w swoje święto ;-)

Idę przerabiać Sygnaturkę :-p

witam!!!
a my wróciliśmy od babajagi:wściekła/y::wściekła/y:moje dziecko chodzi spać o 22.30 nie umię go przestawić a śpi raz dziennie a nic nie pisałam bo tam nie na kompa a dopiero internet....
laseczki jak nadrobie to napiszę ale jutro chyba jak uśpie dziecko a i Ksawek już chodzi sam na pewniaka:tak::-D
a mi mikołaj dał kasę i muszę sobie coś kupić a i jutro się wybieram na zakupy bo są obniżki kupie sobie coś i ksawek też dośtał kasę i jemu kupie jakieś ubranka:tak::-D
ELCIA dużo zdrówka dla was:tak:
GRZECHOTKA hej hej:-D
KASIA to super że podróż mineła spokojnie:tak:
JUTRZENKA ja mam NOKIE a zresztą ja wszystkie telefony mam od początku NOKIE tak że nie doradzę:-)
I co jeszcze jak sobie wspomnę to napiszę...

Paula focha???:szok::szok::szok::szok:przeciez ci odpisałam nie czytasz moich postów:-(:-(:-(
a wiec jeszcze raz ...
mała wystraszyła sie tylko pukniecia pistoletu a bolec nie bolało bo moja mama tez przekuwała i mówi ze jakby komar ugryzł tylko pózniej troszke piecze jak sie dezynfekuje w spaniu nie przeszkadza czasem ma zaczerwienione pod uszkiem ale nic nie wskazuje na jakis ból
łapac sie łapie ale tak smiesznie bo dotyka uszko i pokazuje ze cos dotyka a nie ma w raczce:-D:-D:-D:-Da przekuwała nam pani u jubilera a no i mówiła ona ze im miejsza tym lepiej bo mniej za uszy ciaga swojej córci przebiła jak miała niespełna4 miesiace:szok::szok::szok::szok::szok:chyba nie przegapisz posta co???:-D:-D:-D:-D:-D:-Djak cos to ci jeszcze raz napisze:-D:-D:-D:-Dpaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Witam się pierwsza i od razu...

Ela! Przepraszam!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Normalnie wstyd :zawstydzona/y: co ślepemu po oczach :-D:-D:-D:-D:-D dziękuję :tak::-D:-D:-D:-D:-D

Stefanka :szok::szok::szok: To ty dopiero rano się kładziesz? :szok: masz zdrowie kobieto :-D:-D:-D

U nas śliczna pogoda. Świeci słoneczko, jaśniutko, aż chce się żyć. Idę na śniadanko i kawkę :tak::-)

Hej Hej:-)

Ja się tak ładnie przywitam tylko i spadam robic obiad bo jadę z Marcelem na kulki to musi byc gotowe jak wrócimy:tak::-)
Ogólnie to źlę się dzisiaj czuję. Nie boli mnie gardło ale dostałam jakiejś chrypki i jak kaszlę to mam odruch wymiotny:baffled::szok::wściekła/y:

Miłego dzionka babki:-)

witam i ja już z południa
nocka dzisiaj znowu ładnie przespana - może w końcu moje dziecię zrozumiało, że musimy się wysypiać żeby funkcjonować ;-)
ale wstała za to o 7 i już fiknęła na drzemkę...
kal.aga z tym monitorem to żartowałam oczywiście :-D
grzechotka u nas też przed świętami była jednodniowa tempka 39 st. i głowię się do tej pory od czego - żaden ząb nie wylazł :dry: zostało jeszcze trochę gęstego kataru, kaszel już zniknął...
elcia12 zastanawiam się jak to będzie jak młodą odstawię. ale chyba nie zrobię tego z dnia na dzień tylko postaram się systematycznie zmniejszać liczbę karmień. nie wiem czy mi się uda z tym moim cycoholikiem :-) a może mąż delikatnie pomoże odciągnąć? ;-)
Kundzia dostała od chrzestnej na roczek złote kolczyki więc wcześniej czy później będziemy przebijać uszka ;-) ale najpierw zrobię wywiad u kosmetyczki jak dzieci to znoszą :tak:
u mnie mikołaj też był:
- dostałam 3 buteleczki perfum (chyba ich przez rok nie wypsikam), scrub do ciała do kąpieli i podświetlane lusterko

wszystkim chorowitkom życzymy powrotu do zdrówka!:tak:

reklama
Cześć laseczki!
Piękny dzionek, a raczej przedpołudnie. Słoneczko świeci, mały na drzemce - żyć nie umierać :-):-) TYlko dlaczego tak nic mi się nie chce?! Nie wiem czy się wygrzebię z Fifkiem na spacer :-(:-(Boli mnie gardło jakbym tam jakąś kulę miała:-(:-(
U mnie też mikołaj był: dostałam zestaw pióro+długopis watermana, zestaw kosmetyków i kamizelkę :-):-):-)
Elcia, zdrówka dla Oliwki. Co do karmienia, to ja nie odciągałam pokarmu tylko wyciskałam przy okazji brania prysznica. Wtedy się tak nie produkuje. I od czasu do czasu przystawiałam małego. Ale on sam zrezygnował ze ssania, więc musiałam se radzić. Z jednej piersi w ogóle mi znikł - po zapaleniu, a z drugiej tak jak pisałam.
Kata, a skąd Ty jesteś?
Grzechotka, no nareszcie jesteś :tak::tak:;-);-) Biedny Kubulek - wymęczyła go grypa, ale dobrze, że już ok.
Sylwia, zdrówka życzę. Może psikaj coś sobie do gardła, żeby złagodzić kaszel. Nie wie czy wy tam to macie, ale tantum verde w areozolu jest dobre. No i udanej zabawy dla Marcelka w kulkach :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry