elcia12
Grudniowa mama Oliwii
uuuu
to tez macie dobrych mikołajów
a mam pytanko do mam które juz przestały karmic bo jak wam pisałam mała nie ciaga juz cysia a mi zbiera sie pokarm po tyg niekarmienia nawet sporo i takie guzki mi sie porobiły i co z tym fantem mam zrobic??? sciagac??? a nie bedzie sie dalej zbierac???bo tak se mysle ze jak bede sciagała to bedzie popyt no i podaz hmmmm vo mi doradzicie???czekam z niecierpliwoscia madrych mamusiek
to tez macie dobrych mikołajów
a mam pytanko do mam które juz przestały karmic bo jak wam pisałam mała nie ciaga juz cysia a mi zbiera sie pokarm po tyg niekarmienia nawet sporo i takie guzki mi sie porobiły i co z tym fantem mam zrobic??? sciagac??? a nie bedzie sie dalej zbierac???bo tak se mysle ze jak bede sciagała to bedzie popyt no i podaz hmmmm vo mi doradzicie???czekam z niecierpliwoscia madrych mamusiek
Mój Mikołaj oczywiście się spóźnił troszkę bo sam dostał prezent rano a mi sprawił po południu bo głupio mu było że sam dostał a nic nie dał 

Pytałam się jakiś czas temu i Oliwki kłucie uszu i mi nie odpowiedziałaś!!!
:-( Pytałam jak zniosła, czy nie przeszkadza jej i nic się nie dzieje... No i dopisz czy kosmetyczka robiła!!! ;-):-)

co ślepemu po oczach