hej baby !!!!
pewnie sie stęskniłyście hehhehe
no a nam sie popsul komputerek i nie moglam nic a nic nawet nic normalnie przez tydzien komputer stary poszedł na złom ale mamy ju z nowy na szczęście bo bym d ługo nie wytrzymała hehhe
co u nas hmmmm no więc urodziny kuby nie obyły się bez przygód oczywiśćie w sobotę jak wszyscy przyjechali cały dzień tem 39 zęby pół nocy nie spał nie dał si e u spi c tylko ze wszystkimi chciał balować więc wyjatkowo poszedł spa c o 24

ale i tak wstał o 6

urodziny były juz lepsze chociaz już wtedy zaczeła się grypa żąłondkowa ale myśleliśmy że to zeby ale swieczkę z mama zdmuchnął tortu nawet nie spróbował bawił sie i bawił wszystkimi zabawkami juz nie wiedział czym ma sie bawic tyle tego było
no potem juz pojechali a jak juz ostatni goście wychodzili to kuba zrobił im pappa i powiedział idz idz

zmęczony strasznie był 15 gośćmi w domu
potem święta juz nie chciał jeść za bardzo i biegunke miał myślałam ca ly czas że zeby ale wreszcie poszłam do lekarza i co się okazało ze biedne dziecko grypę żałondkową miało i dlatego jeść nie chciało ale juz jest dobrze i dzis wpałaszował cały obiad
no więc tak w skrócie to u nas
moje drogie nie będe teraz nadrabiała tyle stron bo mi zaraz \r kompa wyrwie siłą (wiecie ten głód

) mam nadzieje że u was wszystko dobrze będę nadrabiać od jutra buziaki