reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Kata-woj gdyby tak było byłabym mui wdzięczna. Ale nic z tego. Ja mimo tego wszystkiego muszę chodzić. Ba... muszę go nawet nosić czasami:sorry2::sorry2::sorry2: Ale co tam. Za kilka lat będzie z czego się śmiać i co wspominać.

reklama
Weroniczko, życzę jak najmniej dolegliwości do rozwiązania. Mam prośbę, podaj mi adres mailowy - prześlę ci zdjęcia z naszego spotkania. Mam takie śliczne zdjęcia Tadeuszka :-):-):-):-)

Hej Dziewczynki:-)
Miałam nadzieję, że po wczorajszym męczącym dniu Oliś elegancko prześpi całą noc, ale niestety nic z tego :baffled: Bestia mała dwa razy się obudziła:baffled:
Weroniczka jak spojrzałam na Twój podpis to myślałam, że już się rozdwoiłaś:tak:
Asia pocieszę Cię, że Oliśka też tak moi rodzice rozpieścili, że nosić go muszę i śpiewać, bez tego drze się strasznie, a jak tylko zacznę śpiewać to jest banan na buzi i od razu na tańce mu się zbiera zamiast spać :-)

no to dziewczyny ja nie mam tak źle:-) bo Łukasz zasypia na rękach ale nie muszę go już nosić ani śpiewać:-) tylko wezmę na ręce i przytuli się i zasypia:-). Dziś mi trochę popłakał przy zasypianiu bo myślałam że uda się bez brania na ręce, ale zaczął kaszleć i zwymiotował no i się nie udało:no::no::no:

kasia- to Olisia dało się jednak jeszcze bardziej rozpieścić, teraz to ci da;-):tak:

kata-normalny monitor ma 21 cali:szok::szok::szok: kurcze mój telewizor ma 20 :confused: a monitor 17 cali :confused:

hej laseczki
ja tylko na moment mała marudzi bo zabki wychodza a i kaszel nie przeszedł
i katar no i mała ma inchalacje do piatku jak to nie pomoze to wtedy antybiotyk a no i jeszcze do tego wszystkiego ja i T chorz mi uszy tak zatkało ze prawie głucha jestem hihihih
buzaiczki dla wszystkich
miłego wieczorku a iii.... jak tam był u was mikołaj???? pod choinka były prezenciory€?????? chwalic mi sie tu ale juz !!!!! bo u mnie był przyniusł mi golfik ,sweterek i komplecik do spania ale mam dobrych ,ikołajów co hihihihi a wy ????

elcia- dużo zdrówka dla was bidaki chorowite:tak::tak:
u mnie mikołaj był przyniósł mi wisiorek na szyje:happy: i rajstopy :-D dobrych masz mikołajów, widocznie grzeczna byłaś;-):-)

Heloł wieczorkiem:-)
Tata kąpie synka więc ja mam chwilę:-) Ostatnio nie ma szans na internet jak mały szkodnik nie śpi:baffled:

Monitor to mam chyba 17 calowy albo może nawet nie:baffled: Taki standardowy w laptopie:-D

Mi mikołaj przyniósł drewniana figurke( taka pasującą do innej drewnianej figurki;-)), bransoletkę, spodnie, skarpetki(takie ładniusie:-D) i tusz do rzęs:tak:

reklama
hej baby !!!!

pewnie sie stęskniłyście hehhehe

no a nam sie popsul komputerek i nie moglam nic a nic nawet nic normalnie przez tydzien komputer stary poszedł na złom ale mamy ju z nowy na szczęście bo bym d ługo nie wytrzymała hehhe

co u nas hmmmm no więc urodziny kuby nie obyły się bez przygód oczywiśćie w sobotę jak wszyscy przyjechali cały dzień tem 39 zęby pół nocy nie spał nie dał si e u spi c tylko ze wszystkimi chciał balować więc wyjatkowo poszedł spa c o 24 :szok: ale i tak wstał o 6:baffled: urodziny były juz lepsze chociaz już wtedy zaczeła się grypa żąłondkowa ale myśleliśmy że to zeby ale swieczkę z mama zdmuchnął tortu nawet nie spróbował bawił sie i bawił wszystkimi zabawkami juz nie wiedział czym ma sie bawic tyle tego było
no potem juz pojechali a jak juz ostatni goście wychodzili to kuba zrobił im pappa i powiedział idz idz :-D zmęczony strasznie był 15 gośćmi w domu

potem święta juz nie chciał jeść za bardzo i biegunke miał myślałam ca ly czas że zeby ale wreszcie poszłam do lekarza i co się okazało ze biedne dziecko grypę żałondkową miało i dlatego jeść nie chciało ale juz jest dobrze i dzis wpałaszował cały obiad :-D

no więc tak w skrócie to u nas

moje drogie nie będe teraz nadrabiała tyle stron bo mi zaraz \r kompa wyrwie siłą (wiecie ten głód:-D:-D) mam nadzieje że u was wszystko dobrze będę nadrabiać od jutra buziaki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry