reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Viki Ty to masz dobrze :tak: Ja niestety musze siedziec calymi dniami w pracy przed komputerem :wściekła/y: Juz mam go dosc.
Na szczescie juz dzis zaczyna sie weekend :tak: W niedziele chyba do Londynu jedziemy,na jakies zakupy :-) i do rodziny.

Cześć dziewczyny.
Ja tylko na chwilkę bo nie wiem czy znajdę dziś czas na BB bo później wyjeżdżam na weekend na wieś. Niestety jadę bez męża bo pracuje jutro ale Staś już tak bardzo czekał na ten wyjazd że nie miałam sumienia mu odmawiać.:no:
A ja tak się troszkę martwiłamże maleństwo malutko się rusza no i dziś w nocy dał taki popis mamusi że aż miło. Chyba z dziesięć minut brykał i i fikał koziołki:tak:

Witajcie dziewczynki. Nie było mnie kilka dni. Może jeszcze ktoś mnie pamięta :-)

Tak jak wiecie zgodziłam się na prace, no i spędzam codziennie przed laptopem kilka godzin. Odwykłam od tego, więc "po pracy" już nie bardzo miałam ochotę tkwić przed ekranem :no:
Dodatkowo teściowie zrobili nam niespodziankę i wpadli w odwiedziny. Chcieli mi potowarzyszyć, "bo taka sama siedzę w domu". Miła aczkolwiek trochę męcząca wizyta. Bo jeszcze chcieli pozwiedzać Warszawę razem z nami.

Dopiero dziś znalazłam chwilkę aby zobaczyć co tam się u Was dzieje. Widzę, że wszystko dobrze :-) Maluszki szaleją :-)

U mnie też jakaś spokojna "rybka" daje o sobie znać. Mąż nadsłu****e. Przyklejony do brzuszka :-) Rozczulające.

Na weekend uciekamy na działkę do znajomych. Trochę odsapnać od tych murów muszę :tak: niech się brzdac dotlenia :blink:
Pewnie jeszcze dziś zajrzę na BB.
Miłego dzionka!

Witajcie Dziewczynki i Maleństwa :)
U mnie bez zmian, cały czas uciążliwa praca nad katalogiem... Delikatnie mówiąc mam już tego dość...
Na szczęście jeszcze tylko kilka godzin i dwa dni leżącego ;-)
Pogoda znowu taka niewiadomo jaka, nic się kompletnie nie chce mi robić, a głowa mi się kiwa nad klawiaturą, chyba zaraz ucieknę do kibelka i sobie troszkę pośpię na tronie ;-):-p

Matko gdzie was wszystkie wywialo??;-)
Jak tu takie pustki to chyba ide sobie cos do jedzenia zrobic;-)
Apropos jedzenia to co robicie dzis na obiad bo pomyslu mi brakuje:blink:

Aneczko jeśli chodzi o obiad to niestety w pracy go sobie nie ugotuję ;)
A po pracy jak zwykle zupka grzybowa, bo na nic innego nie mam ochoty.
Wogóle sama się sobie dziwię, bo ostatnio nic mi się nie chce jeść, tylko słodycze mogłabym pochłaniać ;)

reklama
No coz z dwojga zlego dobre chociaz to ,ze gotowac na 8 osob nie musisz;-) ja mam chwilami dosc a najgorzej z pomyslami.Zupka musi byc bo gotuje dla Witka i babci wiec i dla nas tez jest a do tego obowiazkowo jakies drugie danie bo chlopaki sie zupa nie najedza:dry:;-)

Do góry