reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

a u mnie dziś pyszna zupka ze świeżych pomidorów i bazylii a na drugie naleśniki z serem bo dziś piątek i mięska nie jem a poza tym naleśniki łatwo mi bedzie wziąć do autka na drogę.

reklama
dziewczyny znalazłam fajną rzezc do poczytania na wątku uśmiechnij się:

Znalazłam fajnpytania kobiet w ciążyzaczerpnięte z pewnego amerykańskiego czasopisma dla przyszłych matek:
- Odkąd jestem w ciąży, nie jestem w stanie zasnąć zanim nie wezmę kilku plasterków cebuli. Czy to normalna zachcianka?
- To zależy co Pani z nimi robi... :D
- Im w bardziej zaawansowanej ciąży jestem, tym więcej ludzi się do mnie uśmiecha. Dlaczego?
- Bo jest Pani od nich grubsza. :D :D
- Mój mąż i ja jesteśmy bardzo atrakcyjni, stąd wniosek, że nasze dziecko będzie wystarczająco śliczne, żeby występować w reklamach. Z kim mam się skontaktować?
- Z terapeutą. :D
- Skąd mogę wiedzieć czy moje wymioty są związane z porannymi mdłościami, a nie z grypą?
- Jeżeli to grypa, wydobrzeje Pani niebawem.
:D
- Odkąd jestem w ciąży urosły mi piersi, brzuch, a nawet stopy! Czy jest coś co się zmniejszy?
- Tak, pani pęcherz :D
- Gdzie jest najlepsze miejsce do przechowywania mleka z piersi.
- W piersiach. :D
- A co to jest odruch chwytny?
- To rekacja ojca kiedy zobaczy Pani "nowe" piersi... :D
- Czy matka może zajść w ciążę w okresie karmienia piersią?
- Tak, ale będzie to łatwiejsze jak najpierw odsunie dziecko od piersi i położy je spać.

hi hi dobre:-D:-D
Co do obiadu to tez bedzie zupka ze swiezych pomidorkow :-p;-) na drugie chyba kupie pizze mrozona bo dzis naprawde kipsko sie czuje i nie dam rady ganiac miedzy garami a Witkiem:zawstydzona/y:;-)

a my wlasnie zjedliśmy zupke ogórkową.... gdyz zrobilam ogorki małosolne ale niestety po praktycznie 3 dniach były juz maksymalnie ukiszone:tak:

to ja się już żegnam z Wami bo zachwileńkę wychodzę z domku. Pewnie pokażę się tu dopiero w poniedziałek więc życzę wszystkim miłego weekendu.

Hej!!!:-)

Dzisiaj tematki obiadowe...u nas spagetti:tak:, coś mnie po nim mdli teraz.

Weroniczka to miłego odpoczynku na wsi:-) Ja jadę w przyszłym tygodniu do rodziców na dwa tygodnie, ostatnio jeździłam do nich dwa razy w roku na święta, to pewnie teraz się cieszą....ale to dopiero w środę.

Idę się trochę położyć;-)

papa

Jakos tu dzis cicho i leniwie... Ja narazie mam spokoj :-) Do tej pory meczylam sie z wyplatami i programem komputerowym. A teraz bylam w sklepie i kupilam FerreroRoche :tak: mniem jakie dobre :)

Pisalyscie o obiedzie na dzisiaj...hmmm ja narazie mam kucharke-mlodsza siostre na wakacjach-wiec nie musze nic przygotowywac tylko wymyslam. Dzis ma byc jakas zupka a na drugie pizza.

witam serdecznie grudniowe mamusie:-)

Ja rowniez w grudniu dostane najpiekniejszy prezent-dzidzie:-):-):-):laugh2:
z obliczen wychodzi,że w okolicach 27 grudnia:-)Jak sie pospieszy to moze nawet do WIGILII zasiadzie z nami:-DNajwazniejsze zeby wszystko było dobrze-chocbym miala czekac do połowy stycznia:no:i turlikać się w 42 tc:-)
pozdrawiam WAS wszystkie:-)

reklama
Wiatmy nowa mamusie wsrod nas:-):-):-)
Kassika wpadaj jak najczesciej, pytaj o wszystko, dziel sie informacjami i gadaj z nami o byle czym.Zapraszamy:tak::tak::tak:

Do góry