• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Hello Babeczki,

Ja nawet nie patrzyłam dzisiaj na termometr...brrrr ...ale fajnie w końcu widac że zima idzie :tak::tak:
Paula Ten Twój Mąż to ma Zonę! Powinien całowac ziemie, po której chodzisz! :tak:
Baśka witaj nazat ;-) Trzymajcie się dzielnie!
Grzechotka no własnie!
A ja w pracy, nudze się! Nie cierpię tej pory roku ze względu na przestój. Nic sie nie dzieje.

Miłego dnia Kochane!

reklama
No to Magda (hello:-)) nie napracujesz sie przynajmniej.....;-) no i badz wdzieczna, ze masz internet w pracy:tak:mozesz sobie głupotki poczytac i porobic;-)

Paula u nas tez sloneczko:-)

magda- ciesz się z przestoju i się relaksuj:tak::tak:
paula- zgadzam się z Magdą, prawdziwy z ciebie skarb:tak::tak:

dota- jaka by zima nie była piękna ja i tak nie lubię tej pory roku:baffled::no:

już mnie oczy bolą od papierów:szok: chcę do domciu do mojego niunia, tak strasznie za nim tęsknie po tym urlopie:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(

Kal.aga wyobrażan sobie, ze musisz za synkiem tesknic. Jak Marcel dłużej pośpi to ja też już tęsknię:-D:tak: W pracy to chyba bym myślała o nim cały czas:-)

U nas też zimno, chociaż nie aż tak jak u was:-) Poszliśmy tylko do apteki a zmarzliśmy że szok. Już dzisiaj nie wychodzę:no:

Magda - dziewczyno ciesz się że masz taką pracę, chociaż możesz trochę odpocząć i rzeczywiście poczytać "głupotki". Moje maleństwo niestety pospało dziś tylko 1 g 20 min więc niestety muszę was opuścić chwilowo i iść się bawić :)) PAPUTKI

ech a ja właśnie po takim 8godz. nicnierobieniu jestem bardziej zmęczona niż, jak jestem urobiona po łokcie.
U nas sypie śniegiem cały czas.
Byłam na "przerwie" od "przerwy" obiadowej.
Nikomu nawet się nie chce żartować - wszyscy ziewają hehe
Dotka...jaka wdzięczna...w tych czasach internet to minimum "świadczeń" w pracy :rofl2:

oooo jak fajnie, że u was podobnie z tymi brzdącami ;-) szkoda tylko, że do drzemki czas mi się strasznie dłuży :-D:-D:-D
dzisiaj nawet fajnie zleciało, nie szalałyśmy zbytnio, pobawiła się trochę sama, trochę ja z nią, przed snem ją wyciszyłam i drzemie ;-)
paula jeśli julcia jest spokojniejsza to i ty nie jesteś tak zmęczona więc rozumiem ;-) mój t. ma pracę siedzącą (pracuje głową ;-)) a jak wraca to sam chętnie małą się zajmuje (nieraz nawet do WC nie zdąży iść bo mała chce na ręcę stęskniona :-D)
baśka79 współczuję i mam nadzieję, że synek szybciutko wyzdrowieje na maxa!

a u nas nie wiem ile stopni na dworze bo młoda robiła puku-puku termometrem o parapet i jest wieczna wiosna +11 st. :-D:-D:-D
ale chyba zimno bo muszę kaloryfer podkręcić :tak:

Witam Was wszystkie!!

Tak sobie trochę poczytałam dzisiejszych wpisów i narobiłyście mi apetytu na spacerek. U mnie pięknie słoneczko świeci, wiatru raczej nie ma więc go!!!.
P.S. Trochę niezgrabnie się tutaj poruszam ale przy okazji ściskam wszystkie grudniowe mamcie. No Biorę mojego rozrabiaka, który właśnie czymś rzucił i witaj przygodo!!! zaraz zaraz oj będę musiała synciowi najpierw dupcię umyć...:baffled:

Ostatnia edycja:
ja bardzo chciałabym wyjść z młodą na spacerek ale:
1. jest po chorobie a w środę szczepienie
2. wiatrzysko jak ch...a! i przy lekkim mrozie tempka bardzo odczuwalna
3. słońca brak :-(

reklama
Izabella my to prawie sąsiadki. Ja z Góry Kalwarii ;-):-) Napisz coś więcej o swoim grudniowym skarbie i o sobie :-)

Basia dużo zdrówka dla Alexa :tak: biedniusi pochorował trochę :-(

A my jutro na szczepienie :szok::-( nie nawidzę tego :no:

Madzia on taki wdzięczny że się od wczoraj nie odzywamy. Chyba muszę przestać być taka dobra :-(:-(:-( zachował się jak 5-cio latek.
Jeszcze Julka dziś taka nieznośna, że szok :wściekła/y::-(:-(:-(
Żyć się odechciewa!:wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry