Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

)

nie chcę ale muszę koniec laby

chyba że nie znajdę czasu, ale myślę że coś tam znajdę

ale to super, rogaliki wyglądają pysznie
no i zdrówka
ale dali mi pospać jeszcze troche
rozgość się i wpadaj częściej na bb 

Zasuwa chłopak ostro. Ma pracę fizyczną, dźwiga bardzo ciężkie stalowe elementy, jest lakiernikiem proszkowym. I jak widzę że pada na ryj po powrocie z pracy to nie wciskam mu Julci. Choć nie jest tak że chowa się w drugim pokoju, bo powygłupia się z nią, wykąpie.
:-)

chociaż ma jak każdy gorsze dni i potrafi mi wisieć na nogawce i płakać ale każdy ma prawo do złego humoru nie? ;-)
:-) a wszyscy daleko. Co prawda mam siostrę która codziennie wpada ale ona więcej przeszkadza i dokucza małej niż mi pomaga 

) mam ochotę wyjść z domu i trzasnąć drzwiami żeby nie słyszeć jęczenia małej. 

przynajmniej mam spokój
Marcela znów kaszel obudził i teraz fika
Ale już pamiętam
Jak Alex się czuje??
Teściowa ma wnuka gdzieś a moja mama pracuje
Ja chociaż sytuacja mnie do tego nie zmuszła też zostawiałam małego "samemu sobie" oczywiście cały czas mając oko na niego
i dzięki temu teraz nie muszę się nim zajmowac na okrągło:-) Pobawi się trochę sa, potem się znudzi pobawi się ze mną i potem znów sam i jakoś ten dzień nam leci
Kata powiem Ci szczerze że nie bardzo mam sumienie wciskać Julcię jak D wraca z pracy.Zasuwa chłopak ostro.