• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Kurde na lód? pzreciez tam musi byc strasznie zimno.....:tak:
Idę na kawke...chociaz przez katar straciłam smak, to bede ją piła wspominając sobie o kawowym aromacie;-):-D

:-)

reklama
witam w niedzielę

paula dota mojego też wywiało z domu ale oczywiście na giełdę to nic że zimno mróz trzaska faceci jak chodzi o takie ich "hobby" to nie straszny im nawet mróz

asia u nas też kuba jest fanem sprzatania najlepsze zabawki w figloraju ostatnio to szufelka i zmiotka i też bierze siereczke i myje podloge szafki hehhe no i odkurzacz jest super uwelbia na niego włazić i żebym go ciąga la no i włanczanie i wyłanczanie czasem to sie odkurzyć nie da bo ja włanczam o on mi wyłancza:-D:-D:-D:-D

i ogólnie strasznie jest ostatnio płaczek jak tylo coś mu nie pozwolę to od razu histeria ale nie reaguję wszystko wyciąga rozwala ach:-D
z zasypianiem troche lepiej jak ja go usypiam to sam zasypia w łóżeczku i po południu i wieczorem a \r oczywiście go na rękach nosi jakos ja nie musze u mnie nie płacze tylko tatusia tak sobie urobił a dzis było tylko jedna pobudka :-Dale głośno sie nie ciesze bo może to jednorazowo było a ja mam nadzieję że juz tak zostanie

Kuba sniadanie 2 zjada o 10-11 bo o 6-7 je mleczko 180 ml a na 2 śniadanie to kanapka z pasztetem z konfiturami jajecznica albo parówka albo kaszka ryzowa na mleku ze świerzymi owocami tz mrożonymi bo mam np maliny zamrożone ale ostatnio przez tę grypę żałondkową nie za bardzo chce jeść tylko suchy chleb lub bułke (suchy w sensoie bez niczego a nie stary)

Grzechotka suchary Kubusiowi dajesz :-D:-D:-D:-D:-D:-D żartuję ;-);-):-)
U nas też histeria jak usłyszy "Nie wolno!" :-D:-D taka słodka ryfka i płacz... lubię to nawet bo mnie to śmieszy :-D:-D:-D:-D

Dota oj zimno jest, zimno na takim lodzie zwłaszcza że nad wodą wieje :baffled: bo to taka tama portowa nad Wisłą :tak: brrr....

Dzień doberek!
Fajnie, że wasze maluchy tak chętnie jedzą, bo mój nic nie chce :no::no::no:
Dziś to już przeszedł sam siebie. Mleka z kaszą nie zjadł w ogóle. Odpychał ręką. Zrobiłam kanapeczkę z dżemikiem i serkiem białym. Zjadł dwa kęsy i tyle. Jestem załamana. A tak kiedyś ładnie jadł.
Nie wiem jak mu wepchnąć cokolwiek, przecież ostatni posiłek był wczoraj o 19.30.
Heeeelp!

Asia a Ty zawsze masz apetyt? ;-) Może mały nie ma. A powiedz mi, dajesz mu jakieś preparaty witaminowe?;-) Bo jak byłam a aptece i pytałam o takowe to pani pierwsze co zapytała mnie czy dziecko ma apetyt. Powiedziałam jej że jak najbardziej to mi powiedziała że wszystkie preparaty witaminowe pobudzają go :sorry2: może kup chociaż Vibowit i coś się polepszy;-):-)

dzien dobry

paula my pampersów 5 uzywamy juz od dawna:tak: teraz nawet byly w promocji 6 w dwupaku 2x p 64 sztuki za 94 pln wiec kupilam bo zdarzylo sie ze pablo tez sie przesikał wiec niebawem przechodzimy na 6. a w ciagu dnia zakładam mu pampersy ale te majtkowe/wkładane bez zapinania bo juz nie dawałam rady z jego wygibasami. i tez mamy nr 5 i są ok.

dota witka w nowym roku;-)

asia nie przejmuj sie, wiem ze łatwo mi sie mowi ale my tez niejednokrotnie nie mamy checi na jedzenie...gorzej gdyby maly nie chciał wogóle jeść niczego;-)

grzechotka dobrze ze kuba spi juz lepiej. my tez początkowo przestawialismy lozeczko albo kladlismy pawła z różnych stron by sprawdzic czy to nie ma jakiegos wpływu...no ale sama nie wiem. teraz spi lepiej niz kiedys , jak zrobilismy mu pokoik łozeczko stoi w zupelnie innym miejscu - wiec moze i mialo to jakis sens z tymi zyłami wodnymi:sorry2:

a ja za niedlugo jakde na dworzec po mame:-)
V juz na statku i wczoraj napisał mi ze jest spokojnie i cicho, ludzie jakby przestraszenie itp hehe zabrzmialo to jak w jakimś horrorze typu " statek widmo":-)

dobra ide powygłupiac sie z chlopakami;-)

Asia spokojnie:tak:moze mały musi się troszke pogłodzic....wazne aby duzo pił, moze jakies owoce,warzywa...bedzie dobrze!

A ja upiekłam wczoraj rogaliki...heh.....nawet moge Was poczestowac:tak::-)

prosze bardzo, Krzysio juz zajada:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry