jutrzenka
Szczęsliwa mamusia :)))
Witajcie z niedzielny poranek. 
Mam dzis gosci na obiad i wlasnie go podszykowuje. Gosci tzn R brat z zona. R zachwalal moje zeberka pieczone i ich na nie zaprosilam.
Dotka witaj i duuuzo zdrowka.
Paula u nas 4+ sa ok. Z tym ze Kuba zjada 240 przed snem i spi do rana bez jedzenia a jak Julk 3 razy tyle wpija co on przez noc to gdzies to musi spuscic

Viki a nie masz wrzenia ze te pieluchomajtki sa mniej chlonne. Ja mialam kilka w spadku i jakos mi nie podeszly. Fak zaklada sie je super ale z chlonoscia gorzej. U nas tez wrzask i ucieczka przy zmianie pieluchy, sposobem jest danie do reki czegos co jezcze nie widzial, np termomert elektorniczy, jakis krem czy cos takiego i jakos dajemy rade.
Stefka Ty to masz nute do spani. Do 16

.Asia moj tez w sumie nie je az tak duzo. Julcia Pauli przez noc je wiecej nic on pewnie przez caly dzien. Moze kup mu jakies witaminiki albo popytaj w aptece cos n apetyt dla malego niejadka.
U nas na 2 sniadanko to rownie bo R mu dawal kaszke albo zupke zalezy. Moja mama tez roznie. Przez to ze mnie nie ma rano to tak jest ze ja mu daje ok 17 albo kanapeczke z pasztetem albo poledwica albo parowke, czyli to co moglby jescrano. Ale coz tk to juz jest ze ja pracuje.
Co do placzu to u ns podobnie, jak chwowam mu cos co wezmie a nie moze to placz, ale trudno, poplacze i przestanie, nie bedzie mlody w domu rzadzic. Ja na to reaguje smiechem mowiac do niego "o jaka krzywda sie dzieje" czy cos innego a jemu zaraz przechodzi. Staram sie byc twarda bo nie chce zeby potem mi wszedl na glowe z tym wymuszaniem.
Co do jedzenia co u nas nie ma problemu, ze nie mozemy zjesc przy Kubie. On narazie nie ma fzy ze by cigle jadl. Nawet jak mu chce dac to odwraca glowe i nieee.
Nie wiem co tam jeszcze. Ale sie rozpisalaam.
Przesylam buziaki dla wszystkich i do wieczorka
Dobra biore sie za obiad i troche uprasuje bo w tygodniu to ciezko z tym, po proacy.
Macie snieg??????
Ja mam, zdjecie slabe bo z telefonu. (dom nie moj tylko sasiadow
, za to choinka moja
)
Gdzieś czytałam że są to dobre pieluszki do nauki siusiania na nocnik. Nie wchłaniają tak dobrze jak zwykłe żeby dziecko czuło że nie fajnie mieć mokrą pupę
Duuużo pije bo w ciągu dnia nawet 1,5l wody + zuka, jogurt, śniadanko... Sporo wody i leje jak szalona!
język mam aż do pasa
jak nie wolno to nie wolno, popłacze i przestanie, ale raczej ten płacz trwa sekundę bo zaraz czymś innym się zainteresuje:-)
chyba że to multiwitamina z tranem, bo ogólnie to chodzi o preparaty typu MultiSanostol, Vibovit, Cidabion itd...