Musze chyba na nauke szybkiego czytania sie zapisac, bo 9 rano a tu znow z jednego dnia tyle napisane ze szok!!!!
Nie dam rady byc tak pilna jak Jutrzenka, wiec od teraz postaram sie byc na biezaco, chociaz to trudne ostatnio, bo u nas bunt ze spaniem w dzien i od kilku dni mala nie chce drzemki posniadaniowej:-)... Na szczescie nie musze z nia sie non stop bawic, bo swietnie sie soba sama zajmuje, tylko czasem mi ucieka do swojego pokoju, to musze po nia latac, bo wole ja mniec na oku

Weroniczka, no to na ta koncowke niezle atrakcje masz z chlopcami...Trzymaj sie dzielnie, z niecierpliwoscia czekamy na dobre wiesci:-) Proponuje Malgosi urodzic sie 8 stycznia, bo to baaaardzo fajna data jest;-):-):-)
A ciekawe jak tam nasza Anetka przy okazji...Po slubie juz, czy to 10tego mialo byc?:-)
Ach...zapomnialabym witam moja imienniczke Ize na forum i Basie spowrotem!!!
Dotka, ale Ci fajnie z ta mama....Tez bym tak chciala...no ale niekoniecznie R musialby wyjezdzac:-)
Paula u nas wyjatkowo cieplo, mniej niz 10 w minusie i nawet na spacerki chodzilysmy, bo ja staram sie brac Kaye chociaz na pol godzinki nawet jak jest bardzo zimno byle silnego wiatru nie bylo...No ale teraz znow nam pada snieg i na dopadac jakies 20cm to juz wozkiem bedzie ciezko jezdzic, a tak mi najwygodniej. Na szczescie Kaya nie robi problemow z ubieraniem, nawet sama rece wyciaga do kurtki a jak wychodzimy z domu, to paaa mowi

I czesto wychodzimy pol godziny przed powrotem R z pracy i razem wracamy do domu:-)
I w ogole to u nas fajnie, ze nam auto bez problemu odpala nawet jak jest ok -30...I odpalanie mamy na pilota, to R sobie autko rozgrzewa zanim jeszcze z domu wyjdzie, bo innaczej to by masakra byla...
Kayunia tez ciagle nie chodzi sama, leniuszek maly...za to sie mega rozgadala i w ogole taka smieszka jest i ciagle usmiechnieta az milutko:-)
A dzisiaj tez chyba na ta szczepionke sprobujemy pojsc, chociaz mamy termin na 16stego u naszej lekarki, ale dzisiaj sprobujemy w przychodni blizej nas, bo z centrum w godzinach szczytu sie za dlugo wraca...
No i tyle sie rozpisalam, a nie dalo rady choc polowie Was cos napisac, ale sciskam mocno i cmokam Dziewczynki!!!! I staram sie juz byc bardziej na biezaco