• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Dota zyje:tak::-)widze,ze sie martiwłyscie...heheh:-)ale nas zasypało...na szczescie do 7. pietra a my mieszkamy na 8.uffff..........:-D
Oj Siostra zakupy jak zakupy.....malutki, zwinnny......a! rózowo-czarny:rofl2:

Pryzybela:-)

Magda a to Ci K. zrobił niespodziankęz ta zdzirą jedną:-Ddo izolatki go wstaw.....zdrówka!

baj baj:-):-):-)

reklama
Jutrzenka wybacz :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Ja mam 3w1 Błonica, tężec, krztusiec, Poliomyelitis i Hib :tak:;-)
a o 6w1 nikt mi nie powiedział :no:
Wybaczasz? Ja całego posta przeczytałam ale wypadło mi żeby odpowiedzieć :zawstydzona/y:

Stefcia bo reszte to Ty wiesz :tak::tak::-D:-D

Paula no wlasnie 5 napisalas :-D:-D, czyli roznica jest taka ze nie masz WZW w swojej i pewnie mialas dodatkowe szczepienie w miedzyczasie.

Ok, w sensie ze jadna szczepionka a nie jedna choroba:-D:-D:-D Zakrecona jestem, bo tak wlasnie przegladam ksiazeczke szczepien i patrze ze duzo tego....

U nas to wychodzi ze szczepia w 12 miesiacu na pneumokoki, odre, swinke, rozyczke, menningokoki i ospe.... Ale kurcze wydaje mi sie ze to 2 uklucia maja byc....
A na blonice, tezec i krztusiec juz bylo wczesniej i teraz miedzy 4-a 6 rokiem zycia powtarzaja. Na poczatku bylo tez na polio i hib i na zoltaczke zaszczepilismy...

Chyba tym razem nic nie pomieszalam....Ale full tych szczepionek i wyglada na to ze u nas pelny wachlarz szczepien i to za darmo.

reklama
jutrzenka ja mam 3w1 (gdybym tak jak paula wiedziała o 6w1 to bym tą wzięła :sorry2: ale też mnie nikt nie poinformował)
a napisałam tak dla porównania bo dzisiaj mi pielęgniarka powiedziała (zapytałam czy cena się zmieniła w tym roku)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry