• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

No juz jestem:-):-):-)

Dzidzia spi:tak:mam 2 godzinki dla siebie....heh;-)
Iza Darosław to mąż?? zabawnie to brzmi:-)

Elcia leniu:crazy:napisz cos wiecej....jak nie napiszesz to koniec z nami na gg:tak::-D

A wiecie , ze sie obraziłam przedwczoraj na "barwy szczescia"....od wczoraj nie ogladam!!! teraz został mi tylko jeden serial-Londynczycy....ale to leci tylko raz w tygodniu.....:tak:

co tam u Was??????

reklama
ja seriali to juz wogoel nie ogladam, a i telewizji tez nie.

Jedyny serial ktory lubilam ale sie skonczyl to byl twarza w twarz. Czekam na 3 serie.

A moj brzdac spi od 11 wiec zarz wstanie bo to i tak dlugo jak na niego :-D:-D

Jutrzenka dokładnie coś takiego, nie wiem czy pisać ... nie odbierz tego źle ale rehabilitantka odredzała nam buty Bartka bardzo się zdziwiłam, ale była ich stanowczą przeciwniczką, więc zimowe kupiliśmy Antylopy, oglądała jak byliśmy i powiedziała, ze ok. A nazwy tej firmy, którą pokazywała nie pamiętam niestety:zawstydzona/y::zawstydzona/y: Ale bardzo chwaliła również Daniela i chyba takie kupimy następne. Spróbuję dodzwonić się do niej, pracuje w Międzylesiu to zapytam i już :-)

Dota tak tak mąż... :-Dale imie ma Dariusz tylko ja lubię wszystko przeinaczać i w sumie jak pracowałam to wszystkie dziewczyny, które miały Darków to już potem opowiadały tylko per Darosław:tak::-D
zabawnie było:rofl2:

A no i miałam racę.... nic za darmo:dry::dry: podpiekam Darosławowi kartofelki:crazy::crazy: ale niech już ma!! po służbie jest

Dobra Kobitki szykujemy się do wyjścia jeszcze tylko zupke zjemy

Zadzwoniłam i podali mi nazwę tej firmy memo, wszyscy tam je znają tzn na oddziale rehabilitacji.
podaję stronkę http://www.memoinfo.pl/ tam są wyszczególnione punkty sprzedaży

Ja też nic nie oglądam, no ale twarzą w twarz śledziłam. Jak nie obejrzałam jakiegoś odcinka to mi D. ściągał z jakiejś strony. Barwy też zdarza mi się luknąć, dlaczego się obraziłaś na Barwy szcz.?? Tam jest chyba jakaś Izabela co ją mąż biję ?? tak??:szok::szok:
uściski i buziaki ..
ale ładne słonko u nas,
ciekawe czy sąsiadki też tak mają

Iza, Julka po mieszkaniu chodzi na boso :tak: tylko w skarpetkach antypoślizgowych żeby się nie wywalała :tak: a z tymi butami to niestety majątek. Jak mogą być tylko pół cm za duże to znaczy że trzeba będzie nowe co dwa miechy kupować? :szok: :dry:
My buty zakładamy tylko na dwór. Zapomniałam skierowanie do ortopedy wziąć, najwyżej pójdę w przyszłym tygodniu :tak:;-):-)

Słonka u nas nie ma ale jaśniutko :-)

No i co tam jeszcze...

Viki mówisz że Adaś pomaga na ból? ;-):-D

Elcia pracuj Kochana ale wpadaj do nas częściej :tak:

Dota czemu się obraziłaś na barwy szczęścia? :sorry2: opowiadaj. :-)

Mała śpi więc mam chwilę :-)

nie macie litości nad nieobecnymi :no::-D:-D:-D

młoda wczoraj po szczepionce licho zasypiała :-( myślałam, że nie zaśnie! cyc nie pomagał, rączki też nie, w końcu mówię niech ryczy, zmęczy się to zaśnie :zawstydzona/y: strasznie była niespokojna.wstawała, wyglądała przez okno, miejsca nie mogła sobie znaleźć w końcu ją wzięłam, przytuliłam do siebie i padła! nocka nawet nawet...

byłam dziś w UP po ostatni zasiłek i... zaproponowali mi robotę :szok: tylko, że ja nie chcę!!! mam jakieś skierowanie i muszę iść to załatwić w ciągu 7 dni :-( przyszłam do domu i się poryczałam jakbym miała kinkę zostawić :no:

paula umowa mi wygasła jak zaczęłam macierzyński i nie chciałam jej przedłużać aczkolwiek szef chciał i złożył mi propozycję. ale z pewnych względów nie chciałam... po macierzyńskim zarejestrowałam się w UP jako gotowa do podjęcia pracy :-p dzisiaj była ostatnia bida i mnie skierowali. sprzedaż i marketing w firmie budowlanej :-D tylko, ze ja nie chcę :-(
jak tak dalej pójdzie to się wyrejestruję! tylko ciekawe czy nie będę musiała zwracać zasiłku :confused:

Zasiłek Ci się należał jak psu kość i po prostu jak nie pojedziesz do nich następnym razem po stępel to dostaniesz po miesiącu list że Cię wyrejestrowali :tak::-) spokojna głowa:-)
Przeszłam przez to :-D
Tylko teraz się wycwanili i jak nie przyjmiesz oferty którą Ci dali to zaczynają się schody. I wtedy lepiej dać sobie z nimi spokój :-D

reklama
Siemka:tak:;-):-):-):-)
Viki....hehe....to już nie Adam tylko Adaś.... a on jak mówi: Vikuś??
Jak on to robi,ze czujesz jak nowonarodzona?....:-)

hehehe wiedziałam ze dota bedzie zazdrosna hihihih
on do mnie mówi na per pani kochana koleżanko, ale nr mojego telefonu ma jakby co :-phahaha

Viki super ze ok na USG, a ten Adas to przystojny :-D:-D:-D, ajest szansa calkowietego wyeliminowania tych dolegliwosci, czy tylko zmniejszenia bolu?
hehe nastepna ciekawska hihihi
powiem tak: nie w moim typie poza tym to rehabilitant a nie kandydat na kochanka !!!
kurcze wy to chyba lubicie chodzic do lekarzy mezczyzn hihihi
a co do dolegliwosci to mam nadzieje ze pomoze i przejdzie, ale wiem juz ze jak zaniedbe kregosłup, cwiczenia albo go przeciaze wszystko moze wrócic nawet ze zdwojoną siłą...:baffled:

Hej dziewczątka!!

Viki ach nie wiem jak to się stało:confused:, ale za drugą próbą pisania musiałam Cię pominąć:zawstydzona/y::sorry2: ale wybacz mi!!

iza ja żartowałam, przeciez nie musisz kazdemu osobno odpisywac..wiesz my tu czesto mamy dziwne żarty...ktos nowy może tego nie do konca kumać hehe i nieco sie zdziwic...ale z czsem przywykniesz.:tak:

Viki mówisz że Adaś pomaga na ból? ;-):-D

:-)
hehe i to jak....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry