• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Asia nie zmusza mnie ale wiem ze musze jechac bo mam pracowac w takiej aplikacji co nikt nie umie jest obslugiwac m\wiec musze sie nauczyc. Tylko sie boje troche sama jechac bo nie znam trasy, nigdy nie bylam w Katowicach a tam przesiadke mam miec.

Kasia hop hop, odsypiasz czy cos sie stalo ze nie piszesz ?

Milego wieczorka

reklama
No Sylwia zszokowałaś mnie mnie tą informacją :szok::-(:-(:-( a ja tak przeżywałam jej sytuację... Nawet na dziele z pożegnaniami pisałam kondolencje... :-(:-(:-(
Że tak brzydko powiem popieprzona baba bez serca bawiła się naszymi uczuciami.:wściekła/y:
A nie wspomnę o uczuciach matki :-(:-(:-( Normalnie spuściłabym jej łomot!!!:wściekła/y:

Kata decyzja należy do Ciebie. U nas może się nie przelewa ale nie chciałabym żeby mi nawet moja mama (nie wspomnę o innych ludziach) dziecko wychowywała :no: mimo że ją kocham. ;-)
No i skarpety fajne ale ja nie stosuję :-D
Zawsze możesz napisać maila do kogoś kto je kupił i poprosić o opinię ;-):tak:

A my cały dzień miałyśmy gości :-) Była u mnie koleżanka z o półtora miesiąca młodszym synkiem. Ale się dzieciaki wyszalały... tylko ten jej mały gryzie i Julę dziabnął w cycocha :szok::-D:-D:-D

Ja tylko na chwilunię, nawet nie miałąm za bardzo czasu żeby poczytać co u was ale nadrobię niestety dopiero w niedzielę bo jutro od rana przyjeżdżają moi rodzice co będą z małym a my bierzemy się za kładzenie paneli u góry.
U lekarza super. Bardzo pochwaliła Alexa za postępy i powiedziała że jest strasznie ogromny jak na 13 miesięcy: waży 12,200 i mierzy 91 cm. No to same widzicie. Powiedziała również że całkowity zakaz chodzenia na bosaka i kazała kupić specjalne paputki profilowane, najlepiej polskiej firmy oczywiście nazwa wyleciała mi z głowy, napiszę wam w niedzielę.
Bardzo mnie ta wizyta podbudowała. Wreszcie koniec z lekarzami, został tylko alergolog co 2 miesiące, ale to i tak lepiej niż 8 wizyt w miesiącu co nie??
Mój D właśnie wszedł do pokoju i pyta z pełną powagą "kochanie leci ci jeszcze??":-):-)
Oj peszek, niestety tak :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(
Kochaniutkie uciekam kąpać małego,.
Może po serialach uda mi się jeszcze zajrzeć, gdzieś ok 22. całuski ogromne
i WSZYSTKIM UDANEGO WEEKENDU

baśka to rzeczywiście alex spory :szok: najważniejsze, że zdrowy!
pryzybela ja też się zastanawiam kiedy młodą od cyca odciągnąć - na razie jest z niej straszliwa przyssawa :baffled: czasami mam dość ale jak napisałaś o tych oczach
Amour62.gif
... no i wygoda bo w chorobie nic mi jeść nie chce a tylko cyca ciągnie ;-)

dziewczyny ja nie znam dokładnie tej historii, którą wkleiła sylwia.m ale czy mogło się zdarzyć tak, że to była jedna i ta sama osoba :confused: bo takie świry też mogą być...

Ostatnia edycja:
hej :-):-)
pryzybela- dokładnie to określiłaś te oczy i zadowolona błoga minka:tak::tak: to właśnie sprawia że nie potrafię przestać karmić choć robię to już tylko raz przed spaniem:happy:
basia- spory spory Alex, mój Łukasz też waży 12 kg ale ile mierzy to nie wiem, jak miał 9 miesięcy czy 10 to pisałam że 85 (nie pamiętam dokładnie) a teraz to już go nie mogę zmierzyć:no::no: dobrze z wizyta u lekarza się udała i że wszystko ok:-(:-(:-(
paula- ten mały uznał widocznie że Julka to smaczny kąsek;-):-)

a ja dziś jestem tak zmęczona, że mi się płakać chce :-( wszystko mi leci z rąk. Na szczęście mały juz śpi i mogę się porelaksować:-D:-)

HEJ!!
No maluch nareszcie zasnął:tak::-D
BASIA ALEX łał duży chłopak i super że zdrowy:tak:
PAULA ale JULKA ma adoratora:tak::-D:-D
AGA nie płacz i relaksuj się:tak::-D
SYLWIA ale historia co za babsko okropne:angry:.....
KATA u nas bodziaki,spodnie dresiaki i skarpetki:tak:
I co tam jeszcze było.......

Kata nie sądzę żeby była to ta samo osoba :no: chociaż ręki nie dam uciąć. A historia wzbudzała dużo emocji i poruszyła wiele serc. Przykro że ktoś dobrze się bawił. Psychopatka z tej opiekunki :-(

Basia mąż dobry :-D:-D:-D ale Ci walnął pytanie hehe...

Idę bo mi bestia wyje :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Edytuję żeby nie pisać dwóch postów pod rząd...
Basia to masz wielkiego chłopca w domu. No, no... I ja jestem ciekawa co ortopeda powie mi o butach jak się wybiorę hmm...

Aga, Joanna no jeśli to zaloty to ja dziękuję za takiego zięcia :-D Julcia biedna tak płakała...

Ostatnia edycja:
paula- kto się lubi ten się czubi :-):-D największa miłość sprawia ból;-):-)
ja chyba też się wkrótce wybiorę do ortopedy:tak::tak::tak: i dowiem się co z tymi butami:dry:
jeju taka byłam zmęczona a jeszcze nie śpię :szok::szok::szok::szok:

Basia, no to Ty kawal chlopa w domu chowasz:-D I najwazniejsze, ze coraz zdrowiej u Mlodego:D A z Twojego meza to po prostu samiec wylazl:-D:-D:-D

Paula, no to potencjalny zieciunio juz kocha do bolu:-) Biedna Julcia z takim adoratorem:tak:

reklama
Oj biedna :-D ona go chodziła głaskała i cmokała a ten się tak odwdzięczył :-D:-D:-D
I powiem wam że jak dziś zobaczyłam jak Oskar cyca ciągnie to aż się wzruszyłam...
Ja tez bym chciała jeszcze karmić:zawstydzona/y: te słodkie oczka... buuu... :-( żałuję że nie karmiłam dłużej. No nic nie zanudzam... :-(

Bestia już śpi więc cisza jest w końcu. Idę po prysznic i spać bo padam... :tak::sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry