• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

hej kobiecinki :-D

u nas dzionek mija spokojnie... młoda śpi, mieszkanko wysprzątane jako-tako po japońsku :-), obiadek zjedzony. wstanie i jedziemy do moich rodziców z zaległym urodzinowym prezentem dla mamy ;-) skarpet jej nakupowałam
MDR18.gif

joanna u nas same skarpetki są od razu ściągane :tak: dlatego rajtki rulezzzz :-D
paula nadrobisz cycocha przy kolejnym dzidziusiu :tak:
ja całą ciąże modliłam się o pokarm, bardzo chciałam karmić a i tak miałam wrażenie, że ciągle go miałam za mało - młoda wisiała całe dnie i odsapnęłam dopiero ok. 6-7 m-ca :baffled: taki cycoholik z niej ;-) a teraz to już sporadycznie, ale karmię bo mleka z butli nie chce pić :no:
iza nie podejrzewam żeby twoja szwageirka przestała palić po urodzeniu skoro teraz nie chce przestać :-( to już widocznie taki charakter - nałgowoiec :-( szkoda tylko maleństwa
Triste12.gif

dziewczyny moja śpi ze mną całą noc i też się wybudza :tak: rzadko się zdarza, żeby ją ładnie przespała w całości a już bardziej ja - bo nawet gdy śpi wybudzam się z przyzwyczajenia :-D

reklama
A ja właśnie skończyłam czesać koleżankę na stódniówkę :tak:
Styczeń koszmarny jeśli chodzi o pracę :zawstydzona/y: eshhh...

A kupiłam dziś Julci buty i powiem wam że miałyśmy problem w sklepie, bo mała ma wysokie podbicie stopy i większości nie dało się wcisnąć a jak już któreś weszły to na łydce się nie dopinały :szok: Więc mamy takie trzewiki za kostkę. Co prawda nie mają miśka w środku, ale zimowe są. No i nie różowe tylko granatowe ;-)chłopcu też by założył :sorry2: rozmiar 23 :szok::-D:-p

Kata ja zaczęłam produkcję pokarmu po 20tyg ciąży i musiałam już wkładki nosić bo zdażało się że bluzka się mokra robiła:szok: i niestety nie było mi dane długo pokarmić bo do szkoły na weekendy wróciła i nie było mnie po 12h w soboty i niedziele :-( ale przy następnej dzidzi bedę walczyła :tak::-)

Ostatnia edycja:
uuu paula to rzeczywiście :-( ale jak powiadają: co się odwlecze to nie uciecze :-)

nie wiem czy ja nie będę musiała się za butami dla młodej rozglądnąć. kupiłam jej takie botki na zimę ale dzisiaj nie mogłam włożyć na same grube rajstopy nie wspominając o skarpetach :baffled: szkoda tylko, że tak mało zimy zostało :-(
a z tym wysokim podbiciem u nas też jest problem. a jak kupowałam to zastanawiałam się czy nie wziąć o rozmiar większych :wściekła/y: i tak nie chodzi jeszcze...

e no paula zajefajne! :tak::tak::tak: przejdę się po sklepikach a nóż coś mi w oczko wpadnie ;-)
a tak a propos twojej pracy - jesteś fryzjerką prawda? bo pisałaś o fryzurce studniówkowej... wzięło mnie na wspominki: ja miałam na studniówce fryzurkę z "dobieranego" z ozdobną gumką na końcu :-D ale kiedy to było...;-)
a jakie teraz trendy studniówkowe panują?:-)
twoje włoski na zdjęciu są naturalne? jak ja marzę o takim lokach :zawstydzona/y: ale tak to jest: jak się ma proste to chciałoby się kręcone i na odwrót :-p
ale jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma :-)

Ja znowu tak niz gruszki ni z pietruszki wyskoczę:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: ale macie taką produkcję ostatnio że ciężko mi napisac do każdej:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Rany:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: dziewczyny ja nie wiem co się dzieje z moim dzieckiem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Jest tak strasznie niegrzeczny oststnio że ja już z nim wymiękam:szok: a takie fajne dziecko niedawno z niego było:-D:-D:-D Zawsze wiedziałam, że chcę zajsc szybko w ciążę bo przy Marcelku to nie mam dużo roboty ale teraz:baffled::baffled::baffled: Ogólnie jest jedna wielka histeria, dosłownie o nic:szok::szok::szok: Kładzie się na podłogę i wrzeszczy:szok: dopóki ja nie przyjdę go przytulic. A jak już się uspokoi to jest cały czas uwieszony mojej nogi:wściekła/y::wściekła/y: Staram się nie reagowac na te histerie ale ile można wytrzymac, czasami głowa aż pęka. Ja nie wiem jak ja sobie później poradzę:-(:-(:-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry