Iza_bella.b
Fanka BB :)
nie wiem czy pomoże ... ja mam w domu pana porucznika i gorzej sobie radzi niż ja

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

. Kurde mysle ze to za wsczesnie zeby mu nie dawac mleka. Jak mu po kapieli zrobilam to byla mega histeria\, wiec dosypalam kaszki ryzowej na gesto i wtedy zjadl. Normalnie nie mam do niego sily, tak lubil mleczko, jak wchodzilam z butla to sie cieszysz i lecial do mnie. A teraz 

( a ja się późno wczoraj położyłam), ale pobawił się do 7 i zasnęliśmy razem i po raz pierwszy spaliśmy do 9.50

Ugryzł mnie ze dwa razy tylko

ale ja zawsze do Was tyle bym chciała napisać i zawsze na szybko, więc nawet dobrze nie przejrzałam tamtych tematów... ale już wiem, że na pewno muszę wypróbować torcik czekoladowy i ten z kaszy mannej hmmm po co ja dziś robiłam tą szarlotkę brrrrrr
i może ten placek też spróbuję, niby Darosław nie lubi ale od lutego będzie miał obiady w pracy bo wprowadzają czy się chce czy nie
albo cycem albo taty noszeniem... słodkie to wasze zasypianie

na okręgło feel, i jakieś inne "przeboje". W ogóle mam tych sąsiadów bez kultury. Nie liczą się z innymi w ogóle. Drą mordy na maxa. A to dwa piętra nad nami. Nawet nie chcę myśleć jak mają ludzie bezpośrednio pod nimi.

Buraki...

)
:-)