• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Proszę, proszę jak Wy aktywne przy niedzieli:-)

Kata-woj my sobie żartowałysmy z tymi Marcelami:-D:-D wiadomo, że to zależy od charakteru a nie od imienia:-D
Ogólnie to cieszę się, że nie jestem osamotniona w tym:zawstydzona/y::-D Dzisiaj strzelił focha w sklepie:baffled::wściekła/y: Normalnie przestanę do ludzi z nim wychodzic tylko do lasu:-D:-D

Viki ten mój też najczęściej choruje tylko w nocy:szok: Oby dzisiejsza noc była spokojniejsza:-)

Monia to Ty jeszcze umiesz korzystac z forum:confused::szok::rofl2::-D

Jutrzenka świat byłby piękny jakby te nasze dzieci robiły tylko to co my chcemy:-D:-D ale niestety one coraz częściej mają swoje zdanie, ech dorośleją:-D

Asiacur i Ty tak sama z tą wiertarką będziesz szalec?:confused: ja nie raz mam ochotę sama coś zrobic jak nie mogę się tego doprosic od mojego szanownego małżonka-lenia ale boję się, że zrobię mega dziurę w ścianie i dopiero będzie:-p:-D

Kal.aga zagadaj do Dotki naszej, Ona Ci podpowie jak przetrwac bez męża:-D:-D

Mój też pędzi drzemkę (jak to Kal.aga nazwała) a ja sobie kawkuję. Jak wstanie to będę ziemniaki mielic na placki.
Aaaaa zapomniałam napisac że Marcel odkrył dzisiaj jak wspiąc się po kanapie na okno:szok::szok::szok: Mało tego, stał na parapecie i nogi podnosił jakby jeszcze wyżej chciał wejsc:baffled: człowiek mucha, na syficie niedługo go znajdę:wściekła/y::rofl2:

reklama
viki ciemieniuchę to miał nawet mój tata niedawno :tak: to reakcja alergiczna na kosmetyk albo źle spłukaną główkę... w każdym wieku może się zdarzyć ;-)
myjecie główkę codziennie swoim dzieciakom? moja ma długie włosy i myję co 2-3 dni :dry:
jutrzenka ja też miałam lovi i te twardsze szybciej zgryzła niż ten miękki :-) po wymianie 4 ustników kupiłam 2 kubki-niekapki w biedronce po 4zł/szt. mają plastikowy ustnik i jest super! używam na zmianę :-)
aaaa asia to taka wiertarko-wkrętarka ;-)
sylwia.m przecież wiem :-D

Chyba mi się pralka zepsuła:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Rok temu kupiona:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Normalnie chyba wyjdę z siebie. Nastawiłam pranie, a ona cały czas pobierała wodę i jednocześnie ją usuwała. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Kuźwa no....:wściekła/y::wściekła/y:

Sylwia, jak będzie trzeba, to poszaleję:tak::tak::-D:-D:-D Ja lubię czasem pomajsterkować :tak::tak::-D:-D:-D

witam

Dzis Kuba nawet sie napic nie chcial z butelki, normalnie oszalal :szok::szok::szok:, dalam z niekapka racej kapka bo zdjelam oslonke i pil. Troche slabo mu idzie bo ustami rusa jak przy butelce ale wazne ze pije wiec w koncu opanuje. Takze chowam polowe butelek (mam 5 butelek i piec smoczkow - hehehe niezly zapas i wszystkie w obiegu :-D:-D) i niech pije z kubka. A jak nie bedzie chcial pic mleka to nie, bede mu na bebilonie kaszki robic i lyzeczka dawac.

Asia moja pralka ma 3 lata i tez swiruje, R mowi ze lozysko siadlo bo dziwne dwieki przy wirowaniu sa.

Monia zdrowka dla Wiktorka :tak::tak:

Sylwia :szok::szok:, normalnie jakis alpinista :-D:-D

Kata ja myje jak widze ze sa juz nieswieze, ale moj nie ma az tak duzo (znaczy z tylu ma juz takie do podciecia ale na czubku nie, nie oczu nie wchodza. Ale to wypada gdzies 1 raz w tygodniu.

Viki moze juz noc bedzie lepsza i Pablus zdrowie, jeszcze raz zdrowka dla niego. I poprosze o odp. na watku wozki, foteliki :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Maly zjadl jajecznice i sie bawi u R w pokoju a tatus standardowo na kompie :-D:-D.

Ja gotuje rosolek na jutro i dla Kuby. Przyjdie moja mama a ona narazie lekko strawne rzeczy je wiec tylko rosolek. A i jutro ma usg jamy brzusznej. Mam nadzieje ze bedzie ok :tak::tak:

Weroniczka jestes w dwupaku czy juz nie???

hej

my niedawno wrócilismy z sopotu fajny wyjazd tylko że Kuba sie strasznie pochorował. został tu z babcia oczywiście w sobote dostał wysokiej gorączki 39 stopni kaszlał mocno katar nie jadł i biegunka do tego teściowa w nocy na pogotowie dzwoniła ale powiedzieli że nic mu nie bedzie kaszle coraj mocniej bo mu sie choroba rozwija ale w dobra strone idzie ku wyzdrowieniu. dzis juz nawet nie zdażyłam sie z nim przywitac bo juz spał jak przyjechalismy a ja tak za nim tęskniłam. strasznie miałam wyrzuty sumienmia ze pojechałam tam a jego zostawiłam wiem ze nic mu sie nie stało i że był w dobrych rękach ale tak mi go szkoda było ze on chory i do mamy sie przytulić nie może.
Ale taki wyjazd był mi potrzebny bez denerwowania sie że on sie obudzi bez chodzenia do niego co chwile mogłam sie bez stresowo napić potańczyc i sie pobawić i z R od razu lepiej sie zrobiło . nie mielismy takiego dnia dla siebie od roku spadam bo troszku niewyspana po tym ślubnym weselu:-):-)

JUTRZENKA powolutku i się nauczy:tak:
MONIA dużo zdrówka dla WIKTORKA:tak:
KATA my myjemy codziennie bo nawet mój smerf to lubi jak go drapie po główce:-p:tak::-D
SYLWIA wiem jak to jest mój tak wchodzi na fotel a potem na ławę dlatego ława jest pusta i wali w nią pięściami:tak:
ASIA a to ci pralka my wymieniliśmy w tamtym roku bo tamta już stara była:tak::-D
A i mój smyk poszedł już spać o dziwo w czas...

Hej Kochane, ja tylko chcę się zameldować, że żyję i wszystko jest w jak najlepszym porządku, po prostu mam totalny brak weny i dopadło mnie totalne zmęczenie:zawstydzona/y: Jak tak dalej pójdzie to normalnie mnie dziecko wykończy :zawstydzona/y:

reklama
Hej Kobietki :-):-):-)

Kasia miło że zaglądasz... :-) Życze powrotu weny bo brakuje nam tu Ciebie :-)

Iza czemu pytasz czy bywam w Grójcu? Niestety nijak mi tam po drodze. Prawdę mówiąc to nigdy tam nie byłam, tylko przejazdem jak na trasę wskakiwaliśmy w drodze na zachód ;-):-D

Monia zdrówka dla ospowiczów ;-):tak:

Jutrzenka Julka pije z butelki bez problemu kaszkę a my mamy kubeczek AVENT i ustnika raczej nie ma szans przegryźć ;-):-)

Viki może jednak się poprawi Pablusiowi bez antybiotyku :zawstydzona/y: biedactwa...

A my dziś byliśmy na 13-tych urodzinach mojej siostry :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry