• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

O Paula super ze masz Aventa bo ja mam pytanie, czy mozna dokupic sam ustnik i czy on pasuje do butelek bo nie chce kupowac caloci jak mu ustnik nie poedejdzie a sam ustnik to pare zloty pewnie kostuje (mam Lovi to ustnik 6 zeta). Mam 5 butelek Aventa wiec by mi to pasowalo. A tak to kolejna rzecz na skladzie :-D

reklama
ach witam,
dzień był udany...do wieczora
poszliśmy sobie spacerkiem do Kościoła, a po południu drugi spacerek:-D:-D ładnie dziś było i Marcel nawet grzeczny był...
ale wieczorem pralka mi siadła...wylała mi wodę bezczelna flądra:wściekła/y::wściekła/y:
Darosław już naprawił i wiecie co?? proszek się skawalił po drodze i coś się zapchało w rurze...:angry: Już teraz widzę sensowność żeli do prania:tak:
Asia łączę się z Tobą, może Darosława Ci przysłać??:-D ale przynajmniej łazienki Ci nie zalało, taki plus:baffled:
Paula, a tak pytam, zastanawiałam się czy może spotkałyśmy się w autobusie bo czasem Górą Kalwarią jechałam do wawy ;)
Już zapomniałam co miałam jeszcze skrobnąć :confused::confused::confused:

Kobitki jesteście złote, że o tym piszecie. Ja mam niekapek aventu ale właśnie z twardym ustnikiem i nawet nie wiedziałam, że można go wymienić na gumowy. Kurcze szkoda, że licytacja jest na ustnik 6m+ a nie na mojego roczniaka.. szukam

Iza chyba to jest tylko jeden rozmiar tych gumowych ustników. Wiekszych nie widziałam :szok::no:
Powyżej 12miesiąca jest tylko plastikowy bo on jest dla starszych dzieci

Wiesz z tym spotkaniem to wszystko jest możliwe ;-):-D
Jak mnie przenosili w szpitalu z jednej sali do drugiej żeby młodą do inkubatora wsadzić to potem byłam tam odwiedzić dziewczynę na byłej sali i na moim łóżku już była nowa mamusia. Charakterystyczna, ładna, czarne włoski, potem się okazało jak znalazłam to forum w lutym że to jedna z dziewczyn z bb :-D jaki świat mały :-D

Jak byś miała ochotę to zapraszam na kawkę, :-D:-D:-Djest u nas fajny figlo-raj dla dzieciaków -chodzę z Julką żeby się wyżyła dziewczyna :-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
hmmm może i ja spróbuję słomki...
Paula oczywiście bardoz chętnie, ale Marcel mi ostatnio ciężko znosi jazdę samochodem :-( może Wy wpadniecie... niestety w Grójcu nie ma takich fajnych miejsc... ale Marcel ma dużo zabawek a zresztą na pewno dzieciaki byłyby bardzo zajęte sobą :tak:
A jak daleko jest do Góry Kal.?? :confused:

Paula dzieki, kupie jeszcze ten ustnik i zobaczymy ktory lepszy

Sylwia a jaki masz ten kubek ze slomka, bo ja mialam chce kupic ale te co ogladalam to mi sie na duzych dzieci wydawaly

eloł laski
no wiec jestem hihihi:)
pózno to pózno ale jestem
a wiec jak pytałyscie to zastojów az takich nie miałam bo robiłam tak jak pisałyscie pod prysznicem sciskałam i leciało i jest luzik blusik
a powiem wam ze mala przez 2 tyg odkad rzuciła cyca to musiała w ciagu dnia z 10 razypodejsc do mnie i tak se cyca szperała az go wyciagała sutka se pomacała paluszkami i tak jakby chciała wziasc do buzi ale nie odrazu sie przytulała ....:) jeny jakie to miłe
i powiem wam jeszcze ze bardzo mi brakuje karmienia:( wiem ze to dobrze ze sama i bez płaczi i takie tam ale tak to kochałam nawet jak gryzła:( no ale jest dobrze :L)
i co tam jeszvczehmmm. a wiec wszystkim chorowitom zdówka zyczymy i niewyspanym mamusiom duuuuuuuuzo snu i miłej nocki ...hmmm ..co tam jeszcze ???? a tym co sie pralki zepsuly to pralek nowych (chociaz jedna to juz naprawiona ale co tam niech bedzie nowahihi)hihihii juz niewiem co dalej

buziaczki i dobranoc do jutra :)

reklama
Kasia wiesz, że teraz to masz przechlapane:tak: Oliś się do tej pory oszczedzał ze względu na serduszko, ale teraz jak jest zupełnie zdrowy to da Ci popalic, zobaczysz:tak::tak:

Naszło mnie dzisiaj na wspominki i czytałam sobie posty z tego okresu gdy Oliś miał operację i już wiem czyja to wina, że Młody spać nie chce po nocach ;-) Sylwia Ty czarownico ;-):-p
Błagam odczaruj Go jakoś, może kobiety w ciąży się posłucha ;-):-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry