• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

WITAM!!!
U nas nocka też do kitu,ma podwyższoną temperaturę ale to myślę że po tej szczypionce:tak:
A ja byłam wczoraj na czyszczeniu ucha ale bolało masakra i zapalenie się jeszcze utrzymuje małe dobrze że gardełko doszło do formy:-p:-D
A i wczoraj była u nas fryzjerka obciąć Ksawka potem wkleję fotki :tak::-D
ELCIA trzymaj się to tak jak mój dziad dobrze że go narazie nie ma bo jak mały płakał to twierdził że mu krzywdę robię....
VIKI to chyba dobrze że PAWEŁEK odsypia ta się nie męczy przy chorobie...
DOTKA podziękuj KRZYSIOWI za słodki uśmiech:tak::-D
PAULA już po spacerku łał my dopiero pójdziemy:tak::-D
ASIA a gdzie jesteś???:-D
JUTRZENKA dużo zdrówka:tak:
MADZIA dużo zdrówka:tak:
U nas też słoneczko świeci i jest nawet ciepło:tak::-D
KASIA ty to wytrzymała jesteś kobietka:tak:
ANETKA trzymajcie się z MADZIĄ od choroby a dla reszty dużo zdrówka:tak:
WERONICZKA trzymaj się bo to już pewnie coraz bliżej i MAŁGOSIA cię powita w krótce:tak:
AGA miłej pracy a nie martw się mąż napewno wróci:tak::-D
MIŁĘGO DNIA i pewnie kogoś ominełam sorki;-):tak:
A GRZECHOTKA zdrówka dla KUBUSIA

reklama
Dota no łazi sama tylko biegam ją zbieram z chodnika jak się przewróci. :-D:-D:-D No i jestem dumna bo jak jej mówię że gdzieś nie wolno bo zrobi bach to zaczyna kumać i chodzi tylko po chodniku. Nie trzeba psich gówien z butów wygrzebywać :eek::-D bo tak to tylko po trawie chodziła ale się potykała bo tam wertepy :tak::-D

Po mieście ją biorę za rączkę a wózek pcham wolną ręką, ciężko ale nie ma wyjścia.
Ma wstręt do wózka i już. Śmiesznie jak taki mały krasnal łazi :-D

I jak to szukasz przedszkola? Jakieś prywatne pewnie? :sorry2:

Joanna to na co czekasz? Już na spacerek :-D Słoneczko świeci. :tak:

Paula tak prywatne...mały bedzie miał niecałe dwa latka to nigdzie indziej nas nie przyjmą....A tych prywatnych to teraz mnóstwo-to są takie Domowe przedszkola, dzieci są w grupach max. 5 osobowych....fajna sprawa:tak:tyle jeszcze zostało miesięcy a ja juz o tym myslę i przezywam...heh;-)

Noo w łózeczku cisza...malutki zasnął:-)

A robicie coś na dzien babci,dziadka??? jakies kartki,pamiatki???
My zrobiliśmy z mężem kartki i jutro wysyłamy...:-)

To znów ja niestety. Ciągle czekam i czekam a tu nic.
Wczoraj tata mi kupił wózio dla dzieciaczków. Taki tandem Graco. Podobno się świetnie prowadzi te wózki.

A teraz zmykam bo brak mi weny. Miłego dnia kochane.

Weroniczka :-):-):-):-) uśmiechnij się Kochana :-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Mówię Ci że Małgonia czeka na łazienkę :tak::-D
A wózio super. Wynalazłam i oglądnęłam :-)

Hej Dziewczynki:-)

Widzę, że Prezesiątko wszystkie dzieciaki zaraziło tym niespaniem ;-):-p Grudniaczki solidaryzują się z ciocią Kasią i Olisiem :-p Młody dziś znowu szalał, zasnął dopiero po 3, a tak to po chwilowym darciu dziobala bawił się w najlepsze ;-)

Asia
a gdzie Ty???? ;-)

Weroniczka
z tego co pamiętam to Tadzio też się po terminie urodził?? Małgonia widocznie chce pobić rekord brata ;-)

Mykamy zaraz na spacerek, bo oszaleć w tym domu można :-)

dota - życzę wam żebyście znaleźli odpowiednie przedszkole. Jak się wie że dziecko jest bezpieczne to lepiej się wraca do pracy.
Ja jeszcze nie myślałam o dniu babci, ale trzeba coś pomyśleć:tak::tak::tak:
paula- ale ci fajnie że Julka sama chodzi:tak::tak: my za rączki albo pod paszki na dworze, w domu sam chodzi wczoraj obszedł cały dom:szok::szok::szok: ale nie patrzy wcale pod nogi i włazi na zabawki:tak:

wiecie co dziś była pełnia, może to miało wpływ na sen naszych maluszków bo wszystkie jakieś niespokojne były:dry:. I jeszcze te zęby. Kiedy one wreszcie wyjdą:wściekła/y:

Cześć
Ja juz z pracy.
Ale średnio się czuję.
I my sie solidaryzujemy z Olisiem ! Mam oczy na zapałkach, a moje dziecko ropiera energia - fenomenalne są młodziaki!

Weroniczka połaskocz od nas Małgosię po stópce, może szybciej wyskoczy ;-)

To na razie tyle Buźka Babeczki

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry