• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Czesc i czołem koleżanki:-):-):-)

Oj Kasia nazwałaś mnie czarownicą i ta moc obróciła się przeciwko mnie:wściekła/y: Marcel jak wczoraj zasnął o 19 tak o 20 obudził się cały happy i nie spał do 24:szok::szok: Myślałam, że rano sobie odeśpimy a tu zonk, 7 rano i pobódka:wściekła/y: No i czyja to teraz wina:confused::confused::confused:

Mieliśmy dzisiaj ostatnie szczepienie:tak: Aż dwa wkłucia ale mój bohater był bardzo dzielny, troszkę sie tylko zbulwersował ale zaraz mu dobry humor powrócił:tak:

Nie odpiszę o Was wszystkich bo przyznam się bez bicia, nie chce mi się:zawstydzona/y::sorry: Ale i tak Was kocham:-D:-D
No to do później.......:-D

Aaaaaa, no właśnie, gdzie jest Asia???? Martwię się o nią:tak:;-):-D

reklama
Sylwia ostatnie? A koło maja już nie masz szczepienia? :dry: Bo my mamy jeszcze jedno :tak::sorry2: No i wybaczamy Ci to ze się obijasz i nie piszesz do każdej :-D:-D:-D
Już wcześniej poznałyśmy przyczynę nie spania grudniaków minionej nocy :tak:- pełnia księżyca :tak: coś w tym musi być :tak::blink::sorry::cool2:

Paula no czytałam, że Aga napisała o pełni, może coś w tym jest:tak: Ale ja tak chciałam zwalic winę na Kasię:-D
A z tym szczepieniem to juz ostatnie aż chyba do 4 roku życia. Nie wiem czemu tak u nas jest:confused:

Czy Wy też nie widzicie Marcelkowego suwaczka w moim podpisie?? Bo ja nie widzę:-(

tyle się dzisiaj was naczytałam w południe, że aż mnie wylogowało :-D:-D:-D

a potem młoda się obudziła i klops z forum :-( spała niecałą godzinkę bo COŚ nie dawało jej zasnąć...
w nocy też mi się budziła i zwaliłam to na pełnię bo akurat nam księżyc świeci prosto w okna :blink: ale widzę, że wszystkie szkraby jakieś cienko śpiące :tak:

dziękuję za kciuki! byłam w tej firmie a rozmowa trwała może z 5 minut :tak: są w trakcie naboru, babeczka poprosiła ode mnie CV ale jej powiedziałam, że się nie obrażę jak tej pracy nie dostanę :-D no i mi podpisała ten świstek do UP. a ja w te pędy do urzędu i się wyrejestrowałam! teraz mogę się "byczyć" na całego siedząc z małą w domciu :-)

na dzień babci i dziadka kupimy pewnie jakąś kartkę z życzeniami bo za mało czasu zostało :confused: styczeń jakiś taki u nas zaganiany... a kalendarz kupowałam na gwiazdkę i polecam jako prezent! radości dziadków nie było końca: t. rodzice to nawet do niego gadają bo wnusi im brak :-D jakby ktoś chciał mogę podać namiary gdzie kupowałam ;-)

dota nie wiem jak u was ale u nas zapisy do przedszkola są już w lutym :cool2: koszt ok. 300 zł/m-c. a jak u was z kosztami?
Weroniczko życzę ci jak najszybszego "rozpakowania"!
iza ja uwielbiam wszystko co jest zw. z fotografią! dlatego pisz szybciutko co i jak :-p

nie będzie mnie dzisiaj wieczorkiem, pewnie najwcześniej jutro jak młoda pójdzie lulu - dlatego
"wyspanej" nocki wam życzę!!!

Ostatnia edycja:
kasiamaj - no niech wam w końcu uda się z tym netem - trzymam kciuki. Ja mam w domu ale i tak więcej korzystam w pracy. Ale to jest dobra rzecz, bardzo pomocna:tak::tak:

sylwia- ja widzę suwaczek Marcelka. :tak::tak:Ty możesz sobie pozwolić na lenistwo jeszcze jakiś czas;-)
kata- tobie też przespanej nocki i miłego byczenia się. Dobrze że poszło po twojej myśli i nie dostałaś tej pracy.:tak::-)
dota- mnie też ciekawi ile takie domowe przedszkole kosztuje?:tak:
paula- a coś ty się tak męża wystraszyła?:dry::dry::dry::shocked2::confused:
weroniczka- z tymi kalendarzami to fajny pomysł:tak::tak::tak:
ja też zaraz idę do łózia:cool::cool2:

Helo babeczki, znowu D. będzie gadał, że ledwie na oczy widzę a już siedzę na bb:-D:-D Ludzie nie przyjechali :wściekła/y: Normalnie niewychowani jacyś!! Chociaż pewnie dzwonili w niedzielę, bo D. miał jakieś 2 nieodebrane ale zwyczajem niedzielnym do Kościoła i na wspólne niedzielne spacery raczej tel. nie bierzemy.
Z tą fotografią to tak, że Darosław hobbystycznie robi fotoreportarze, plenery itd.. prezentacje dvd i jakieś tam obróbki zdjęć ja niestety się w ogóle na tym nie znam chociaż mam smykałkę do plenerów i Darosław zawsze stara się mnie zabierać bo on taki typowy fachura: światło, lampa itp a ja raczej dusza artystyczna :-D:-D:-D
Ale zajmuje się tym dorywczo bo zawód ma inny:eek:...hmm całkowicie inny:eek:
My też z Darosławem mieliśmy rozmowę o przedszkolu i tu problem... musiałabym zmienić pracę.. :-(:-(
Jeszcze mam zaległe studia, kwestia pracy i obrony!! kurde mam tyle rzeczy w plecy, aż płakać się chce ale nic siakoś będzie musi być a przy małym nie ma możliwości bo teraz padam a w dzień przy nim niemożliwe:-(:-( dobra kończę bo smęcę i nie jestem w stanie nic z siebie pozytywnego wykrzesać tylko jeszcze::confused::confused::confused:
Co się stało z Asią??:confused::confused::confused:

Aga tak masz rację to bardzo pomocna rzecz....musimy format zrobic bo kable juz pociągnięte tylko coś nie łączy sie z routerem...mam nadzieję ze po formacie juz będzie ok.????:confused::confused::confused::confused:
my na razie nie myślimy o przedszkolu,wiec Wam nie pomozemy ile u nas kosztują???
my myslimy nad druga dzidzia:tak::-) więc będę w domku siedziec!!!!:-D
bo to ze poszłabym do pracy to wcale nie opłacałoby mi się musiałabym jeżdzić do pracy 30 km.odstawiać Kubę do jakiejś niani a odstawić go ok.5-ej do kogos to tragedia bo ja mam zmiane od 6-ej rano.musialabym go budzić o 4-ej.:no::no::no::no:
wiec siedzimy w domku i .....bedziemy poważnie myślec o siostrzyczce albo braciszku dla Kubcia.
wychowawczy mam do kwietnia 2010r.wiec jeszcze trochę.....

reklama
Asia - hop hop !!!:-(:szok::confused::-(:frown::sad::unsure:

kasiamaj - a to ci fajnie z tym wychowawczym. :tak::tak::tak:

A mi się skończyła umowa na koniec grudnia i jeszcze nie dostałam nowej, ale do pracy chodzę. Nie wyganiają to chodzę:-):-):-):-)

zapomniałam że miałam pójść spać. Męża nie ma i nie ma mnie komu oderwać od was.:-D:-D:-D:-D:-D No dobra idę spać.

DOBRANOC aaa kotki dwa, szarobure obydwa

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry