• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
PAULA już po spacerku dzięki że mnie wygoniłaś:-p:tak::-D
Mały zjadł obiadek i śpi ach:-D:-D
DOTKA ja wyślę kartkę a w domu dziadkom to nie wiem i życzę powodzenia w poszukiwaniu przedszkola:tak:
WERONICZKA fajny pomysł z tym kalendarzem:tak:
AGA tak myślisz że to ten księżyc:-D:-D;-)
A i KSAWEK pierwszy raz nasikał do nocniczka sam:-D

Babolki nasze, coś na poprawę humoru:-D:-D:-D

Poradnia małżeńska. Przed biurkiem siedzi dość nerwowa para.
- Na czym polega państwa problem? - pyta Poradnik.
- Bo żona nie daje mi... - zaczyna mąż
- Uch, ty jełopie zakłamany! - przerywa żona - Ja ci nie daję, napalona
fujaro złamana?! Ja, ja?! Teraz to ci jedno w głowie, co?!
- ...nie daje mi dojść...
- O ty zboczeńcu! Ja ci dojść nie daję?! Jak ty masz niby
dojść, hipokryto ty ?!?!?
- ...do słowa.

Hej Cioteczki:)

Wybaczcie Kochane, że nie odezwałam się już w niedzielę, ale po południu zwalili nam się niespodziewani goście ... tzn. kuzynka Ł z dziecmi (zresztą od jej synka Ł złapał ospę:confused:) i Wiktorek tak się super bawił z kuzynkiem że mówię Wam ... w szoku byłam:-D. Taki duży chłopczyk z niego:tak:
Gorączki na szczęście nadal nie ma, ale byłam wczoraj u lekarza i wzięłam sobie L4 do końca tego tygodnia ... niby Ł jeszcze w domu, babcia też by przyszła, ale uważam że chorym dzieckiem najlepiej zajmie się matka ... i siedzimy sobie w domciu. Noc niestety fatalna ... w ogóle biedaczek nie mógł spac, już go chyba swędziec zaczyna, choc nadal nowe bąble wyskakują ..
Tak mi go strasznie żal ...:-(

A powiem Wam niezły numer ... moja kumpela, która miała termin porodu rzekomo na 4 lutego ... WCZORAJ URODZIŁA!!!!! Okazało się, że jej lekarz (zresztą bardzo drogi) źle jej obliczył termin i maluszek ją nieźle zaskoczył! Ale wszystko poszło jak z płatka ... dzieciaczek zdrowy i ona ma się dobrze ...

No to popisałam, bo się pacjent obudził:eek: ... idę do mojego skarbusia ...
Zdrówka życzymy chorującym ...

hej Paula -wiesz co?-z tym komp.to już szlak mnie bierze trzy dni podłączają i nie działa dziś kupilismy kartę sieciową i w weekend ma gostek nam zrobić -mam nadzieję że już zacznie działać....bo szlak mnie trafi :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: dziś jesteśmy u dziadków więc choć na chwilke ale wpadłam.

No Kasiamaj ja myślałam ze już masz tego neta a ty znów w gościach na kompie :-D:-D:-D

Monia! Witaj! To może uda Ci się teraz częściej do nas zajrzeć ;-):-) zapraszamy.
No i fajnie że koleżanka ma już maleństwo przy sobie :-):-):-) ile to szczęścia.. hmmm...
No i kuruj swoich pacjentów ;-):-D

reklama
witam

juz sie troche lepiej czuje ale jeszczenie do konca, juz nie latam do wc ale boli mnie brzuch i jakos nie wchodzi mi jedzenie i mam uczucie ze bede zwracac ale nie zwrac :no:

Przeczytalam ale wybaczcie ze nie odpisze bo nie mam sily. Dzis nie bylam znowu w pracy przez te zawroty glowy balam sie samochodem jechac. Poza tym w nocy mialam goraczke i trzeslo mnie zimno.
Jutro moze pojde moze nie, zobacze jak sie bede rano czula.

A i nie jade na szkolenie :-):-) bo nie wiadomo co z moja mama do konca. Pojade na nastepne pewnie kolo kwiatnia, a to juz po zimie bedzie wiec o niebo lepiej.

Do wylaczam tego kompa i leze dalej i sie kuruje.

Do uslyszenia wkrotce jak mi sie polepszy

ps A gdzie jest Asia???? czemu dzis sie nie odzywala???:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry