• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Ooo widze czekacie na odpowiedz...heheh....no to tak: znalazłam w okolicy 6 takich przedszkoli i ceny od 750 do 900 zł na miesiac.....no i tak to u nas wyglada:tak:
Kasia ja tez wychowawczy mam do2010r. ale nie bede tyle siedziała, powiem Wam,ze brakuje mi pracy....kontaktu z ludzmi....mozna zwariowac tak siedząc w domu;-)

Śpijcie dobrze Robaczynki i nie szalejcie za bardzo:-D:-D

reklama
A ja sie chyba zapomnialam dzisiaj na glownym przywitac:eek:
Ale chociaz przeczytalam wszystko do deski do deski, i jedna mysl mi spokoju nie daje...Co sie dzisiaj dzieje z Asia????
Zaraz R wraca, to sobie nie popisze, a dzisiaj sie za wieksze porzadki wzielam, ale co z tego jak juz nie widac!!!!:no:
A taki kalendarz, to super rzecz i tez chcielismy z R dziadkom wyslac, ale sie w pore zreflektowalam, ze po cholere im kalendarz po angielsku?:confused:
Ale u Was ceny za przedszkola - masakra! Wychodzi na to ze glowna czesc wyplaty pojdzie na to co? Ja dziekuje....

To milej nocki Kobietki, przede wszystkim przespanej jak u mnie:-p

Witam

Powiem wam ale nie chce zapeszyć że moja Madzia miała dobrą noc ale to rzadkość często do 24 budzi się z wrzaskiem a potem ma jakiś twardszy sen i śpi tak do 7:30 z mamą bo wstaje aby dzieci do przedszkola naszykować

MAdzia nadal ma 2 zęby i nic nie widzę aby się coś tam miało wykluć

Jutrzenko wracaj do zdrowia nam pij dużo i żeby jutro było o niebo lepiej

dotaZ u nas to troszkę jakby taniej bo może dlatego że tu przedszkole przy przedszkolu mówie o prywatnym w grupie jest po 10 dzieci i dwie Panie jedna to pedagog i płacimy tak od 600-700 zł plus zajecia dodatkowe jak tańce koło 40 zł lub dzudo czy jak to się piszę też koło 40 zło i jak jest kłopot z mową to logopeda raz w tygodniu po 1 godzi to w skali miesiąca 100 zł

Ja też chce wrócić do pracy bo w domu już siedze 7 lat to za długo już :sorry:

No i na koniec gdzie jest nasza ASIA

Aga-może i fajnie -ale to wychowawcze mamy bezpłatne!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:- masakra zarobki przekroczyły nam o 100 zł i już nie dostalismy!!!
Dota-nie też brakuje kontaktu z ludzmi...czasami to już mam dosć i czuję ze bzikuję-ostatnio do mojego meża mówiłam że jade sobie miejsce na lewym załatwic!!! czasem możena dostać kociaokwiku tylko dom-obiad-dziecko-porządki ...itp.itd. a jak się wyprowadzilismy z miasteczka w którym mieszkałam to już całkiem nawet kumpeli do której można smiało walic... nie ma:no::no::no: no i tak bywa.
dlatego wpadł mi do głowy pewien pomysł-zapisuję się na aerobic!!!
wyjdę do ludzi i odpocznę trochę.:tak::-):tak: tzn.nie odpocznę-bo pewnie po pierwszej wizycie wrócę do domu jakby mnie ktos kilometry gonił a rano wstanę jakby mnie ktos w nocy kijem okładał-takie beda zakwasy-no nic muszę być dzielna i zacząc coś robić bo czuję ze zastygam i robię sie jak babka 80-cio letnia.od tego siedzenia w domu.....

kochane zycze spokojnej nocki i kolorowych snów

dzień dobry!

kasiamaj- ja to rozumiem bardzo dokładnie bo mi przekroczył dochód 17 zł i nie dostałam zasiłku rodzinnego (masakra).:no::no::no:
stefanka- no co ty?? :shocked2::shocked2::shocked2:
kacha wawa - jak nocka?:dry:
asia- ale dziś się odezwiesz:sorry2::blink::unsure:

ale jestem padnięta dziś też się nie wyspałam łeeeee:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
wczoraj zobaczyłam że zmarszczki mi się pojawiają wokół oczu i nasmarowałam sobie pod oczami kremem i obudziłam się z zapuchniętymi oczami :szok::szok: ledwo widzę na oczy :eek:

muszę trochę popracować - do później:-):-):-)
słoneczka wam życzę

Witaj;-)cie
my już na nogach od 6:40 Kubie nie chciało się już spać:no::dry: noto i ja miałam już po spaniu:-(
teraz łobuzuje z ciotką -klotką-jestem zadowolona bo ładnie zjadł śniadanie prawie wszystko zniknęło z talerzyka.:-):tak:u nas dzis bardzo zimno :dry::dry::dry: az nie chce się wychodzić-samochód nam zamroziło:-):tak::tak: wczoraj to przynajmniej słonko swieciło Kubuś aż okularków się domagał-wszystkie rolety w samochodzie nie wytrzymały.....wszystkie cieszyły się takim zainteresowaniem Kubusie rączkami że sie porozpadały:-D:-D:-D
a to nasz okularnik:cool::cool::cool::cool:

reklama
hej dziewczyny

widze że duzo choróbsk sie tu nam rozwinęło więc wszystkim duzo zdrówka oczywiście

weronika czekamy czekamy:-D:-D

kata no widzisz tyle bezrobocia w tej polsce a ta jak daja prace to nie chce no no żeby potem odwrotnie nie było

jutrzenka zdrówka dla mamy i dla ciebie

a widze że o mnie to sie nikt nie dopytuje no szkoda szkoda:eek::no:

u nas jeżeli ktos chce wiedzieć to marnie było przez 2 dni 2 razy było pogotownie do Kuby wzywane bo ja juz nie dawałam rady kaszel duszący aż wymiotował oddychac ne mógł gorączka prawie 40 stopni okropna biegunka w ciagu dnia robił 10-12 kupek jezeli to mozna kupami nazwac bo sama woda leciał . od niedzieli nic nie jadł dosłownie nic nie mogłam mu nic wcisnąć nie chciał pić ani jeść wypluwał lekarstwa. Pupa to jedna wielka rana juz takie żrące wodniste kupy robił nie może siedziec na pupie płacze i płacze. a to wszystko przez zapalenie płuc . ale dostał wieksza dawke juz antybiotyku i sie poprawiło dzis zjadł nawet 100 mleka rano i sie bawi nawet. temeratura spadła ale i tak cały czas utrzymuje sie tak ok 37,5
okropne były te 2 dni Kuba cały czas na rękach i tylko sie przytulał zmeczony był straszliwie ale ie mógł zasnąć bo go tak kaszel meczył.
na biegunke juz nic nie pomagało ani smecta ani nifurokzazyd ani czekolada dopiero jagody suszone z których robiłam herbatki i kisielki i na siłę mu wciskałam toche przystopowało. dziś wciąż biegunka jest ale juz rzadziej przynajmniej bo od rana zrobił 2 a nie jak przez te dni 6
wczoraj cały dziń leżał na kanapie bez pieluchy co chwila tylko robił kupke więc ja tylko zmieniałm pieluchy podłożone i ręczniki i prałam i prałam . nie dał sobie nawet umyć pupy tak go bolało ale sie opłaciło bo dzis juz znacznie lepiej jest chociaz i tak dzis tez musi bez pieluchy poleżęć trochę

no więc tyle u nas jeśli to kogos interesuje:-D:eek:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry