Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ale on tak lubi banany:-(Chyba że to jeszcze ta skaza białkowa
mogę jedynie być z wami myślami i trzymać kciuki żeby szybciutko synek wyzdrowiał!!!
ponad rok temu! szczecinę to mam taką, że mogę wyjść z gołymi nogami i nie zmarznę 

teraz jest pięknie ale nabiału nie jem ponad rok ;-)
no paszczak jej się nie zamykał! stałyśmy na pasach dla pieszych to zainteresował ją starszy pan z kolorową reklamówką w ręku - jak się rozchodziliśmy zrobiła mu papa
potem spotkałam kumpelę z synkiem (pół roku straszy od naszej) no i młoda z nim w gadulec a tamten nic! siedział spokojnie w wózku 
ale macierzyństwo mimo wszystko jest fajne - najbardziej teraz kiedy staje się powoli samodzielna ;-) nakrzyczeć na nią nie mogę bo zaraz "odpłaca pięknym za nadobne"
siada na podłodze, patrzy w podłogę i nadaje po swojemu trzymając rękę w górze! nie można jej z tego transu wybić - musi sama skończyć 
teraz wprowadzili też lżejszą konsystencję - też jest super do pupci 

Tyle tylko że teraz jestem bardziej niecierpliwa bo czuję się jakbym była w niej dwa lata. No bo w sumie prawie tyle jestem
Najpierw 9 mies. z Tadeuszkiem,. przerwa trzymiesięczna i znów 9 mies. z Małgosią. I to mnie tam psychicznie wykańcza. Ale spoko. Myślę też że się tak czuję bo nie wiem kiedy powinnam pójść do lekarza na kontrolę no i przede wszystkim jak pójść skoro nie mam z kim chłopaczków zostawić. Ale dam sobie radę. 

... Za to pewnie dzisiaj bede musiala jego Gladiatusa na pare wypraw puscic:-)
;-);-);-);-)