• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Witam wieczorkiem:-):-):-)
asia
- już się martwiłam co z Tobą (ten dopisek na gg nie wróżył nic dobrego, ale widzę że znikną):shocked2:. Może jednak uda ci się odpocząć gdzieś w międzyczasie. Ja i tak zazdroszczą nauczycielom tych ferii i wakacji:tak::tak: Tak jak ty wolałabym siedzieć w domu na wychowawczym, ale pozwolić sobie na toniestety nie mogę:-(:-(:-(

pryzybela - oby tak cię kochał całe zycie:tak::tak:i zawsze to miło okazywał:tak::tak:

kata- mój Łukasz tez jest dość rozgadany. Najbardziej to mi się podoba jak mówi "loli loli" - takie cuś sobie wymyslił i kłócić też się potrafi (to chyba przeze mnie może parę razy posłuchał jak z M. się sprzeczaliśmy, a ja wtedy dużo mówię i on podobnie się zachowuje). Ale masz towarzyską córeczkę:tak::tak::-D:-D

weroniczka - bądź cierpliwa:blink:będzie dobrze:tak:

nie wiem co więcej zmęczona jestem i strasznie tęsknię za M.
a ciekawe co tam z Paulą i Sylwią i Joanną też się nieodzywają coś?:dry:
Miłych nocek bo nie wiem czy jeszcze coś będę w stanie napisać dziś.:-)

reklama
Aga, ogólnie to beznadzieja nie minęła. Jestem jak otumaniona. Nawet mi się nie chce myć. Może dziś na brudasa, hmmm....:-(:-( O nieeeeeeee:no::no::no::no:
A Filip ma temperaturę. 38. Nie wiem czy to zęby, czy przeziębienie, czy ogólne zmęczenie.

weroniczka to tak na dobrą sprawę dobrze nie odpoczęłaś i nie dziwię ci się, że już chciałabyś mieć małgorzatkę przy sobie :tak:
pryzybela i to jeszcze jaką ;-) na przeszczepy mogę sprzedawać :-D
asiacur a czemu cię to tak dziwi? leniwa jestem ;-) nie no, trochę latem goliłam - teraz mi się przypomniało bo przecież w spodenkach chodziłam:zawstydzona/y::-D:-D:-D
kal.aga ja nie wiem po kim ona taka towarzyska jak my z małżem domatorzy :szok:

Kata, dziwię się jak Ci to nie przeszkadza, taka szczota na nogach :-D:-D:-D:-D A małżowi? Mnie jak trochę odrosną to już mnie to wpienia i golę okrągły rok.
Nie zapomnę jak byłam w ciąży i musiałam se golić nogi, i nie tylko, hehehe
Gimnastyka jak talala, :-p:-p:-p

hej
no ja dopiero z pracy musiałm juz małego z tesciowa zostawic bo juz dłużej nie mogłam przekładac zajęc i tak duzo straciłam ale juz Kubuie jest lepiej to widac po nim zjadł dzis całą ryzankę z marchewka i makaron i wypił duzo kupki sie poprawiły bo juz geściejsze sa ale pewnie potrwa zanim sie pupa zagoi całkiem biedaczek mój malutki
ta jakies fatum normalnie Kuba praktycznie rok temu bo w lutym tez miał zapalenie płuc tylko że wtedy to miesiąc w szpitalu leżał

padnieta jestem wie sie żegnam do juterka:-D:-D

Dzień dobry!!!

Jak miło że zauważyłyście moją nieobecność :-)
No cóż miałam wczoraj w końcu trochę pracy=troszkę kaski napłynęło w końcu :dry:
Julcia ma lekko podwyższoną temp. przez ząbale :-( ale zbijamy. I troszkę marudzi, szoruje sobie dziąsełka ale zaglądać nie daje :no:;-) bidula...

Grzechotka :-( współczuję problemów zdrowotnych kubusia! Biedaczek się tak męczy... :-( Cieszę się że poprawa jest to zawsze nadzieja w stronę zdrowienia.

Kasia :-D rozbawiłaś mnie tym futerkiem na nogach... Ja jak mam chandrę to się robię na gładź! Bez chandry też oczywiście dbam ale najbardziej lubię sobie chumor w wannie poprawiać.

Stefanka, no co Ty... ;-) dawaj do nas!!! Jak Gaya? Ząbki idą?

Asia współczuję tej ganianki semestrowej :zawstydzona/y::sorry2:;-)

Pryzybela mój mąż też ze mną Lejdis oglądał pewnej nocy i wytrwał :-D ale powiedział że głupawe :-D:-D

My nie śpimy od 5.20!!! ;-):-) No nic- dłuższy dzień będziemy miały. Ide pranko wstawić :-):tak::-D

hejka:-):-)
no Paula Twoja wczorajsza nieobecnośc usprawiedliwiona:tak:;-)
Jeszcze Siostra,Joanna,Sylwia.....halooo:-) Viki to pewnie się byczy:-)

Ojej Asia szczerze wspolczuje:tak:a awans to powiedz na mianowanego czy juz dyplomowanego??? No i trzymam kciuki oby wszystko szybko poszło i wystarczyło Ci sił...a wystarczy zobaczysz:tak::tak:

Grzechotka jak Kubulek??

Miłego.....zajrze po sniadanku:-):-):-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry