kal.aga
mama Łukasza i Krzysia
Witam wieczorkiem:-):-):-)
asia- już się martwiłam co z Tobą (ten dopisek na gg nie wróżył nic dobrego, ale widzę że znikną)
. Może jednak uda ci się odpocząć gdzieś w międzyczasie. Ja i tak zazdroszczą nauczycielom tych ferii i wakacji
Tak jak ty wolałabym siedzieć w domu na wychowawczym, ale pozwolić sobie na toniestety nie mogę:-
-
-(
pryzybela - oby tak cię kochał całe zycie
i zawsze to miło okazywał

kata- mój Łukasz tez jest dość rozgadany. Najbardziej to mi się podoba jak mówi "loli loli" - takie cuś sobie wymyslił i kłócić też się potrafi (to chyba przeze mnie może parę razy posłuchał jak z M. się sprzeczaliśmy, a ja wtedy dużo mówię i on podobnie się zachowuje). Ale masz towarzyską córeczkę

weroniczka - bądź cierpliwa
będzie dobrze
nie wiem co więcej zmęczona jestem i strasznie tęsknię za M.
a ciekawe co tam z Paulą i Sylwią i Joanną też się nieodzywają coś?
Miłych nocek bo nie wiem czy jeszcze coś będę w stanie napisać dziś.:-)
asia- już się martwiłam co z Tobą (ten dopisek na gg nie wróżył nic dobrego, ale widzę że znikną)
. Może jednak uda ci się odpocząć gdzieś w międzyczasie. Ja i tak zazdroszczą nauczycielom tych ferii i wakacji
Tak jak ty wolałabym siedzieć w domu na wychowawczym, ale pozwolić sobie na toniestety nie mogę:-pryzybela - oby tak cię kochał całe zycie

i zawsze to miło okazywał

kata- mój Łukasz tez jest dość rozgadany. Najbardziej to mi się podoba jak mówi "loli loli" - takie cuś sobie wymyslił i kłócić też się potrafi (to chyba przeze mnie może parę razy posłuchał jak z M. się sprzeczaliśmy, a ja wtedy dużo mówię i on podobnie się zachowuje). Ale masz towarzyską córeczkę

weroniczka - bądź cierpliwa
będzie dobrze
nie wiem co więcej zmęczona jestem i strasznie tęsknię za M.
a ciekawe co tam z Paulą i Sylwią i Joanną też się nieodzywają coś?

Miłych nocek bo nie wiem czy jeszcze coś będę w stanie napisać dziś.:-)

;-)