• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

witam się czwartkowo:tak:

grzechotka buziak dla kubula. dobrze ze juz mu lepiej.

kacha jak tam Oliś? mam nadzieje ze w koncu dał ci sie wyspac;-)

pryzybela moj V tez lejdis oglądał ze mną i nawet mu sie podobało...tymczasem ja oglądając testosteron uciekłam po 20 minutach..co za debilny film..;-)

kasia rok nie goliłaś nóg:szok: ło matko ja to jakas przeczulona jestem na tym punkcie i depilator u mnie czesto w uzyciu....tym bardziej ze nie lubie owłosienia hehehe-i tu i tam hihihihihi

stefcia no co ty..tesknimy za tobą..ja to juz łzy wylewam..nie widzisz??:-(:-(
f4zh0.gif
ladybilde09da3.gif

asia współczuje zapracowanych ferii, no ale zawsze to w domu a to ma jakies plusy:tak:

weronika no no ja juz nie moge sie doczekać..kurcze, z pewnoscia poród znow cię zaskoczy i po 2 godzinach bedzie po wszystkim:-poby.zycze ci szybkiego rozwiązania no i bez bółu;-):tak:

aga rozumiem twoją tesknote...ale trzymaj sie ..szybko zleci .. no ja jeszcze musze 3 tygodnie czekać, i to tym razem V wróci tylko na kilka dni i znow wyjedzie na 5 tygodni:-(

jutrzenka halooooo jak tam???

elcia a ty cos sie ostatnio obijasz....:wściekła/y::eek:

no a u nas niby lepiej ale Pablo wciaz ma taki brzydki kaszel no i jutro wybieramy sie do lekarza bo antybiotyk sie konczy.najgorsze jest to ze damian wstał dzis z bólem gardła a w nocy troche pokasływał:-(...mam nadzieje ze on sie nie rozchoruje bo w niedziele moja mama juz wraca na śląska no a my zostaniemy sami:-(

no i moje masaże juz dobiegają konca..ech jak ja to przezyje;-):zawstydzona/y::-pjeszcze tylko dzis i jutro i juz nie bedzie nikogo kto by mnie pomasował...:cool2::rofl2:

ech dobra lece robic sniadanko i kłąde mojego pabla na drzemke.
milego dnia wszystkim!!

dota pochwal sie co tam wyszperałaś na wyprzedażach?? kurcze tez bym pojechała na jakies zakupy..ale niestety nie mam czasu...kurde...

reklama
hej u nas lepiej Kuba dzis zjadł całą butlę mleka ale i tak zaraz wyszła ta butla drugą stroną bo biegunka nadal jest
dzis przychodzi lekarz zobaczymy co powie na ta biegunke
lece popracowac troszke pa

Dota odpisałaś czemu masz focha na "Barwy szczęścia" ? :dry: chyba nie, a pytałyśmy :-p

Viki za tygodnie V zrobi Ci masaż ;-):sorry2::-p

Muszę dziś iść po skarpety dla małej :dry: bo lekko powyrastała :-D

Grzechotka czekamy na wieści ;-)

hejhoł
zabek wyleczony chyba z pół roku go robiłam i koniec ufff
dzis mam urwanie głowy bo to zaraz studniówka i mam3 kiecki :) wreszcie cos kaski przypłynie bo ostatnio to ze 3 miechy nic nie było :(
i łykne se tabletke bo głowka boli oj boli a T w pracy :( a adasia niemam jak viki hihihihih i nawet pozyczyc nie chce :(
no cóz lece i miłego dzionka laseczki jak sie wyrobie to wpadne ciał
zdrówka dla Kubulka i innych chorowitkow:)
aaa i Aga niech ta taka jakas deprecha opusci i zebys odpoczeła sobie szczerze zycze
pa

a jeszcz jedno maoja córunia zaczeła mi mamowac hihi jupiiiii wkoncu i teraz cały czas słysze mama mama mamamama
VIKI ja sie obijam .... ło matko a ja taka zapracowana a tu prosze takie podsumowanie :( ...............................................................................................,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
to sa moje łzy :(

łoj elcia..nie płacz...ja mialam na mysli nas...olewasz nas, obijasz sie i nie masz czasu z nami pogadać:tak::wściekła/y::wściekła/y:

i no wlasnie pokaż nam sukienki jak juz uszyjesz:-)

witajcie kochane, dzieki za troske, jakos zyje, slabo to slabo ale jakos.
Jestem w pracy ale nie mam sily, jeszcze wczoraj wymiotowalam, pozatym praktycznie nic nie jem, wiec skad mam miec ta siłe.
Ale jest jedna pozytywna rzecz na pocieszenie bo ciutke schudlam :-), i moze jakos sie uda ograniczyc to moje obzarstwo przez jakis czas.

Przeczytalam ale tak po lepkach i nie wiem co napisac.

Grzechotka biedny Kubulek, buziaki dla nigo, dobrze ze juz lepiej.

zdrowka dla maluszkow i dla duzych babek tez. Moze w koncu w pelni do Was wroce jak dojde do siebie.

W pracy musze troche popracowac bo przez 3 dni sie nazbieralo zalwgłości.

Buzka

reklama
Hej dziewczynki.

Ja nadal jestem. W nocy męczyły mnie skórcze i myślałam że się zaczyna ale niestety tylko spowokdowały całkowite obniżenie się małej i teraz to chodzenie i leżenie to coś okropnego. Czekam do soboty i podjadę sobie do szpitala niech sprawdzą czy wszystko ok.

A Tadeuszek tydzień temu postawił tak całkiem pierwsze samodzielne kroki i dziś już biega i to zakręcając i nawracając. A upadki zdarzają mu się sporadycznie. Mój mały dzielny chłopczyk.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry