viki31
mama Damiana i Pabla:)
witam się czwartkowo
grzechotka buziak dla kubula. dobrze ze juz mu lepiej.
kacha jak tam Oliś? mam nadzieje ze w koncu dał ci sie wyspac;-)
pryzybela moj V tez lejdis oglądał ze mną i nawet mu sie podobało...tymczasem ja oglądając testosteron uciekłam po 20 minutach..co za debilny film..;-)
kasia rok nie goliłaś nóg
ło matko ja to jakas przeczulona jestem na tym punkcie i depilator u mnie czesto w uzyciu....tym bardziej ze nie lubie owłosienia hehehe-i tu i tam hihihihihi
stefcia no co ty..tesknimy za tobą..ja to juz łzy wylewam..nie widzisz??:-
-(
asia współczuje zapracowanych ferii, no ale zawsze to w domu a to ma jakies plusy
weronika no no ja juz nie moge sie doczekać..kurcze, z pewnoscia poród znow cię zaskoczy i po 2 godzinach bedzie po wszystkim
oby.zycze ci szybkiego rozwiązania no i bez bółu;-)
aga rozumiem twoją tesknote...ale trzymaj sie ..szybko zleci .. no ja jeszcze musze 3 tygodnie czekać, i to tym razem V wróci tylko na kilka dni i znow wyjedzie na 5 tygodni:-(
jutrzenka halooooo jak tam???
elcia a ty cos sie ostatnio obijasz....

no a u nas niby lepiej ale Pablo wciaz ma taki brzydki kaszel no i jutro wybieramy sie do lekarza bo antybiotyk sie konczy.najgorsze jest to ze damian wstał dzis z bólem gardła a w nocy troche pokasływał:-(...mam nadzieje ze on sie nie rozchoruje bo w niedziele moja mama juz wraca na śląska no a my zostaniemy sami:-(
no i moje masaże juz dobiegają konca..ech jak ja to przezyje;-)
jeszcze tylko dzis i jutro i juz nie bedzie nikogo kto by mnie pomasował...

ech dobra lece robic sniadanko i kłąde mojego pabla na drzemke.
milego dnia wszystkim!!
dota pochwal sie co tam wyszperałaś na wyprzedażach?? kurcze tez bym pojechała na jakies zakupy..ale niestety nie mam czasu...kurde...

grzechotka buziak dla kubula. dobrze ze juz mu lepiej.
kacha jak tam Oliś? mam nadzieje ze w koncu dał ci sie wyspac;-)
pryzybela moj V tez lejdis oglądał ze mną i nawet mu sie podobało...tymczasem ja oglądając testosteron uciekłam po 20 minutach..co za debilny film..;-)
kasia rok nie goliłaś nóg
ło matko ja to jakas przeczulona jestem na tym punkcie i depilator u mnie czesto w uzyciu....tym bardziej ze nie lubie owłosienia hehehe-i tu i tam hihihihihistefcia no co ty..tesknimy za tobą..ja to juz łzy wylewam..nie widzisz??:-
asia współczuje zapracowanych ferii, no ale zawsze to w domu a to ma jakies plusy

weronika no no ja juz nie moge sie doczekać..kurcze, z pewnoscia poród znow cię zaskoczy i po 2 godzinach bedzie po wszystkim
oby.zycze ci szybkiego rozwiązania no i bez bółu;-)
aga rozumiem twoją tesknote...ale trzymaj sie ..szybko zleci .. no ja jeszcze musze 3 tygodnie czekać, i to tym razem V wróci tylko na kilka dni i znow wyjedzie na 5 tygodni:-(
jutrzenka halooooo jak tam???
elcia a ty cos sie ostatnio obijasz....

no a u nas niby lepiej ale Pablo wciaz ma taki brzydki kaszel no i jutro wybieramy sie do lekarza bo antybiotyk sie konczy.najgorsze jest to ze damian wstał dzis z bólem gardła a w nocy troche pokasływał:-(...mam nadzieje ze on sie nie rozchoruje bo w niedziele moja mama juz wraca na śląska no a my zostaniemy sami:-(
no i moje masaże juz dobiegają konca..ech jak ja to przezyje;-)

jeszcze tylko dzis i jutro i juz nie bedzie nikogo kto by mnie pomasował...

ech dobra lece robic sniadanko i kłąde mojego pabla na drzemke.
milego dnia wszystkim!!
dota pochwal sie co tam wyszperałaś na wyprzedażach?? kurcze tez bym pojechała na jakies zakupy..ale niestety nie mam czasu...kurde...
chyba nie, a pytałyśmy