• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

heloł! :-)

kal.aga nie zaspałam tylko mogę coś skrobnąć jak młoda na drzemkę pójdzie a że wstała dzisiaj prawie o 8:30 to i drzemka się przesunęła ;-)
asiacur ja tam chętnie bym poczytała te tony bzdur :-D to musi być bardzo ciekawe! no cóż nasza młodzież jest bardzo twórcza :-D
łatwo idzie ci ocenianie? ;-)
widzę, że moja szczecinka was zaciekawiła :-) no cóż mój mąż z tych "wyrozumiałych" ;-) zresztą po domu chodzę w długiej spódnicy do kostek a jak młoda ją przez przypadek ściągnie w dól to t. bardziej patrzy wyżej niż na nogi :-D:-D:-D
miałam kiedyś okres (dota bez podtekstów :-D) i goliłam depilatorem - nic nie bolało, ale potem zaniedbałam i ciężko znów się przestawić :sorry2: może z wiosną...
grzechotka malutkimi kroczkami i kubala wyjdzie z tego dziadostwa :tak: już zauważyłaś poprawę! tak trzymać!
viki jak się czujesz po masażach? mnie też by się seryjka przydała :cool2: zwłaszcza na kręgosłup...
elcia to uzdolniona bestyjka z ciebie! pochwal się swoimi dziełami albo chociaż opisz te kreacje :tak:
ataata moja też jeszcze nie chodzi ale się tym nie stresuję ;-) wiem, że na wszystko przyjdzie czas i tak jak napisała paula zachęcam ją żeby do mnie podeszła ale klapie na dupę i czworakuje :-D a jak ją prowadzam to najpierw idzie tułów a dupka z tyłu :tak:
baśka to niezły kompromis :-D:-D:-D totalnie inne płytki niż założone na początku.
o rany kacha współczuję :eek: też nie raz nie dwa zastanawiałam się skąd te dzieciaki takie energiczne :confused: ale nie dziwota jak się je nosi, prowadza, śpią w dzień to i siły i energii mają więcej ;-)
sylwia.m gratuluję!!! ja jakoś się zebrać nie mogę a nie powiem, że prawko TERAZ by mi się przydało :eek:

a my dzisiaj siedzimy w domku bo śnieżek prószy. zawołałam trochę jedną z babć to czas szybciej zleciał...

EDIT: zapomniałam jeszcze napisać, że młoda dzisiaj po raz pierwszy wsunęła się w pogoni za paproszkiem pod kanapę - musiałam ją za nogi od tyłu wyciągać bo nie mogła ani w te ani we wte! :-)

a poza tym tak bardzo chciałabym już usłyszeć świadome słowo MAMA :zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć
No i ja znowu nie wiem co tam :zawstydzona/y:
Codziennie próbuję nadrobić po troszku ale lecicie z tym koksem jak szalone :-D

Ja się dzisiaj urwałam wcześniej z pracy, więc mam chwilę dla siebie. Młody śpi.
U nas już wszystko w porządku ze zdrowiem na szczęście!
I życzę wszystkim chorowitkom powrotu do zrowia!

Będę robić edity teraz :
1) Agatka mam dokładnie to samo...przy meblach Wiktor stoi, chodzi, wygłupia się, nawet się wspina, a jak wezmę za ręce to siup na pupe i w ryk. To jeszcze nieich czas

2) Sylwia GRATULACJE...teraz będziesz moim idolem i będe podążać Twoim przykładem

Ostatnia edycja:
Heja!!
Filip ma chyba zapalenie jamy ustnej. Zauważyłam u niego "pryszcze" wewnątrz policzków i wargach. A skapnęłam się, bo jak zjadł kwaśne to zaczął strasznie płakać. I zajrzałam... Niestety lekarz nie może dziś do nas przyjść, więc tylko zbijanie temp. i tantum verde pozostaje.
Kuźwa...
Grzechotka, dobrze z małym lepiej. A mleko powinnaś ograniczyć przy biegunce, albo podawać z marchewką bądź z kleikiem. I to więcej kleiku niż mleka. Samo mleko może potęgować biegunkę.
Jutrzenka, dobrze że z Tobą także już lepiej.
Dota, awans na dyplomowanego. Ale tak mi się nie chce tego pisać, a najśmiejszniejsze jest to, że zapomniałam, co robiłam :-D:-D:-D
Kata, oj uwierz mi, że po dwóch "genialnych"wypracowaniach nie miałabyś ochoty na czytanie tych wypocin. I nie, nie mam problemów z ocenianiem. Większość to i tak pały, hehehe
Sylwia, gratuluję prawka.

Sylwia GRATULACJE OGROMNE
Agatko kompletnie się nie przejmuj tym że córeczka jeszcze nie chodzi. Ja jestem po wizycie u neurologa i tak jak dziewczyny mówiły kompletnie nie masz się czym przejmować dopóki Daria nie skończy 15 miesięcy. To jest czas jaki lekarz daje dziecku na naukę chodzenia. Mój Alex zachowuje się dokładnie jak Twoje maleństwo. Jeszcze jak z D siedzimy od siebie w pewnej odległości i on np trzyma Alexa i ja go zawołam to dopóki nie zaskoczy że tato go nie trzyma to idzie do mnie ale jak tylko zajarzy to już klapa.
Także nie martw się przyjdzie i na nią czas.
Dziewczyny muszę uciekać bo Alex od 3 dni jest straszny, czego nie dostanie to ryk. Teraz też siedzi i ryczy bo tatuś nie dał mu młotka i wiertarki. Uciekam. papa

Asia Grzechotka nie musi odstawiać mleka bo Kubunio i tak jest na mleku bez laktozy ze względu na alergię ;-) A to Ty taka surowa dla tych uczniów? No wiesz co? Nie powiedziałabym po poznaniu Cię w realu :-p:-D
No i współczuję zapalenia. Okropne i się kurczaki Filipek nacierpi bo to podobno boli dziadostwo :-(:-(:-( ucmokaj go od Cioci ;-):-)

Basia niezły ten wasz kompromis :-D;-) Ćwiczysz na tym steperze?

Magda nie tłumacz się tylko nadrabiaj i wskakuj...

Dota
Tobie tylko jedno na myśli :-D:-D:-D:-D

No i Sylwia... GRATULACJE!!! :-):-):-)

Ostatnia edycja:
ejo
SYLWIA gratki oo to moze teraz przyjedziesz do mnie co???? zobaczysz w realu swoja synowa??? co ty na to
ni i z sukienkami to pokaze wam tylko 2 bo dzis trzecia oddałam :( a sama miałam cyknac fote i zapomniałam bo obiad spaliłam i z tego wszystkiego to moje roztargniecie

no i zapomnialam co tam jeszcze hmmm buzka

:-D:-D:-D Ela spaliłaś obiad??? :-D wiem że Tobie nie do śmiechu ale pocieszę Cię że mi się to zdarza i bez roztargnienia :-D:-D:-D:-D

Krzyczysz ty, krzyczę ja - BabyBoom
Fajny artykuł :tak:
Mnie dziś złość ogarniała na mieście bo mała w jedną stronę a ja w drugą, brrr... w wózku wrzask, na rękach się wyrywa, żyć mi się odechciewa w takich chwialch. Ale Kocham tą moją diablicę nad życie :-)

paula- ciekawy artykuł, daje do myślenia. Ja też czasem nie potrafię powstrzymać gniewu jak jestem przemęczona, tylko staram się zdusić to w sobie żeby nie złościć się albo nie krzyczeć i efekt jest taki że wybucham płaczem. Najczęściej w pokoju obok. Jak popłaczę to mi przechodzi:tak::tak::tak:

asia- chyba bym nie chciała żebyś mnie uczyła:no:;-):-):-D:-D
basia- to się nazywa kompromis;-):-D:-D:-D
magda- dobrze że chociaż wy pozbyliście się choróbska:tak::tak:
kachawawa- przespanej nocy ci dziś życzę:tak::tak::tak:
kata- mój mały tez tak kiedyś zrobił, a płaczu było przy tym jak go wyciągałam:szok::szok::szok::szok:
elcia- i co jedliście?:confused:

Dobrej nocki miłe panie:tak::tak::-)

Aga, tak naprawdę to fajna jestem ;-);-);-);-)

Padam na twarz... Jeszcze 2 dni pracy ( w sobotę też muszę iść:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:).. Mam nadzieję, że Filip prześpi dziś w miarę spokojnie, ale wątpię w to. Japka go boli. Nic nie chce jeść. Jeszcze zęby mu do tego wychodzą, bo ślini się jak śliniak.

Jutro musi teściowa do nas przyjechać, bo nie ma kto z małym zostać :-(:-(Mam tylko nadzieję, że nie będzie wymyślała jakichś dziwactw :-D:-D:-D, bo będzie źle:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.

reklama
Sylwia gratki

Asia biedny Fifulec, moze jutro bedzie lepiej. Fajnie Ci z tymi feriamy, tyle w domu posiedzisz :tak::tak:

Kata nawet sobie nie wyobrazam zeby rok nie golic nog, :szok:, ja depiluje czasem w lato a tak to golarka bo ten bol :shocked2:

A u mnie jak nie urok to ... Jeszcze @ dzis przyjechala. Oszaleje normalnie, w tatmym miesiacu tydzien spozniona w tym po 3 tygodniach i 2 dniach :szok::szok::szok::szok:, wogole sie jej dzis nie spodziewalam, ale co tam jak mam sie wykonczyc to na calej linii :wściekła/y::wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry