kata-woj
BULDOŻER-mama
heloł! :-)
kal.aga nie zaspałam tylko mogę coś skrobnąć jak młoda na drzemkę pójdzie a że wstała dzisiaj prawie o 8:30 to i drzemka się przesunęła ;-)
asiacur ja tam chętnie bym poczytała te tony bzdur
to musi być bardzo ciekawe! no cóż nasza młodzież jest bardzo twórcza
łatwo idzie ci ocenianie? ;-)
widzę, że moja szczecinka was zaciekawiła :-) no cóż mój mąż z tych "wyrozumiałych" ;-) zresztą po domu chodzę w długiej spódnicy do kostek a jak młoda ją przez przypadek ściągnie w dól to t. bardziej patrzy wyżej niż na nogi

miałam kiedyś okres (dota bez podtekstów
) i goliłam depilatorem - nic nie bolało, ale potem zaniedbałam i ciężko znów się przestawić
może z wiosną...
grzechotka malutkimi kroczkami i kubala wyjdzie z tego dziadostwa
już zauważyłaś poprawę! tak trzymać!
viki jak się czujesz po masażach? mnie też by się seryjka przydała
zwłaszcza na kręgosłup...
elcia to uzdolniona bestyjka z ciebie! pochwal się swoimi dziełami albo chociaż opisz te kreacje
ataata moja też jeszcze nie chodzi ale się tym nie stresuję ;-) wiem, że na wszystko przyjdzie czas i tak jak napisała paula zachęcam ją żeby do mnie podeszła ale klapie na dupę i czworakuje
a jak ją prowadzam to najpierw idzie tułów a dupka z tyłu 
baśka to niezły kompromis

totalnie inne płytki niż założone na początku.
o rany kacha współczuję
też nie raz nie dwa zastanawiałam się skąd te dzieciaki takie energiczne
ale nie dziwota jak się je nosi, prowadza, śpią w dzień to i siły i energii mają więcej ;-)
sylwia.m gratuluję!!! ja jakoś się zebrać nie mogę a nie powiem, że prawko TERAZ by mi się przydało
a my dzisiaj siedzimy w domku bo śnieżek prószy. zawołałam trochę jedną z babć to czas szybciej zleciał...
EDIT: zapomniałam jeszcze napisać, że młoda dzisiaj po raz pierwszy wsunęła się w pogoni za paproszkiem pod kanapę - musiałam ją za nogi od tyłu wyciągać bo nie mogła ani w te ani we wte! :-)
a poza tym tak bardzo chciałabym już usłyszeć świadome słowo MAMA
kal.aga nie zaspałam tylko mogę coś skrobnąć jak młoda na drzemkę pójdzie a że wstała dzisiaj prawie o 8:30 to i drzemka się przesunęła ;-)
asiacur ja tam chętnie bym poczytała te tony bzdur
to musi być bardzo ciekawe! no cóż nasza młodzież jest bardzo twórcza
łatwo idzie ci ocenianie? ;-)
widzę, że moja szczecinka was zaciekawiła :-) no cóż mój mąż z tych "wyrozumiałych" ;-) zresztą po domu chodzę w długiej spódnicy do kostek a jak młoda ją przez przypadek ściągnie w dól to t. bardziej patrzy wyżej niż na nogi

miałam kiedyś okres (dota bez podtekstów
) i goliłam depilatorem - nic nie bolało, ale potem zaniedbałam i ciężko znów się przestawić
może z wiosną...grzechotka malutkimi kroczkami i kubala wyjdzie z tego dziadostwa
już zauważyłaś poprawę! tak trzymać!viki jak się czujesz po masażach? mnie też by się seryjka przydała
zwłaszcza na kręgosłup...elcia to uzdolniona bestyjka z ciebie! pochwal się swoimi dziełami albo chociaż opisz te kreacje

ataata moja też jeszcze nie chodzi ale się tym nie stresuję ;-) wiem, że na wszystko przyjdzie czas i tak jak napisała paula zachęcam ją żeby do mnie podeszła ale klapie na dupę i czworakuje
a jak ją prowadzam to najpierw idzie tułów a dupka z tyłu 
baśka to niezły kompromis

totalnie inne płytki niż założone na początku.o rany kacha współczuję
też nie raz nie dwa zastanawiałam się skąd te dzieciaki takie energiczne
ale nie dziwota jak się je nosi, prowadza, śpią w dzień to i siły i energii mają więcej ;-)sylwia.m gratuluję!!! ja jakoś się zebrać nie mogę a nie powiem, że prawko TERAZ by mi się przydało

a my dzisiaj siedzimy w domku bo śnieżek prószy. zawołałam trochę jedną z babć to czas szybciej zleciał...
EDIT: zapomniałam jeszcze napisać, że młoda dzisiaj po raz pierwszy wsunęła się w pogoni za paproszkiem pod kanapę - musiałam ją za nogi od tyłu wyciągać bo nie mogła ani w te ani we wte! :-)
a poza tym tak bardzo chciałabym już usłyszeć świadome słowo MAMA

Ostatnia edycja:

;-):-)