Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

wymęczysz się na całego

a wiesz co tam twoi uczniowie po kątach o tobie plotkują po sprawdzaniu takich prac?
I ciekawe czy nadali ci jakieś przezwisko?;-):-) bo zazwyczaj każdy nauczyciel je ma
dobranoc:-):-)

jeden z plusów że jeszcze jeżdżę przepisowo może za bardzo przepisowo ale to domena Świeżaków
podobno żona go rzuciła dla księdza i mu odbiło 
ja też muszę się jakoś wdrążyć w życie na forum bo dawno nie pisałam z wami
jak byłam poprzednio u lekarza jakieś 2 dni temu to powiedział że to wirus antybiotyk nie pomoże dał mi jakieś dziwne leki na kaszel alergiczny po który go jeszcze bardziej dusi
Nawet się nie obejrzysz jak Daria się puści i poleci :-)
Paula no musiałam...heheh.....;-)

;-)Baśka skądś to znam... tyle ze u mnie to jest od jakichś 2 miesięcyDziewczyny muszę uciekać bo Alex od 3 dni jest straszny, czego nie dostanie to ryk. Teraz też siedzi i ryczy bo tatuś nie dał mu młotka i wiertarki. Uciekam. papa
Normalnie masakra jakaś, co chce to musi miec bo innaczej ryk taki że szok
i do tego jeszcze potrafi siedzieć i nogami tupać
Masakra!!!!!!!
. A wczoraj w kuchni chcial ta z pod zlewu otwierac gdzie mam smieci to ja nie wolno on otwiera ja znowu nie wolno to siadl na podlodze placze i patrzy na mnie. Ja nadal nie wolno Kubus to fee. Posiedzial i poszedl do innej 
. Mylse ze konsekwecja moze pomoc w niektorych przypadkach, ja w sumie mam takie samo doswiadczenie jak Ty bo pierwszy maluch, moze dziewczyny z wiekza gromadka pociech bede mialy jakies spostrzerzenia z obserwacji dwoch roznych dzieciaczkow.

ale to może ze dwa razy :-(

;-) Przejdzie
;-):-)

Najlepsze piosenki są przez ostatnie 30 minut
;-)
no to nic, poprostu zacisn zeby i postaram sie przeczekać
A my cwaniacy z Rafałem nagraliśmy jej płyte DVD z tymi teledyskami i jeszcze pare bajek i jak jesteśmy u niego w weekendy to jej puszczamy i dziecka nima
;-)