• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Grzechotka mnóstwo zdrówka dla Kubusia :tak::-):tak: biedniusi się męczy... Wiesz może go brzuszeko bolał od antybiotyku. Nie dość że ma biegunkę, żołądek podrażniony, organizm wycieńczony to jeszcze leki dostaje i mało je :-( może to przez to... :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::dry::dry::dry:

Aga rewelacja. Już będziesz spokojniejsza, no i nowe biureczko, fiu fiu... Aż inaczej się pracuje ;-);-);-)

Agatko ta lista leci na VH1 od 7 do 9 to są utwory z filmów, bajek, zwykłe piosenki ale z animowanym teledyskiem no i właśnie bebe lili, gumy bear, króliczek titou, i teletubisie... ostatnie 30-40 minut jest najfajniejsze :tak::tak::tak:

Witam dziewczątka!!
Ja tak na chwilę, chociaż nikt nie tęsknił ale cóż i tak napiszę conieco;-) bo ciągle trzyma mnie dół i czytam Was codziennie ale nie pisałam bo nie mam nic pozytywnego...Ciocia jest w hospicjum i jedziemy chyba dziś wieczorkiem jak D. z pracy wróci do mojej mamy i babci trochę ich Marcelek pokrzepi...
Gratulacje dla Sylwi, Paula chyba zapiszę się do Ciebie o poradę z włosami kurde bo mam odrosty i niby wszyscy mówią, że nie bardzo widać ale chyba nie powrócę do naturalnych czuję sie źle z tymi odrostami...
Grzechotka, trzymaj sie dzielnie
Jutrzenka a wiesz że ja nie pamiętam już jak to jest z @
Weroniczka czuję, że to już niedługo...
Trzymajcie za mnie kciuki bo ja jestem z tych płaczących i łatwo się wzruszających..
pa dziewuszki

Jej Iza to niewesoło z ciocią... :-( przykro...

Na poradę zapraszam, zrobię co w mojej mocy ;-):-)
Chcesz powiedzieć że jeszcze nie masz @? :szok:
Ja właśnie mam dziś 3 dzień :eek::happy2:

Mała śpi a D na pogrzebie :-( zmarł brat szwagra (34l)

Grzechotka, mam nadzieje, ze juz poszłaś z Kubusiem do lekarza! Tak własnie Paula może mieć racje, bo antybiotyki mogą wywoływać biegunki, jako skutek uboczny.
Trzymam kciuki!
Kal. aga świetne wieści! Tylko sie teraz nie obijaj :-p
Iza trzymaj sie dzielnie!
Weroniczka podłaskaj brzuszek!
Anetka - no to teraz będziemy sie pilowac i grzecznie uczestniczyć w życiu BB :-)

Grzechotka jak Kubunio ???

Iza przykre z ta ciocia :no::no:. Rozumiem Twoj smutek.

Weroniczka hej hej. Cos sie Malgosia nie spieszy

Kal.aga Gratki :tak::tak:

STEFANKA !!!!!! zapadlas w sen zimowy??? Jak tak to pobudka bo wiosna sie zbliza ;-);-):-D:-D. Czemu do nas nie piszesz, pogniewalas sie i juz sie odkochalas????

Viki haloooo, jak Pawełek

I kto sie sie nie meldowal dzis, prosze tu szybko liste podpisywac bo lanie :-D:-D

iza - przykro z powodu cioci, to bardzo smutne:-(:-(
madzia-
ja się obijam :szok::szok::szok: no co ty :no::no: specjalnie dostałam komputer żebym mogła posiedzieć na bb i biurko pod komputer trzeba było wymienić, bo jak taki ładny nowiutki sprzęt może stać na takim paskudztwie;-);-);-)uczestnicz skrupulatnie bo cię sprawdzimy:tak::tak:;-);-):-)
paula- o w życiu nie oddam, niech mnie zwolnią a biurko zabiorę:-):-):-D:-D;-)
a co mu się stało w takim młodym wieku?
najwyraźniej stefanka się obraziła
:dry:
grzechotka- jak Kubuś?

zaraz idę do domciu:-):-):-) do mojego najnaj wspanialszego malucha:-):-):-) i łiked:cool:

heloł!

byliśmy dzisiaj z wizytą u mojej kumpeli - ma 4 miesięczną córeczkę amelkę. sama słodycz! :-) kiedy moja była taka malutka :sorry2:
zasypało strasznie ale chicco dał radę :tak: ja się tylko mega-zgrzałam bo przejechać po nieodśnieżonych chodnikach to istny koszmar. no, ale byłyśmy rano i pługi jeszcze nie zdążyły odśnieżyć...
poza tym straszny burdel w domu :wściekła/y: popołudniu czeka mnie więc sprzątanko...

asiacur smarujesz czymś buźkę filipkowi w środku? pleśniawki ma?
oj jutrzenka nie doczytałaś ;-) napisałam potem, że goliłam latem :-) a więc pół roku temu :-D
ataata zachowanie córeczki to norma w tym wieku ;-) najważniejsze to reagować ale BEZ ŚMIECHU - wiem, że trudno (nieraz nie wytrzymuję :tak:) ale jak zaczniesz się śmiać to ona uzna to za zabawę i będzie cię okładała bo to jest fajne, mama się śmieje! ja w takich sytuacjach robię tak jak ty (mówię stanowcze NIE WOLNO! i nunu palcem) albo płaczę a młoda mnie wtedy przytula :tak: cóż, uzbrojmy się w cierpliwość... znudzi się po jakimś czasie ;-)
na początku to my rodzice mamy pokazać naszym pociechom co jest dobre a co złe - same badają ale nie wiedzą i nie potrafią odróżnić
paula u nas RYB rulezzzz! zwłaszcza lista przebojów :tak: ale od małego ją uwielbia - najbardziej gummy beara :-D
grzechotka mojej kumpeli synek miał rota - 4 dni wymiotował a 10 dni miał biegunkę. dawać dużo pić (jak nie chce z butli to po malutku łyżeczką) żeby się nie odwodnił! biedactwo, ale się umęczy :-(
weroniczka a ty jeszcze tu?! no już myślałam, że jak dzisiaj wskoczę na bb to będzie info, że małgoś na świecie :tak:
kal.aga super! gratuluję! jak zmiany idą na lepsze to aż żyć się chce... i pracować :-)
iza współczuję! u mnie też @ jeszcze niet :tak: i nie wiem czy już mam się stresować bo niby karmię jeszcze cycem...
paula b. młody wiek :szok: chorował przewlekle czy nagła smierć?

reklama
Tez myslę o Kubie Grzechotkowym....daj nam znac co i jak:tak:
A druga Łodzianka.....halooooo;-)

Kata snieg macie??? ooo, u nas dawno juz sniegu nie ma:tak:drugi dzien słoneczko świeci....siedzimy sobie z malym i okna nawet pootwierałam:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry